Τελική ευθεία για το Battle Of The Kings!

Ψηφίζουμε το “Γρύπα”
Από τον

Πάνο Καραβοκύρη

26/3/2020

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι να κλείσουν οι "κάλπες" για την ανάδειξη του "Βασιλιά" στο Battle Of The Kings που διοργανώνει για άλλη μια χρονιά η Harley Davidson. Όπως είχαμε αναφέρει και παλιότερα, η Harley Davidson Athena έλαβε μέρος στο διαγωνισμό, δημιουργώντας μια μοναδική café racer, εμπνευσμένη απ’ την ελληνική μυθολογία, τον “Γρύπα”. Μέσα απ’ το δελτίο τύπου που ακολουθεί η Harley Davidson Athena καλεί όλους εμάς να στηρίξουμε την προσπάθειά της, ώστε ο “Γρύπας” να στεφθεί νικητής.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

King of Kings: Ο απόλυτος διαγωνισμός δημιουργικότητας!!

Στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή - Στήριξε  την Ελληνική συμμετοχή με την ψήφο σου

Αθήνα, 26.03.2020 – Η μάχη για την ανάδειξη του νικητή στον παγκόσμιο custom διαγωνισμό αντιπροσώπων της Harley-Davidson King of Kings συνεχίζεται και μόνο λίγες μέρες έμειναν μπροστά μας, για την ανακήρυξη του κορυφαίου customizer σε όλο τον κόσμο.

Στη Harley-Davidson, για περισσότερα από 100 χρόνια αντλούμε χαρά από τις μοτοσυκλέτες, οι οποίες ταξιδεύουν τόσο το σώμα όσο και το μυαλό μας. Τίποτα δεν σταματά τη φαντασία και τη δημιουργικότητά μας. Η αγάπη που έχουμε για τις μοτοσυκλέτες, “γέννησε” τον “Γρύπα”, ένα Roadster 1200 εμπνευσμένο από την αρχαιότητα, που σχεδιάστηκε για να προφυλάξει το πολυτιμότερο αγαθό όλων των θησαυρών, τη ζωή του αναβάτη.

Μόνο λίγες ψήφοι χωρίζουν τον “Γρύπα” από την ανάδειξη του νικητή. Είμαστε στην τελική ευθεία! Στήριξε την Ελληνική συμμετοχή με την ψήφο σου και βοήθησε να έρθει το πολυπόθητο τρόπαιο στην χώρα μας! Ψήφισε τη μοτοσυκλέτα Gryps της Harley-Davidson Athena και βοήθησέ μας, να αναδείξουμε τον Γρύπα ως απόλυτο νικητή!!

Τρόπος ψηφοφορίας

Μπες ΕΔΩ, κάνε εγγραφή και ψήφισε ΕΔΩ τη μοτοσυκλέτα Gryps για τη νίκη!

Η ψηφοφορία ολοκληρώνεται στις 31/3/2020

Ετικέτες

ΕΛ.ΑΣ. – 35.504 παραβάσεις Κ.Ο.Κ. σε όλη την επικράτεια, η μη χρήση κράνους σταθερά στην τριάδα των παραβάσεων

393 αστυνομικές επιχειρήσεις καταγράφηκαν σε όλη την Ελλάδα σε 7 ημέρες
motomag ΕΛ.ΑΣ. – 35.504 παραβάσεις Κ.Ο.Κ. σε όλη την επικράτεια από 22 έως 28 Απριλίου, η μη χρήση κράνους σταθερά στην τριάδα των παραβάσεων
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

2/5/2024

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε στοχευμένους ελέγχους σε όλη την επικράτεια από τις 22 έως τις 28 Απριλίου για την αντιμετώπιση παραβατικών και επικίνδυνων - αντικοινωνικών οδηγικών συμπεριφορών βεβαιώνοντας 35.504 παραβάσεις Κ.Ο.Κ.

Πιο συγκεκριμένα οι υπηρεσίες της Τροχαίας πραγματοποίησαν 135.009 τροχονομικούς ελέγχους οχημάτων για τις οποίες επιβλήθηκαν τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα.

Ενδεικτικά, οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν, μεταξύ άλλων, αφορούν:

11.412 για παράνομες σταθμεύσεις

7.621 για υπερβολική ταχύτητα

2.200 για μη χρήση κράνους

2.076 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης

1.572 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας

1.116 για ΚΤΕΟ

846 για μέθη

522 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση

Οι στοχευμένες δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και το επόμενο διάστημα.