Ducati 1299 Panigale S: Δείτε την και ακούστε τη! (Video από το Portimao)

Μπάμπη Μέντη
Από τον

Μπάμπη Μέντη

11/2/2015

Μεγάλη τύχη είναι να βρίσκεσαι στην πίστα του Portimao για να οδηγήσεις την πιο hi-tech δικύλινδρη superbike για το 2015. Απίστευτη ατυχία είναι να πας εκεί και να ψιχαλίζει! Παρά τις αντιξοότητες και τον άστατο καιρό που έπαιζε κιθάρα με τα νεύρα μας όλη την ημέρα, βρέχοντας και στεγνώνοντας την πίστα όποτε γούσταρε, εμείς καταφέραμε και κάναμε αρκετούς γύρους για να πάρουμε μια καλή πρώτη γεύση από το δικύλινδρο τέρας των 205 ίππων και των 14,7kg/m ροπής. Μέχρι να βγει στα περίπτερα το τεύχος 544 που έχουμε έντεκα ολόκληρες σελίδες αναλύοντας πλήρως τις δυνατότητες και την λειτουργία της 1299 Panigale S, παρηγορηθείτε με λίγες εικόνες και ΠΟΛΥ δυνατό V2 ήχο…

Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες