Kawasaki Racing Team 2024 - Με Romain Febvre και Jeremy Seewer στην MXGP κατηγορία

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας και πρωταθλητής της F1 Kimi Raikonen θέλει νίκες
motomag Kawasaki Racing Team – Με τους Romain Febvre και Jeremy Seewer στην MXGP κατηγορία
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

13/2/2024

Η σειρά της Kawasaki Racing Team για να παρουσιάσει τα χρώματα των μοτοσυκλετών καθώς και το δίδυμο των οδηγών της για τη φετινή χρονιά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross έφτασε, με τους Romain Febvre και Jeremy Seewer να αποκαλύπτουν τις KX450 SR τους.

Για να είμαστε ειλικρινείς τα χρώματα των δύο Kawasaki KX450 SR που αποκάλυψαν οι αναβάτες της KRT είναι σχεδόν ίδια με τα περσινά. Το πράσινο κυριαρχεί, ενώ σε κάποια σημεία της μοτοσυκλέτας υπάρχει λευκό και μαύρο χρώμα.

Τώρα όσον αφορά το δίδυμο των αναβατών και αυτό είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό καθώς σας είχαμε αποκαλύψει πως ο Jeremy Seewer -που τερμάτισε το 2023 στην 3η θέση της γενικής- θα άφηνε μετά από πέντε χρόνια τη Yamaha για να μετακομίσει στην ομάδα της Kawasaki Racing Team δίπλα στον Γάλλο Romain Febvre -που κατετάγη 2ος το 2023- στην MXGP κατηγορία, με τον Antti Pyrhönen να εκτελεί χρέη Team Manager.

Kawasaki Racing Team – Με τους Romain Febvre και Jeremy Seewer στην MXGP κατηγορία

O Kimi Raikonen ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της ομάδας και υπεύθυνος για το project της Kawasaki στο MXGP ανέφερε: "Θα αφήσουμε τα αποτελέσματα να μιλήσουν. Ο ανταγωνισμός φαίνεται να γίνεται όλο και πιο δυνατός κάθε χρόνο, γεγονός που καθιστά το MXGP συναρπαστικό.”

O Antti Pyrhönen, Team Manager της KRT δήλωσε: "Ο Romain κατανοεί καλύτερα την μοτοσυκλέτα. Δοκίμασε αρκετά πράγματα και δούλεψε με τους μηχανικούς ώστε να φτάσουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα. Είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα χρονιά.”

O Shigemi Tanaka, Γενικός Διευθυντής του Τμήματος Μάρκετινγκ και Πωλήσεων της Kawasaki Motors, Ltd. με τη σειρά του ανέφερε: "Το Motocross, όπως και τα μοντέλα μας KX, βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη. Μπαίνουμε στο 2024 με μια ανανεωμένη ομάδα, με τους Romain Febvre και Jeremy Seewer ως αναβάτες. Είμαστε πεπεισμένοι πως η KRT θα είναι ανταγωνιστική σε κάθε αγώνα.”

Kawasaki

 

Ετικέτες

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross – Ακυρώνεται ο αγώνας της Πτολεμαΐδας λόγω αδειοδότησης της πίστας

Λόγω έλλειψης των εγγράφων που απαιτούνται για την άδεια λειτουργίας της πίστας
motomag Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross – Ακυρώνεται ο αγώνας της Πτολεμαΐδας λόγω αδειοδότησης της πίστας
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

29/4/2024

Το Σωματείο Α.Μ.Ο.Ε. με επιστολή του προς την Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. έκανε γνωστό πως δεν δύναται να διοργανώσει τον τέταρτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2024 ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στη 1 και 2 Ιουνίου καθώς υπάρχει έλλειψη των απαραίτητων εγγράφων που απαιτούνται για την άδεια λειτουργίας της πίστας!

Η επιστολή του Σωματείου Α.Μ.Ο.Ε. αναφέρει:

“Το αποτέλεσμα της απόφασης αυτής, οφείλεται καθαρά και μόνο, στην καθυστέρηση επίλυσης του ιδιοκτησιακού καθεστώτος από την πλευρά του Δήμου Εορδαίας, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, της ΔΕΗ Α.Ε. και της ΜΕΤΑΒΑΣΗ Α.Ε., καθυστέρηση που έγκειται στην απολιγνιτοποίηση της περιοχής μας και ειδικότερα στην έκταση των εγκαταστάσεων της πίστας.

Γνωρίζοντας την προσφορά και την αγάπη του Σωματείου προς το άθλημα, από την ίδρυση του -2009- έως και σήμερα, και τις προσπάθειες που κάνει για την ανάδειξη του αθλήματος τόσο στην περιοχή μας όσο και σε Πανελλαδικό επίπεδο, είμαστε στην δυσάρεστη θέση να μην μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στην διοργάνωση του συγκεκριμένου αγώνα για το έτος 2024 εξαιτίας της έλλειψης των εγγράφων που απαιτούνται για την άδεια λειτουργίας της πίστας. Ο αγώνας Scramble μπορεί να διεξαχθεί κανονικά”.

Μένει να δούμε αν το αγωνιστικό καλεντάρι του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross φέτος θα έχει έναν αγώνα λιγότερο ή αν η Ομοσπονδία προχωρήσει σε αντικατάσταση του αγώνα της Πτολεμαΐδας.

motomag Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross – Ακυρώνεται ο αγώνας της Πτολεμαΐδας λόγω αδειοδότησης της πίστας

Ετικέτες