Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross Κρηνίδες: Ο δεύτερος αγώνας ξεκινά με ρεκόρ συμμετοχών!

Το ΜΟΤΟ θα είναι φυσικά εκεί, να καταγράψει όλη την δράση
Πανελλήνιο MOTOCROSS_Κρηνίδες
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

7/4/2023

Ένα απίστευτο σκηνικό στήνεται στις Κρηνίδες για τον δεύτερο αγώνα Motocross του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Οι περισσότερες συμμετοχές που είδε ποτέ το πρωτάθλημα θα πάρουν από αύριο εκκίνηση σε καλό καιρό όπως όλα δείχνουν, καθώς μέχρι τώρα οι βροχοπτώσεις ήταν έντονες στην περιοχή.

Αυτό σημαίνει πως δόθηκε μία κανονική μάχη για να κρατήσουν μακριά την λάσπη, το κύριο χαρακτηριστικό της τοποθεσίας της πίστας με μόνη βοήθεια πως σήμερα δεν έβρεξε, δίνοντας έτσι μία πίστωση χρόνου. Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει λοιπόν, κάνοντας προσπάθεια αποστράγγισης ώστε οι πολλές μοτοσυκλέτες της εκκίνησης να μην μετατρέψουν το μέρος σε λασπόλουτρο.

Το διήμερο θα είναι μία μεγάλη δοκιμασία για την πίστα καθώς θα δεχτεί πάρα πολύ κόσμο, με 120 συμμετοχές από την Ελληνική πλευρά και άλλες τόσες από τις γειτονικές χώρες.

Συνολικά αναμένονται 250 συμμετοχές, ένα ρεκόρ που πρέπει να διαχειριστεί η πίστα και φυσικά αναφερόμαστε τόσο στην διατήρηση του αγωνιστικού χώρου σε ικανοποιητικό επίπεδο, όσο και στον χώρο των pit. Με δεδομένο πως έχουν ήδη διαχειριστεί ορισμένες από τις πιο πολυάριθμες διοργανώσεις του MX και με επίσης δεδομένο πως οι Κρηνίδες -συγκεκριμένα- μας δίνουν αγώνες πρότυπο για το Motocross, ελπίζουμε στην ομαλή διεξαγωγή και με το νέο αυτό ρεκόρ συμμετοχών.

Προφανώς το ΜΟΤΟ θα είναι εκεί, καταγράφοντας όλη την δράση και με απευθείας ενημερώσεις!

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MOTOCROSS Σπερχειάδα: MEGA GALLERY 3ου αγώνα!

Όλη η δράση αποτυπώνεται στην οθόνη σας από το MOTO!
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2024, Σπερχειάδα 3ος
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

14/5/2024

Ο 3ος αγώνας στην Σπερχειάδα είχε έντονη δράση συμπυκνωμένη σε μία ημέρα εξαιτίας της ακύρωσης της αγωνιστικής δραστηριότητας την πρώτη ημέρα, αποτέλεσμα των έντονων βροχοπτώσεων που επικρατούσαν σε ολόκληρη σχεδόν την χώρα, εκείνες τις ημέρες.

Αυτό έδωσε την ευκαιρία στους αναβάτες να προπονηθούν σε παρακείμενη έκταση χαρίζοντας εικόνες απευθείας βγαλμένες από το Enduro, σε σημείο που η εικόνα μπέρδευε τον κόσμο στα κοινωνικά δίκτυα, βλέποντας τίτλο MOTOCROSS αλλά σε ένα διαφορετικό όμως video που δεν θύμιζε κάτι τέτοιο. Οι εικόνες αυτές έχουν αποτυπωθεί στην συλλογή της πρώτης ημέρας μαζί με τις απονομές!

Για το ρεπορτάζ του αγώνα και τα αναλυτικά αποτελέσματα διαβάζετε εδώ:

 

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MOTOCROSS 3ος Σπερχειάδα: Φανταστικό θέαμα με μπόλικο συναγωνισμό – Πρώτες φωτογραφίες!

AM Supercross 2024, Salt Lake City – O rookie Jett Lawrence με Honda κατακτά το πρωτάθλημα στα 450SX [VIDEO]

Παρακολουθείτε τις συλλογές φωτογραφιών ανά κατηγορία εδώ: