Suzuki Racing For You – Πώς γίνεσαι εργοστασιακός αναβάτης για έναν αγώνα στο MX!

Μία πρωτοβουλία που ελπίζουμε να γίνει θεσμός
motomag Suzuki Racing For You – Εργοστασιακός αναβάτης για έναν αγώνα και όμως είναι αλήθεια
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

5/4/2024

H Suzuki Moto Greece και ο Δημήτρης Κεραμίδας κάνουν το όνειρο πολλών αναβατών πραγματικότητα καθώς μέσω του προγράμματος Suzuki Racing For You παρέχει μία αγωνιστική RM-Z 250 σε έναν αναβάτη καλύπτοντας του ταυτόχρονα όλα τα έξοδα ώστε να αγωνιστεί σε έναν αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross.

Η αλήθεια είναι πως ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό ωστόσο αυτά που υποσχέθηκαν η Suzuki Moto Greece και ο Δημήτρης Κεραμιδάς έγιναν πραγματικότητα στον πρώτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross στην Κέρκυρα.

Πιο συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Μπεκατόρος ήταν αυτός που επιλέχθηκε ώστε να αγωνιστεί με την RM-Z 250 ως επίσημος αναβάτης της αγωνιστικής ομάδας της Suzuki. Ο νεαρός αναβάτης ο οποίος έλαβε μέρος στην MX2 υπό την επίβλεψη του αγωνιστικού διευθυντή της ομάδας Δημήτρη Κεραμίδα είχε όλες τις παροχές ενός εργοστασιακού αναβάτη (δωρεάν μοτοσυκλέτα, πληρωμένη συμμετοχή, τεχνική υποστήριξη και φιλοξενία στην επίσημη τέντα της ομάδας) κάνοντας πραγματικότητα ένα ανεκπλήρωτο όνειρο του.

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Μπεκατόρος να ήταν ο πρώτος τυχερός ωστόσο το Suzuki Racing For You θα συνεχιστεί και στους επόμενους αγώνες της χρονιάς. Το μόνο που πρέπει να έχει κάνει κάποιος είναι να έχει συμμετάσχει σε τουλάχιστον τρεις αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος Motocross τα τελευταία δύο χρόνια και να έχει επίσημα ανανεωμένο δελτίο αθλητή.

Ευελπιστούμε το παράδειγμα της Suzuki να ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες καθώς μέσα από αυτό το πρόγραμμα μπορεί να αναπτυχθεί περαιτέρω το άθλημα του motocross και να βγουν νέα ταλέντα στο προσκήνιο.

motomag Suzuki Racing For You – Εργοστασιακός αναβάτης για έναν αγώνα και όμως είναι αλήθεια

 

Ετικέτες

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross – Ακυρώνεται ο αγώνας της Πτολεμαΐδας λόγω αδειοδότησης της πίστας

Λόγω έλλειψης των εγγράφων που απαιτούνται για την άδεια λειτουργίας της πίστας
motomag Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross – Ακυρώνεται ο αγώνας της Πτολεμαΐδας λόγω αδειοδότησης της πίστας
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

29/4/2024

Το Σωματείο Α.Μ.Ο.Ε. με επιστολή του προς την Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. έκανε γνωστό πως δεν δύναται να διοργανώσει τον τέταρτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2024 ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στη 1 και 2 Ιουνίου καθώς υπάρχει έλλειψη των απαραίτητων εγγράφων που απαιτούνται για την άδεια λειτουργίας της πίστας!

Η επιστολή του Σωματείου Α.Μ.Ο.Ε. αναφέρει:

“Το αποτέλεσμα της απόφασης αυτής, οφείλεται καθαρά και μόνο, στην καθυστέρηση επίλυσης του ιδιοκτησιακού καθεστώτος από την πλευρά του Δήμου Εορδαίας, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, της ΔΕΗ Α.Ε. και της ΜΕΤΑΒΑΣΗ Α.Ε., καθυστέρηση που έγκειται στην απολιγνιτοποίηση της περιοχής μας και ειδικότερα στην έκταση των εγκαταστάσεων της πίστας.

Γνωρίζοντας την προσφορά και την αγάπη του Σωματείου προς το άθλημα, από την ίδρυση του -2009- έως και σήμερα, και τις προσπάθειες που κάνει για την ανάδειξη του αθλήματος τόσο στην περιοχή μας όσο και σε Πανελλαδικό επίπεδο, είμαστε στην δυσάρεστη θέση να μην μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στην διοργάνωση του συγκεκριμένου αγώνα για το έτος 2024 εξαιτίας της έλλειψης των εγγράφων που απαιτούνται για την άδεια λειτουργίας της πίστας. Ο αγώνας Scramble μπορεί να διεξαχθεί κανονικά”.

Μένει να δούμε αν το αγωνιστικό καλεντάρι του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross φέτος θα έχει έναν αγώνα λιγότερο ή αν η Ομοσπονδία προχωρήσει σε αντικατάσταση του αγώνα της Πτολεμαΐδας.

motomag Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross – Ακυρώνεται ο αγώνας της Πτολεμαΐδας λόγω αδειοδότησης της πίστας

Ετικέτες