FIM Awards 2023 – Δείτε τις βραβεύσεις των Πρωταθλητών ζωντανά και δωρεάν, μέσω του FIM-MOTO.TV

Νέα εποχή στα βραβεία της FIM
motomag FIM Awards 2023 – Δωρεάν για όλους μέσω του FIM-MOTO.TV
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

1/12/2023

Με τη συνεργασία μεταξύ της Dorna και της εταιρείας αθλητικής ψυχαγωγίας και μάρκετινγκ NSN (Never say never) να βρίσκεται σε εξέλιξη, έρχονται ευπρόσδεκτες αλλαγές σε ότι αφορά στα βραβεία FIM Awards του 2023.

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου θα διεξαχθούν για πρώτη φορά στη Μεγάλη Βρετανία και συγκεκριμένα στο Λίβερπουλ, τα βραβεία FIM για την αγωνιστική χρονιά του 2023. Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν οι 45 φετινοί Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, ενώ συνολικά θα δώσουν το παρών 700 καλεσμένοι -αναβάτες, διοργανωτές και συνεργάτες της FIM, εθνικές ομοσπονδίες, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της FIM, και άνθρωποι της βιομηχανίας της μοτοσυκλέτας και των αγώνων.

Καθώς τα συγκεκριμένα βραβεία αποτελούν ένα σημαντικό θεσμό, η FIM αποφάσισε πως ολόκληρη η τελετή απονομής θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του FIM-MOTO.TV ώστε οι φίλοι της μοτοσυκλέτας να μην χάσουν ούτε ένα δευτερόλεπτο από την εορταστική βραδιά.

FIM Awards 2023 – Δωρεάν για όλους μέσω του FIM-MOTO.TV

NW200 2024 – Τρομακτικό ατύχημα με απογείωση αναβάτη! [VIDEO]

Προσγείωση σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο σε γκαράζ σπιτιού, με αποφυγή σοβαρού τραυματισμού
NW200 Τρομακτικό ατύχημα
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

10/5/2024

Στον πιο γνωστό Road-Racing αγώνα της Ιρλανδίας, το φημισμένο NW200, ο αγωνιζόμενος Paul Cassidy είχε ένα τρομακτικό ατύχημα, όπου μετά από πρόσκρουση σε προστατευτική μαλακή μπαριέρα απογειώθηκε σε ύψος 7-8 μέτρων παίρνοντας τούμπες, για να προσγειωθεί πάνω σε αυτοκίνητο που βρισκόταν σε γκαράζ σπιτιού, αποφεύγοντας ως εκ θαύματος κάποιον σοβαρό τραυματισμό!

Ο Paul Cassidy ανέφερε τα εξής για το ατύχημά του: “Όπως γνωρίζετε είχα ένα μικρό ατύχημα στο NW200. Είμαι εντάξει, απλώς πολύ μελανιασμένος και πονεμένος. Βρισκόμουν πίσω από έναν άλλο αναβάτη, με 4η στο κιβώτιο, όταν η μοτοσυκλέτα του προπορευόμενου αγωνιζόμενου εμφάνισε πρόβλημα και έσβησε. Εκείνος τραβήχτηκε προς τα αριστερά, μη γνωρίζοντας πως βρισκόμουν ακριβώς από πίσω, και συγκρουστήκαμε. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο με αυτή την ταχύτητα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την υποστήριξή σας, και στο ιατρικό προσωπικό που έκανε εξαιρετικά τη δουλειά του. Έσκασα στον προστατευτικό φράχτη και πήρα ύψος 7 ή 8 μέτρων, για να προσγειωθώ στον κήπο ενός σπιτιού, πάνω σε ένα αυτοκίνητο.”

Αξίζει να σημειωθεί πως παρά την τεράστια επικινδυνότητα του NW200, η χρήση φόρμας με αερόσακο δεν είναι υποχρεωτική, απλώς συστήνεται. Υποχρεωτική είναι η χρήση συμβατικής φόρμας, αλλά και πέρα από τον υπόλοιπο εξοπλισμό τόσο η χρήση προστασίας πλάτης όσο και στήθους.

Paul Cassidy

Ο Cassidy φορούσε φόρμα της RST, όπως βλέπουμε πάνω, ενώ δεν γνωρίζουμε αν η συγκεκριμένη ερχόταν με αερόσακο.

 

Posted by Paul Cassidy on Thursday, May 9, 2024
Ετικέτες