TrialGP 2022, 3ος γύρος, Γερμανία - Διπλή νίκη για τον Toni Bou

Η διαφορά του Ισπανού από τους διώκτες του αυξάνεται
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

11/7/2022
Οι δυο νίκες που πέτυχε ο Toni Bou στο Neunkirchen ήρθαν μετά από δυνατές μάχες με τους Matteo Grattarola της Beta και του Jaime Busto της Vertigo, με τον αναβάτη του HRC να φεύγει από τον 3ο διπλό γύρο του TrialGP 2022 αυξάνοντας τη διαφορά από τους διώκτες του.
 
Ο Bou τέθηκε επικεφαλής από την αρχή στον πρώτο αγώνα της Γερμανίας, ενώ στο κατόπι του βρέθηκαν ο Jeroni Fajardo της Sherco και ο Matteo Grattarola.
 
Στον δεύτερο γύρο ο Πρωταθλητής ήταν στο δικό του επίπεδο, παίρνοντας άνετα τη νίκη και δείχνοντας για μια ακόμη φορά πως όταν πιέζεται δίνει τον καλύτερο εαυτό του. Δεύτερος την πρώτη μέρα ήταν ο Busto και τρίτος ο Grattarola.
 
Τη δεύτερη μέρα, και μετά από μια μικρή καταιγίδα που έβρεξε την πίστα, ο Toni Bou έκανε δυο λάθη στον πρώτο γύρο τερματίζοντας στη δεύτερη θέση, όμως ευτυχώς για εκείνον λάθη έκανε κι ο ανταγωνισμός, κι έτσι στον δεύτερο γύρο ο Ισπανός επανήλθε δριμύτερος παίρνοντας μια ακόμα νίκη.
Ο Toni Bou έφυγε από τη Γερμανία με 114 βαθμούς στη γενική κατάταξη του Πρωταθλήματος, με δεύτερο τον Jaime Busto, 23 βαθμούς πιο πίσω με 91, και τον Adam Raga τρίτο, με 73 βαθμούς.
 
Τώρα μεσολαβεί ένα διάλειμμα πέντε εβδομάδων μέχρι τις 20 και 21 Αυγούστου, όπου και θα λάβει χώρα ο αγώνας του Βελγίου.

Olympia Rally 2024, ημέρα 2η - Ταχύτερος ο Moritz Hennefeld (ΚΤΜ), στην πρώτη θέση γενικής ο Ard Vermeulen (KTM)

Όσοι ήταν έμπειροι στην πλοήγηση βγήκαν κερδισμένοι στη δεύτερη ημέρα του αγώνα
Olympia Rally 2024, 2η μέρα
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

22/5/2024

To Olympia Rally 2024 βρίσκεται ήδη στη δεύτερη ημέρα του, με τους αγωνιζόμενους όλων των κατηγοριών να μάχονται ενάντια στο ρολόι, στο δάσος της Φολόης, το οποίο είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο εντυπωσιακά δάση οξιάς και δρυός στην Ευρώπη.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος τώρα η σημερινή ημέρα περιλάμβανε 230 χιλιόμετρα, με τους συμμετέχοντες να έπρεπε να ανταπεξέλθουν σε μία αληθινή δοκιμασία πλοήγησης και αντοχής. Με κατεύθυνση μέσα από το πυκνό δάσος της Φολόης προς την κοιλάδα του Πηνειού ποταμού, οι πιο έμπειροι αναβάτες κέρδισαν πολύτιμα δευτερόλεπτα, με τον Moritz Hennefeld #362 (ΚΤΜ 450), να είναι ο ταχύτερος. Ωστόσο στη γενική κατάταξη αυτός που προηγείται είναι ο Ard Vermeulen #42 (ΚΤΜ 500 ΕΧC – F). ενώ στην τρίτη θέση φιγουράρει ο Ad Jansen #41 (Husqvarna FE 501).

Olympia Rally 2024, ημέρα 2η: Ταχύτερος ο Moritz Hennefeld (ΚΤΜ), στην πρώτη θέση γενικής ο Ard Vermeulen (KTM)

Η αυριανή τρίτη ημέρα περιλαμβάνει το πρώτο τμήμα του Marathon Stage. Οι αγωνιζόμενοι θα ξεκινήσουν από το Ξυλόκαστρο και το βουνό του Ερύμανθου, προς τα Καλάβρυτα και το χιονοδρομικό κέντρο του Χελμού οπού εκεί θα συνεχίσουν προς Άνω Τρίκαλα και Καρυά.

Olympia Rally 2024, ημέρα 2η: Ταχύτερος ο Moritz Hennefeld (ΚΤΜ), στην πρώτη θέση γενικής ο Ard Vermeulen (KTM)Olympia Rally 2024, ημέρα 2η: Ταχύτερος ο Moritz Hennefeld (ΚΤΜ), στην πρώτη θέση γενικής ο Ard Vermeulen (KTM)
Ετικέτες