Olympia Rally 2024, ημέρα 2η - Ταχύτερος ο Moritz Hennefeld (ΚΤΜ), στην πρώτη θέση γενικής ο Ard Vermeulen (KTM)

Όσοι ήταν έμπειροι στην πλοήγηση βγήκαν κερδισμένοι στη δεύτερη ημέρα του αγώνα
Olympia Rally 2024, 2η μέρα
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

22/5/2024

To Olympia Rally 2024 βρίσκεται ήδη στη δεύτερη ημέρα του, με τους αγωνιζόμενους όλων των κατηγοριών να μάχονται ενάντια στο ρολόι, στο δάσος της Φολόης, το οποίο είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο εντυπωσιακά δάση οξιάς και δρυός στην Ευρώπη.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος τώρα η σημερινή ημέρα περιλάμβανε 230 χιλιόμετρα, με τους συμμετέχοντες να έπρεπε να ανταπεξέλθουν σε μία αληθινή δοκιμασία πλοήγησης και αντοχής. Με κατεύθυνση μέσα από το πυκνό δάσος της Φολόης προς την κοιλάδα του Πηνειού ποταμού, οι πιο έμπειροι αναβάτες κέρδισαν πολύτιμα δευτερόλεπτα, με τον Moritz Hennefeld #362 (ΚΤΜ 450), να είναι ο ταχύτερος. Ωστόσο στη γενική κατάταξη αυτός που προηγείται είναι ο Ard Vermeulen #42 (ΚΤΜ 500 ΕΧC – F). ενώ στην τρίτη θέση φιγουράρει ο Ad Jansen #41 (Husqvarna FE 501).

Olympia Rally 2024, ημέρα 2η: Ταχύτερος ο Moritz Hennefeld (ΚΤΜ), στην πρώτη θέση γενικής ο Ard Vermeulen (KTM)

Η αυριανή τρίτη ημέρα περιλαμβάνει το πρώτο τμήμα του Marathon Stage. Οι αγωνιζόμενοι θα ξεκινήσουν από το Ξυλόκαστρο και το βουνό του Ερύμανθου, προς τα Καλάβρυτα και το χιονοδρομικό κέντρο του Χελμού οπού εκεί θα συνεχίσουν προς Άνω Τρίκαλα και Καρυά.

Olympia Rally 2024, ημέρα 2η: Ταχύτερος ο Moritz Hennefeld (ΚΤΜ), στην πρώτη θέση γενικής ο Ard Vermeulen (KTM)Olympia Rally 2024, ημέρα 2η: Ταχύτερος ο Moritz Hennefeld (ΚΤΜ), στην πρώτη θέση γενικής ο Ard Vermeulen (KTM)
Ετικέτες

ΑΜΟΤΟΕ – Ακύρωση του αγώνα Scramble της Πτολεμαίδας

Λόγω μη ολοκλήρωσης των απαραίτητων διαδικασιών από το σωματείο A.M.O.E.
ΑΜΟΤΟΕ - Ακύρωση scramble
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

13/6/2024

Η ΑΜΟΤΟΕ ενημερώνει ότι ο αγώνας Scramble στην Πτολεμαΐδα που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 16 Ιουνίου από το σωματείο Α.Μ.Ο.Ε ακυρώνεται λόγω μη ολοκλήρωσης των διαδικασιών από το σωματείο, όπως αποστολή ειδικού κανονισμού, κλπ.

Ετικέτες