Hero Vida - To ηλεκτρικό scooter V1 Pro πετυχαίνει ρεκόρ διανυθείσας απόστασης σε 24 ώρες

Ξεπέρασε το ρεκόρ της Seat κατά 350 χιλιόμετρα!
Vida record
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

12/5/2023

Η Vida -η εταιρεία ηλεκτρικών δικύκλων της ινδικής Hero- κατέχει πλέον το Παγκόσμιο ρεκόρ Guinness για τη μέγιστη διανυθείσα απόσταση, καλύπτοντας 1.780 χιλιόμετρα σε 24 ώρες με το ηλεκτρικό scooter V1 Pro.

Είχατε διαβάσει στο ΜΟΤΟ, για τα δύο Παγκόσμια ρεκόρ Guinness για τη μέγιστη διανυθείσα απόσταση σε 24 ώρες που είχε σημειώσει στην πίστα Zuera στη Σαραγόσα πέρυσι η SEAT με το e-scooter MO 125 Performance. Πλέον αυτό το ρεκόρ αποτελεί παρελθόν καθώς η Vida έχοντας ως «όπλο» της το ηλεκτρικό scooter Vida V1 Pro, πέτυχε νέο ρεκόρ για τη μέγιστη διανυθείσα απόσταση σε 24 ώρες, ξεπερνώντας το προηγούμενο της SEAT κατά 350 χιλιόμετρα. Πλέον το επίσημο ρεκόρ διανυθείσας απόστασης σε 24 ώρες είναι τα 1,780 χιλιόμετρα!

Vida record

Το εν λόγω εγχείρημα πραγματοποιήθηκε σε ινδικό έδαφος στο Κέντρο Καινοτομίας και Τεχνολογίας (CIT) της Hero MotoCorp, στην Τζαϊπούρ στις 20 Απριλίου με το ρεκόρ να κατοχυρώνεται στις 21 Απριλίου. Για να φτάσει η Vida σε αυτό το ρεκόρ χρειάστηκαν έξι αναβάτες τρεις από το Autocar India και τρεις από την ομάδα δοκιμαστών οχημάτων της Hero MotoCorp. Κατά τη διάρκεια των 24 ωρών το Vida V1 Pro έκανε στάσεις μόνο για αλλαγή μπαταρίας και αναβάτη με μέση ταχύτητα 74,16 χλμ./ώρα.

 

 

Ετικέτες

Vespa Primavera 150 & Vespa Sprint 150 – Οι Ιταλοί εισβάλλουν με τη σειρά τους στην Κίνα

Μαζί με τα δύο ανανεωμένα μοντέλα, στην παρουσίαση της Σαγκάης είδαμε και τη νέα συλλογή ρουχισμού Vespa DEC
motomag Vespa Primavera 150 & Vespa Sprint 150 – Παρουσιάστηκαν ανανεωμένες στην Κίνα
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

20/5/2024

Οι ανανεωμένες Vespa Primavera 150 & Vespa Sprint 150 είχαν έρθει σε επαφή με το κοινό στην έκθεση της EICMA αρκετούς μήνες πριν, ενώ τώρα η ιταλική εταιρεία τις παρουσίασε και στην Σαγκάη, φέρνοντας τις και στην αχανή κινέζικη αγορά.

Vespa Primavera 150 & Vespa Sprint 150 – Παρουσιάστηκαν ανανεωμένες στην Κίνα

Ξεκινώντας από την ανανεωμένη Vespa Primavera 150 αυτή έχει επιπλέον ένα διακοσμητικό στο μέσο του φτερού, σε αντίθεση με τη Sprint 150 η οποία διατηρεί το παραδοσιακό μπροστινό φτερό. Αλλαγή έχουμε στις σέλες και των δύο μοντέλων οι οποίες έχουν νέα καλύμματα ενώ νέες είναι οι ζάντες και στα δύο μοντέλα. Στην Primavera 150 υπάρχουν ζάντες με πέντε μπράτσα ενώ στη Sprint 150 υπάρχουν ζάντες με το σχέδιο να παραπέμπει στο γράμμα “Y”. Η οθόνη είναι LCD 3 ιντσών και στα δύο μοντέλα με τον χρήστη να μπορεί να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο με την πλατφόρμα πολυμέσων Vespa MIA.

Vespa Primavera 150 & Vespa Sprint 150 – Παρουσιάστηκαν ανανεωμένες στην Κίνα

Εκτός από τις νέες Vespa Primavera 150 και Vespa Sprint 150, στη Σαγκάη παρουσιάστηκε η ολοκαίνουργια συλλογή ένδυσης Vespa DEC, η οποία είναι εμπνευσμένη από το εργοστάσιο και το μουσείο της Piaggio. Η νέα συλλογή εστιάζει στο σύγχρονο lifestyle, προωθώντας ταυτόχρονα το ιταλικό στιλ και design. Τα μοντέλα Vespa Primavera 150 και Vespa Sprint 150 θα προσφέρονται σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς.

Vespa Primavera 150 & Vespa Sprint 150 – Παρουσιάστηκαν ανανεωμένες στην Κίνα
Ετικέτες