Ducati Streetfighter V4 S Supreme - Δια χειρός Aldo Drudi

Lifestyle συνεργασία με αμερικάνικη εταιρεία ένδυσης από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού
motomag Ducati Streetfighter V4 S Supreme – Για την ανοιξιάτικη συλλογή της Αμερικανικής εταιρείας ένδυσης
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

14/2/2024

Η Ducati κατά καιρούς μας έχει συνηθίσει να συνεργάζεται με εταιρείες ρουχισμoύ βγάζοντας συλλεκτικές εκδόσεις, θα θυμάστε άλλωστε την Diavel Diesel η οποία κυκλοφόρησε σε μόλις 666 κομμάτια. Τώρα η ιταλική εταιρεία αποφάσισε να συνεργαστεί με την αμερικανική εταιρεία ένδυσης Supreme, με τον καρπό της συνεργασίας να είναι η Streetfighter V4 S Supreme.

Η Streetfighter V4 S Supreme μπορεί να μην έχει αλλαγές στα τεχνικά της μέρη σε σχέση με την “απλή” Streetfighter V4 S όπου ο  V4 Desmosedici Stradale κινητήρας των 1.103 κ.εκ. αποδίδει 208 ίππους, ωστόσο έχει διαφορετικό χρωματικό σχεδιασμό ο οποίος είναι εμπνευσμένος από τα χρώματα της εταιρείας ένδυσης με έδρα τη Νέα Υόρκη.

Υπεύθυνος για τη βαφή της Streetfighter V4 S Supreme είναι ο γνωστός Ιταλός σχεδιαστής Aldo Drudi -ο άνθρωπος πίσω από τα σχέδια που βλέπουμε όλα αυτά τα χρόνια στα κράνη του Valentino Rossi και όχι μόνο- ο οποίος έβαλε το κόκκινο και το λευκό χρώμα επάνω στην μοτοσυκλέτα με τέτοιο τρόπο που να θυμίζει όλο και περισσότερο την εταιρεία Supreme.

Ducati Streetfighter V4 S Supreme – Για την ανοιξιάτικη συλλογή της Αμερικανικής εταιρείας ένδυσης

Σε διάφορα σημεία της μοτοσυκλέτας -στο εμπρός φτερό, στο ρεζερβουάρ και στο πίσω πλαστικό της σέλας του συνεπιβάτη και εντός της πίσω λευκής ζάντας- βρίσκονται τα λογότυπα της Supreme ενώ επίσης υπάρχουν τα λογότυπα της Shell, της Brembo, της Pirelli και φυσικά της Drudi Performance.

Για να γίνει ακόμη πιο ξεχωριστή η Streetfighter V4 S Supreme, η Drudi Performance σχεδίασε και ένα κράνος της Arai, το RX-7V EVO το οποίο θα ταιριάζει γάντι για τη συγκεκριμένη έκδοση. Και αυτό όπως φαντάζεστε είναι κόκκινο άσπρο ενώ υπάρχει στο πάνω μέρος του το λογότυπο της Supreme και πίσω ένα σκίτσο αναβάτη πάνω στη Streetfighter V4 S Supreme.

Supreme

Η τιμή της Ducati V4 S Supreme δεν έχει γίνει γνωστή αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι για λίγους. Αν κρίνουμε από τα 30.700 ευρώ που κοστίζει η Streetfighter V4 S, τότε το ανοιξιάτικο κομμάτι της συλλογής της Ducati και της Supreme σίγουρα θα σας κοστίσει κάτι παραπάνω.

Ducati Streetfighter V4 S Supreme – Για την ανοιξιάτικη συλλογή της Αμερικανικής εταιρείας ένδυσης
Ετικέτες

Vespa Primavera 150 & Vespa Sprint 150 – Οι Ιταλοί εισβάλλουν με τη σειρά τους στην Κίνα

Μαζί με τα δύο ανανεωμένα μοντέλα, στην παρουσίαση της Σαγκάης είδαμε και τη νέα συλλογή ρουχισμού Vespa DEC
motomag Vespa Primavera 150 & Vespa Sprint 150 – Παρουσιάστηκαν ανανεωμένες στην Κίνα
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

20/5/2024

Οι ανανεωμένες Vespa Primavera 150 & Vespa Sprint 150 είχαν έρθει σε επαφή με το κοινό στην έκθεση της EICMA αρκετούς μήνες πριν, ενώ τώρα η ιταλική εταιρεία τις παρουσίασε και στην Σαγκάη, φέρνοντας τις και στην αχανή κινέζικη αγορά.

Vespa Primavera 150 & Vespa Sprint 150 – Παρουσιάστηκαν ανανεωμένες στην Κίνα

Ξεκινώντας από την ανανεωμένη Vespa Primavera 150 αυτή έχει επιπλέον ένα διακοσμητικό στο μέσο του φτερού, σε αντίθεση με τη Sprint 150 η οποία διατηρεί το παραδοσιακό μπροστινό φτερό. Αλλαγή έχουμε στις σέλες και των δύο μοντέλων οι οποίες έχουν νέα καλύμματα ενώ νέες είναι οι ζάντες και στα δύο μοντέλα. Στην Primavera 150 υπάρχουν ζάντες με πέντε μπράτσα ενώ στη Sprint 150 υπάρχουν ζάντες με το σχέδιο να παραπέμπει στο γράμμα “Y”. Η οθόνη είναι LCD 3 ιντσών και στα δύο μοντέλα με τον χρήστη να μπορεί να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο με την πλατφόρμα πολυμέσων Vespa MIA.

Vespa Primavera 150 & Vespa Sprint 150 – Παρουσιάστηκαν ανανεωμένες στην Κίνα

Εκτός από τις νέες Vespa Primavera 150 και Vespa Sprint 150, στη Σαγκάη παρουσιάστηκε η ολοκαίνουργια συλλογή ένδυσης Vespa DEC, η οποία είναι εμπνευσμένη από το εργοστάσιο και το μουσείο της Piaggio. Η νέα συλλογή εστιάζει στο σύγχρονο lifestyle, προωθώντας ταυτόχρονα το ιταλικό στιλ και design. Τα μοντέλα Vespa Primavera 150 και Vespa Sprint 150 θα προσφέρονται σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς.

Vespa Primavera 150 & Vespa Sprint 150 – Παρουσιάστηκαν ανανεωμένες στην Κίνα
Ετικέτες