Kymco Micare 125i E5 - Νέα άφιξη στα Scooter της Α1 κατηγορίας

Προσιτή τιμή, αιχμηρό νεανικό design, χαμηλή κατανάλωση, 8,6 ίπποι και τροχοί 14 ιντσών
motomag Kymco Micare 125i E5 – Νέα πρόταση για την Α1 κατηγορία
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

6/2/2024

Το νέο scooter της Kymco στα 125 κυβικά με την ονομασία Micare είναι η φρέσκια πρόταση για την Α1 κατηγορία, με την εταιρεία να ποντάρει στην προσιτή τιμή του, στην χαμηλή κατανάλωση και στον αερόψυκτο κινητήρα απόδοσης 8,6 ίππων.

Το Micare 125 δίνει έμφαση στην καθημερινή συμβίωση θέλοντας να αποτελέσει για τον χρήστη ένα εργαλείο πόλης που θα του λύσει τα χέρια σε όλες τις αστικές διαδρομές.

Kymco Micare 125i E5 – Νέα πρόταση για την Α1 κατηγορία

Η σχεδίαση θυμίζει scooter μεγαλύτερου κυβισμού, με το Micare 125 να απευθύνεται κυρίως στο νεανικό κοινό. Ο διπλός προβολέας με τα ενσωματωμένα φλας, η φιμέ ζελατίνα πάνω από τα όργανα, τα Full Led φωτιστικά σώματα και η μεγάλη οθόνη LCD που υπάρχουν στον εξοπλισμό ολοκληρώνουν τη νεανική εικόνα του νέου scooter.

Το Micare κινείται από έναν αερόψυκτο τετράχρονο κινητήρα 124 κ. εκ. που τροφοδοτείται μέσω ηλεκτρονικά ελεγχόμενου ψεκασμού και καλύπτει τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές Euro5. Η απόδοσή του φτάνει στους 8,6Ηp/7.500rpm, με την τιμή της ροπής να βρίσκεται στα 0,97 kgm/6.000rpm. Ο συγκεκριμένος κινητήρας σύμφωνα με την Kymco είναι και πολύ οικονομικός καθώς η WMTC κατανάλωση κυμαίνεται στα 2.1 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.

Kymco Micare 125i E5 – Νέα πρόταση για την Α1 κατηγορία

Το επίπεδο πάτωμα, η θύρα USB, ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα, ο γάντζος ανάρτησης αντικειμένων και οι θήκες κάτω από το τιμόνι είναι παράγοντες που αυξάνουν στο μάξιμουμ τα επίπεδα χρηστικότητας. Το ύψος της σέλας βρίσκεται στα 760 χλστ. ενώ το βάρος του αγγίζει τα 104 κιλά, κάνοντας το Micare 125 εύκολο στη καθημερινή χρήση. Οι τροχοί των 14 ιντσών, τα δύο δισκόφρενα με τη συνδυασμένη λειτουργία (CBS) και το παράκεντρα τοποθετημένο μονό πίσω αμορτισέρ με το ξεχωριστό δοχείο αζώτου εγγυώνται ασφαλή οδική συμπεριφορά.

H τιμή αγοράς του νέου Micare 125 είναι στα 1.895 ευρώ, με το νέο scooter να είναι άμεσα διαθέσιμο σε δύο χρωματισμούς (Μαύρο/Λευκό, Μπλε/Λευκό). Ταυτόχρονα αυτό καλύπτεται από εγγύηση δύο ετών και για την απόκτησή του υπάρχει δυνατότητα αποπληρωμής σε 18 άτοκες δόσεις ή/και μέχρι 72 έντοκες χωρίς προκαταβολή.

Kymco Micare 125i E5 – Νέα πρόταση για την Α1 κατηγορία

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στη σελίδα του scooter, ΕΔΩ.

Κύρια χαρακτηριστικά Micare 125i E5

  • Απόδοση 8,6 hp/0,97 kgm
  • Κατανάλωση 2,1 λίτρα/100km
  • Επίπεδο πάτωμα
  • Χαμηλό βάρος και ύψος σέλας
  • Οθόνη LCD
  • Φωτιστικά σώματα Full LED
  • Θύρα φόρτισης USB
  • Αλουμινένιες ζάντες 14’’
  • Δύο δισκόφρενα
  • Συνδυασμένα φρένα (CBS)
  • Μονό αμορτισέρ με ξεχωριστό δοχείο αζώτου
  • Ρεζερβουάρ 5lt
  • Θήκες κάτω από το τιμόνι
  • Χώρος για ένα Fullface κράνος κάτω από τη σέλα
  • Γάντζος ανάρτησης αντικειμένων
  • Τιμή 1.895 ευρώ

Ετικέτες

Vespa Primavera 150 & Vespa Sprint 150 – Οι Ιταλοί εισβάλλουν με τη σειρά τους στην Κίνα

Μαζί με τα δύο ανανεωμένα μοντέλα, στην παρουσίαση της Σαγκάης είδαμε και τη νέα συλλογή ρουχισμού Vespa DEC
motomag Vespa Primavera 150 & Vespa Sprint 150 – Παρουσιάστηκαν ανανεωμένες στην Κίνα
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

20/5/2024

Οι ανανεωμένες Vespa Primavera 150 & Vespa Sprint 150 είχαν έρθει σε επαφή με το κοινό στην έκθεση της EICMA αρκετούς μήνες πριν, ενώ τώρα η ιταλική εταιρεία τις παρουσίασε και στην Σαγκάη, φέρνοντας τις και στην αχανή κινέζικη αγορά.

Vespa Primavera 150 & Vespa Sprint 150 – Παρουσιάστηκαν ανανεωμένες στην Κίνα

Ξεκινώντας από την ανανεωμένη Vespa Primavera 150 αυτή έχει επιπλέον ένα διακοσμητικό στο μέσο του φτερού, σε αντίθεση με τη Sprint 150 η οποία διατηρεί το παραδοσιακό μπροστινό φτερό. Αλλαγή έχουμε στις σέλες και των δύο μοντέλων οι οποίες έχουν νέα καλύμματα ενώ νέες είναι οι ζάντες και στα δύο μοντέλα. Στην Primavera 150 υπάρχουν ζάντες με πέντε μπράτσα ενώ στη Sprint 150 υπάρχουν ζάντες με το σχέδιο να παραπέμπει στο γράμμα “Y”. Η οθόνη είναι LCD 3 ιντσών και στα δύο μοντέλα με τον χρήστη να μπορεί να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο με την πλατφόρμα πολυμέσων Vespa MIA.

Vespa Primavera 150 & Vespa Sprint 150 – Παρουσιάστηκαν ανανεωμένες στην Κίνα

Εκτός από τις νέες Vespa Primavera 150 και Vespa Sprint 150, στη Σαγκάη παρουσιάστηκε η ολοκαίνουργια συλλογή ένδυσης Vespa DEC, η οποία είναι εμπνευσμένη από το εργοστάσιο και το μουσείο της Piaggio. Η νέα συλλογή εστιάζει στο σύγχρονο lifestyle, προωθώντας ταυτόχρονα το ιταλικό στιλ και design. Τα μοντέλα Vespa Primavera 150 και Vespa Sprint 150 θα προσφέρονται σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς.

Vespa Primavera 150 & Vespa Sprint 150 – Παρουσιάστηκαν ανανεωμένες στην Κίνα
Ετικέτες