MV Agusta Dragster RR Argylle - Ένα μοναδικό μοντέλο με κινηματογραφική έμπνευση

Κόκκινη η Dragster RR που οδηγεί η Dua Lipa στην ταινία Argylle... κίτρινος ο φόρος τιμής
MV Agusta Dragster RR Argylle – Ένα μοναδικό μοντέλο για τον εορτασμό της παρουσίας της στην μεγάλη οθόνη
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

6/2/2024

Για να γιορτάσει η MV Agusta την συνεργασία της με τους παραγωγούς της νέας ταινίας Argylle του σκηνοθέτη Matthew Vaughn, δημιούργησε ένα και μοναδικό MV Agusta Dragster RR Argylle το οποίο είναι βαμμένο σε κιτρινόμαυρο χρώμα.

Υπάρχει κάτι παράξενο σε αυτή τη δημιουργία της MV Agusta, καθώς στην ταινία Argylle η πρωταγωνίστρια και γνωστή τραγουδίστρια Dua Lipa χρησιμοποιεί σε μία σκηνή ένα ΚΟΚΚΙΝΟ (το τονίσαμε) MV Agusta Dragster RR.

MV Agusta Dragster RR Argylle – Ένα μοναδικό μοντέλο για τον εορτασμό της παρουσίας της στην μεγάλη οθόνη

Κάποιος θα περίμενε πως το ένα και μοναδικό MV Agusta Dragster RR Argylle το οποίο θα δημιουργούσε η ιταλική εταιρεία για να γιορτάσει τη συνεργασία της με τους ανθρώπους που σχετίζονται με την ταινία θα ήταν ομοίου χρώματος αλλά... θα έπεφτε έξω!

Αντίθετα με τα προγνωστικά, η MV Agusta αντιθέτως δημιούργησε ένα Dragster RR Argylle σε κιτρινόμαυρο χρώμα. Στο ρεζερβουάρ συναντάμε το όνομα Argylle, ενώ η ίδια φράση υπάρχει εκατέρωθεν των πλαϊνών φαίρινγκ αλλά και στην πίσω ζάντα η οποία είναι από ανθρακόνημα.

MV Agusta Dragster RR Argylle – Ένα μοναδικό μοντέλο για τον εορτασμό της παρουσίας της στην μεγάλη οθόνη

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου μοντέλου παραμένουν αναλλοίωτα από τη μοτοσυκλέτα βάσης, με το MV Agusta Dragster RR Argylle να χρησιμοποιεί τον τρικύλινδρο εν σειρά κινητήρα των 798 κυβικών εκατοστών ο οποίος αποδίδει 140 ίππους. Η μοτοσυκλέτα φέρει και τον γνωστό ημιαυτόματο συμπλέκτη SCS (Smart Clutch System), με μανέτα συμπλέκτη και λεβιέ ταχυτήτων, όπου οι αλλαγές ταχυτήτων γίνονται με τον κλασσικό τρόπο, χωρίς όμως τη χρήση της μανέτας του συμπλέκτη, παρά μόνο αν το θέλει ο αναβάτης.

Όσον αφορά την πέδηση συναντάμε εμπρός δύο δισκόφρενα 320 mm με τετραπίστονες ακτινικές δαγκάνες Brembo, ενώ πίσω έχουμε ένα μονό δισκόφρενο 220 mm με διπίστονη δαγκάνα της Brembo. Στην MV Agusta Dragster RR Argylle υπάρχει μια οθόνη TFT 5,5", μέσω της οποία ο αναβάτης μπορεί να διαχειριστεί την εφαρμογή MV Ride App, η οποία προσφέρει μια ποικιλία δυνατοτήτων προσαρμογής και συνδεσιμότητας μέσω Bluetooth.

Τιμή για την MV Agusta Dragster RR Argylle δεν έχει ανακοινωθεί ωστόσο όποιος τυχερός την αποκτήσει θα έχει στα χέρια του μια συλλεκτική δημιουργία σε 2 τροχούς.

MV Agusta Dragster RR Argylle – Ένα μοναδικό μοντέλο για τον εορτασμό της παρουσίας της στην μεγάλη οθόνηMV Agusta Dragster RR Argylle – Ένα μοναδικό μοντέλο για τον εορτασμό της παρουσίας της στην μεγάλη οθόνηMV Agusta Dragster RR Argylle – Ένα μοναδικό μοντέλο για τον εορτασμό της παρουσίας της στην μεγάλη οθόνη

 

Ετικέτες

Vespa Primavera 150 & Vespa Sprint 150 – Οι Ιταλοί εισβάλλουν με τη σειρά τους στην Κίνα

Μαζί με τα δύο ανανεωμένα μοντέλα, στην παρουσίαση της Σαγκάης είδαμε και τη νέα συλλογή ρουχισμού Vespa DEC
motomag Vespa Primavera 150 & Vespa Sprint 150 – Παρουσιάστηκαν ανανεωμένες στην Κίνα
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

20/5/2024

Οι ανανεωμένες Vespa Primavera 150 & Vespa Sprint 150 είχαν έρθει σε επαφή με το κοινό στην έκθεση της EICMA αρκετούς μήνες πριν, ενώ τώρα η ιταλική εταιρεία τις παρουσίασε και στην Σαγκάη, φέρνοντας τις και στην αχανή κινέζικη αγορά.

Vespa Primavera 150 & Vespa Sprint 150 – Παρουσιάστηκαν ανανεωμένες στην Κίνα

Ξεκινώντας από την ανανεωμένη Vespa Primavera 150 αυτή έχει επιπλέον ένα διακοσμητικό στο μέσο του φτερού, σε αντίθεση με τη Sprint 150 η οποία διατηρεί το παραδοσιακό μπροστινό φτερό. Αλλαγή έχουμε στις σέλες και των δύο μοντέλων οι οποίες έχουν νέα καλύμματα ενώ νέες είναι οι ζάντες και στα δύο μοντέλα. Στην Primavera 150 υπάρχουν ζάντες με πέντε μπράτσα ενώ στη Sprint 150 υπάρχουν ζάντες με το σχέδιο να παραπέμπει στο γράμμα “Y”. Η οθόνη είναι LCD 3 ιντσών και στα δύο μοντέλα με τον χρήστη να μπορεί να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο με την πλατφόρμα πολυμέσων Vespa MIA.

Vespa Primavera 150 & Vespa Sprint 150 – Παρουσιάστηκαν ανανεωμένες στην Κίνα

Εκτός από τις νέες Vespa Primavera 150 και Vespa Sprint 150, στη Σαγκάη παρουσιάστηκε η ολοκαίνουργια συλλογή ένδυσης Vespa DEC, η οποία είναι εμπνευσμένη από το εργοστάσιο και το μουσείο της Piaggio. Η νέα συλλογή εστιάζει στο σύγχρονο lifestyle, προωθώντας ταυτόχρονα το ιταλικό στιλ και design. Τα μοντέλα Vespa Primavera 150 και Vespa Sprint 150 θα προσφέρονται σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς.

Vespa Primavera 150 & Vespa Sprint 150 – Παρουσιάστηκαν ανανεωμένες στην Κίνα
Ετικέτες