Η ανταλλαγή ολοκληρώθηκε - O Holcombe στη Honda Racing RedMoto World Enduro Team, o Watson στη Beta [VIDEO]

Για πρώτη φορά ο Holcombe στην κατηγορία Ε1, με τη CRF 250RX του Βρετανού να φέρει τον αριθμό “1”
motomag Η ανταλλαγή ολοκληρώθηκε ο Holcombe στη Honda Racing RedMoto World Enduro Team, o Watson στη Beta [VIDEO]
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

2/1/2024

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα... ανταλλαγή θέσεων σημειώθηκε στο EnduroGP, με τους πρωτοκλασάτους αναβάτες Steve Holcombe και Nathan Watson να αλλάζουν εργοστάσια, και με τον πρώτο να υπογράφει συμβόλαιο με τη Honda στη θέση του Watson, και με τον δεύτερο να μετακινείται στη θέση του πρώτου στην Beta.

Από την μία ο πολυπρωταθλητής του EnduroGP Steve Holcombe θα συνεχίσει την αγωνιστική του καριέρα στην Honda RedMoto Racing Enduro Team όπως σας είχαμε ενημερώσει μετά από την αποχώρηση του από την Beta. Ο Βρετανός το 2024 θα τοποθετήσει στη CRF 250RX τον αριθμό “1”, ενώ για πρώτη φορά θα αγωνιστεί στην κατηγορία E1.

Η ανταλλαγή ολοκληρώθηκε ο Holcombe στη Honda Racing RedMoto World Enduro Team, o Watson στη Beta [VIDEO]

Από την άλλη την θέση του Holcombe στην Beta θα πάρει ο μέχρι πρότινος αναβάτης της ιταλικής εταιρείας που εκπροσωπεί τη Honda στο EnduroGP, Nathan Watson. O Βρετανός ο οποίος ξεκίνησε το 2016 στο Enduro το 2022 κατάφερε να αναδειχθεί νικητής στο ISDE 2022 με την ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ το 2024 στην Beta θα έχει ως teammate τον Brad Freeman.

Bike alert

Ετικέτες

Πανελλήνιο Enduro 2024: Mega Gallery με όλη την δράση του 2ου & 3ου αγώνα στη Σπάρτη

Αγωνιστική δράση η οποία ζωντανεύει μέσα από 500 φωτογραφίες!
motomag Πανελλήνιο Enduro 2024: Mega Gallery με όλη την δράση του 2ου & 3ου αγώνα στη Σπάρτη
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

1/5/2024

Ο δεύτερος και τρίτος αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro & Κύπελλο Enduro στη Σπάρτη ήταν άρτια διοργανωμένος, με τους 83 συμμετέχοντες όλων των κατηγοριών να προσφέρουν πλούσιο θέαμα στον αρκετό κόσμο που βρέθηκε στις ειδικές διαδρομές τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι την πρώτη ημέρα ο Αλέξης Ζώρας (GASGAS), πήρε τη νίκη στην γενική και στην Ε2, με τους Παναγιώτη Κακολύρη (Beta) και Παναγιώτη Κουζή (Honda), να τερματίζουν στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Στη δεύτερη ημέρα του αγώνα είχαμε διαφορετικά αποτελέσματα με τον Κουζή να κερδίζει και τους Ζώρα και Κακολύρη να συμπληρώνουν το βάθρο της γενικής και της Ε2 κατηγορίας.

Ταυτόχρονα στη Σπάρτη πραγματοποιήθηκε και ο αγώνας του Πανελληνίου Κυπέλλου Enduro. Στην C1 νικητής αναδείχθηκε ο Χρήστος Ραυτόπουλος (Yamaha), με τους Μιχάλη Τράντζα (Honda) και Ναθαναήλ Κολεύρη (ΚΤΜ) να συμπληρώνουν το βάθρο. Στην C2, o Στέφανος Ζελέστης (Beta), ήταν ο νικητής με τον Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου (Sherco) να κερδίζει στην κατηγορία C3. Οι Χριστόφορος Αποστολόπουλος (Beta) και Παναγιώτης Αναστασόπουλος (Beta), πήραν τις νίκες στις κατηγορίες CS και CV, με τον Αλέξανδρο Γρούτσο (Yamaha) να κερδίζει στην κατηγορία Junior Sprint.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα & Κύπελλο Enduro, Σπάρτη – Διαβάστε το ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ

Απολαύστε όλες τις φωτογραφίες του 2ου και 3ου αγώνα ο οποίος έλαβε χώρα στη Σπάρτη!

Ετικέτες