Συνελήφθησαν 16χρονος και 17χρονη με κλεμμένη μοτοσυκλέτα στη Θεσσαλονίκη

Σε περαιτέρω έρευνα, η αστυνομία ανακάλυψε πως ο 16χρονος είχε προβεί τον προηγούμενο μήνα σε δύο διαρρήξεις καταστημάτων
Κλοπές Θεσσαλονίκη
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

4/1/2024

Συνελήφθησαν την 03-01-2024 από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, 16χρονος και 17χρονη, καθώς εντοπίσθηκαν στο κέντρο της πόλης να επιβαίνουν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, η οποία είχε κλαπεί στις 29-12-2023.

Ο 16χρονος τράπηκε αρχικά σε φυγή, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ η 17χρονη αφού πρώτα εμπόδισε τον αστυνομικό να καταδιώξει τον συνεργό της, ακολούθως αντιστάθηκε σθεναρά, εξύβρισε και απείλησε τους αστυνομικούς.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς από κοινού με συνομήλικο του ημεδαπό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία, προέβησαν τον προηγούμενο μήνα σε δύο διαρρήξεις καταστημάτων (δερματοστιξίας και καφετέριας) στο κέντρο της πόλης, απ’ όπου  αφαίρεσαν εξοπλισμό και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η κλεμμένη μοτοσικλέτα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Ετικέτες

Πανελλήνιο Enduro 2024: Mega Gallery με όλη την δράση του 2ου & 3ου αγώνα στη Σπάρτη

Αγωνιστική δράση η οποία ζωντανεύει μέσα από 500 φωτογραφίες!
motomag Πανελλήνιο Enduro 2024: Mega Gallery με όλη την δράση του 2ου & 3ου αγώνα στη Σπάρτη
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

1/5/2024

Ο δεύτερος και τρίτος αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro & Κύπελλο Enduro στη Σπάρτη ήταν άρτια διοργανωμένος, με τους 83 συμμετέχοντες όλων των κατηγοριών να προσφέρουν πλούσιο θέαμα στον αρκετό κόσμο που βρέθηκε στις ειδικές διαδρομές τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι την πρώτη ημέρα ο Αλέξης Ζώρας (GASGAS), πήρε τη νίκη στην γενική και στην Ε2, με τους Παναγιώτη Κακολύρη (Beta) και Παναγιώτη Κουζή (Honda), να τερματίζουν στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Στη δεύτερη ημέρα του αγώνα είχαμε διαφορετικά αποτελέσματα με τον Κουζή να κερδίζει και τους Ζώρα και Κακολύρη να συμπληρώνουν το βάθρο της γενικής και της Ε2 κατηγορίας.

Ταυτόχρονα στη Σπάρτη πραγματοποιήθηκε και ο αγώνας του Πανελληνίου Κυπέλλου Enduro. Στην C1 νικητής αναδείχθηκε ο Χρήστος Ραυτόπουλος (Yamaha), με τους Μιχάλη Τράντζα (Honda) και Ναθαναήλ Κολεύρη (ΚΤΜ) να συμπληρώνουν το βάθρο. Στην C2, o Στέφανος Ζελέστης (Beta), ήταν ο νικητής με τον Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου (Sherco) να κερδίζει στην κατηγορία C3. Οι Χριστόφορος Αποστολόπουλος (Beta) και Παναγιώτης Αναστασόπουλος (Beta), πήραν τις νίκες στις κατηγορίες CS και CV, με τον Αλέξανδρο Γρούτσο (Yamaha) να κερδίζει στην κατηγορία Junior Sprint.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα & Κύπελλο Enduro, Σπάρτη – Διαβάστε το ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ

Απολαύστε όλες τις φωτογραφίες του 2ου και 3ου αγώνα ο οποίος έλαβε χώρα στη Σπάρτη!

Ετικέτες