Ειδικές τιμές για αθλητές στο RED BULL X-FIGHTERS

Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

24/3/2015

Τα εισιτήρια για τον θεαματικό αγώνα, που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, πωλούνται με ολοένα και γρηγορότερους ρυθμούς, και τώρα ανακοινώνεται μια νέα έκπτωση.

Καλά νέα λοιπόν για τους αθλητές / κατόχους κάρτας αθλητή ΑΜΟΤΟΕ, που τώρα έχουν δική τους κατηγορία εισιτηρίων με σημαντική έκπτωση, 30%! Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει, εδώ: www.redbullxfighters.com/athens με την τελική τιμή αυτής της κατηγορίας εισιτηρίων να διαμορφώνεται στα 12 Ευρώ.

Θυμίζουμε ότι όλα αυτά θα συμβούν το βράδυ της Παρασκευής 12 Ιουνίου 2015 στις 21:00, στο λατομείο μαρμάρων Διονύσου. Ένα ιστορικό σημείο, που η εξόρυξη μαρμάρου έχει ξεκινήσει από την αρχαιότητα.

Σχετικά με το Red Bull X-Fighters

Ξεκινώντας πίσω στο 2001, το Red Bull X-Fighters εξελίσσεται στον μεγαλύτερο και πιο γνωστό θεσμό στο χώρο του freestyle motocross σε όλο τον κόσμο, φιλοξενώντας τους καλύτερους αναβάτες παγκοσμίως, οι οποίοι εκτελούν τρελά τρικ σε εντυπωσιακές τοποθεσίες σε ολόκληρη την υφήλιο. Οι καλύτεροι αναβάτες FMX στον κόσμο είναι έτοιμοι να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο τον πήχη του συναγωνισμού, φέρνοντας την εξέλιξη του σπορ καθώς επισκέπτονται ολοκαίνουριες τοποθεσίες και φέρνουν το άθλημα του freestyle motocross σε νέες χώρες γύρω από την υφήλιο. Η Παγκόσμια Περιοδεία του 2015 ξεκινά στην Πόλη του Μεξικού στις 6 Μαρτίου. Ακολουθούν οι αγώνες στην Αθήνα (12 Ιουνίου/Ελλάδα), στη Μαδρίτη (10 Ιουλίου/Ισπανία), στην Πρετόρια (12 Σεπτεμβρίου/Ν.Αφρική) προτού πέσει η αυλαία για τον πρώτο φορά στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (30 Οκτωβρίου/ΗΑΕ). Ήδη από το 2001, το Red Bull X-Fighters έθεσε νέα στάνταρ σε ένα διεθνές επίπεδο. Από τότε, κορυφαίοι αστέρες της σκηνής έχουν διεκδικήσει μια θέση στις λίστες εκκίνησης των διοργανώσεων και νεοεμφανιζόμενοι όπως ο Maikel Melero έγιναν γνωστοί με τη βοήθεια του θεσμού. Οι Nate Adams (USA), Robbie Maddison (ΑUS), Andre Villa (ΝΟR), Dany Torres (ESP), Levi Sherwood (NZL) και πολλοί άλλοι έχουν εντυπωσιάσει εκατοντάδες χιλιάδες θεατών μέχρι στιγμής σε μεγάλες αρένες ταυρομαχιών στο Πόλη του Μεξικού, στη Βαλένθια και τη Μαδρίτη, στην Σφίγγα της Γκίζας στην Αίγυπτο, στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας καθώς και στην μητρόπολη του Rio de Janeiro και την αιώνια πόλη, τη Ρώμη.

Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες