Έρχεται Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024 χωρίς ελλείψεις και σε νέα τοποθεσία!

Στο μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο της Αττικής και με απαρτία
Έρχεται Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024 χωρίς ελλείψεις και σε νέα τοποθεσία!
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

13/12/2023

Σύμφωνα με πληροφορίες του MOTO, ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Μοτοσυκλέτας Ελλάδος (ΣΕΜΕ) που έχει και τον πρώτο λόγο για το αν θα διοργανωθεί Έκθεση Μοτοσυκλέτας, έχει λάβει την απόφαση για την διοργάνωσή της και για το 2024, αυτή τη φορά στο Εκθεσιακό Κέντρο Μετροπόλιταν.

Είναι η πρώτη φορά που θα γίνει Έκθεση Μοτοσυκλέτας εκεί που κατά κόρον γίνονται οι μεγάλες εκθέσεις στην Αθήνα και ρόλο σε αυτό έπαιξε η επιτυχία της προηγούμενης έκθεσης 2023, στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do) όπου φάνηκε πως χρειάζεται να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο στα καλυπτόμενα τετραγωνικά.

Μόνο παράπονο των επισκεπτών στην προηγούμενη Έκθεση, όπως το καταγράψαμε οι ίδιοι στο περίπτερό μας, ήταν πως έλλειπαν ορισμένες εταιρείες. Σε άρθρο που είχαμε δημοσιεύσει πολλούς μήνες ΠΡΙΝ από την περασμένη Έκθεση, είχαμε καταγράψει και όλες τις απουσίες αλλά και τους διαφορετικούς λόγους που οδήγησαν κάθε μία από τις απούσες εταιρείες στην απόφασή της αυτή. Φέτος φαίνεται πως δεν θα έχουμε παρά ελάχιστες έως και καθόλου απουσίες καθώς μάλλον στην δική μας Έκθεση Μοτοσυκλέτας θα είναι ακόμη και η BMW, η μοναδική εταιρεία που έλειπε από την EICMA (!) την μεγαλύτερη έκθεση μοτοσυκλέτας του κόσμου. Μία στρατηγική απόφαση των Γερμανών για τον τρόπο επικοινωνίας με το κοινό μετά την πανδημία, που συμπαρασύρει και όλες τις κατά τόπου εκθέσεις. Φαίνεται όμως πως η ελληνική αντιπροσωπεία που δεν θέλει να λείπει από εκδηλώσεις, πέτυχε τον στόχο της και θα δώσει το παρόν.

Περιμένουμε επίσης να είναι στην Έκθεση οι Honda, Suzuki, Kawasaki και σχεδόν όλες τις εταιρείες που δεν ήταν στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου και μάλιστα περιμένουμε να έχουν μεγάλα περίπτερα, αντίστοιχα του χώρου που προσφέρει το Metropolitan Expo.

Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024 θα γίνει στα μέσα Απριλίου, πριν από το Πάσχα λοιπόν και έχουμε κάθε λόγο να ελπίζουμε θα εκπληρώσει τον στόχο της, να συγκεντρώσει όλα τα διαθέσιμα μοντέλα της αγοράς κάτω από μία στέγη και μαζί αξεσουάρ και εξοπλισμό αναβάτη και μοτοσυκλέτας.

 

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες