Harley-Davidson – 25.000 προ-παραγγελίες για την Made in India X440

Η πρώτη συνεργασία Harley-Davidson και Hero MotoCorp αποδίδει καρπούς με το καλημέρα
X440
Από το

motomag

8/8/2023

Το νέο μονοκύλινδρο μοντέλο Χ440 της Harley-Davidson το οποίο παράγεται στο εργοστάσιο της Hero στην Ινδία έχει κάνει ήδη την εμφάνιση του στις τοπικές αγορές, ενώ σύμφωνα με την Hero MotoCorp έχουν γίνει 25.000 προ-παραγγελίες με την μετοχή της εταιρείας να καταγράφει αύξηση 3%.

Είχατε διαβάσει στο ΜΟΤΟ για την είσοδο της Harley-Davidson στην ασιατική αγορά με την νέα μικρή μοτοσυκλέτα Χ440 η οποία είναι ο πρώτος καρπός της συνεργασίας μεταξύ της εταιρείας από το Milwaukee και της Hero MotoCorp, που είναι και ο εισαγωγέας της αμερικάνικης εταιρείας στην Ινδία. Αυτή η κίνηση όπως φαίνεται αποδίδει οικονομικούς καρπούς καθώς η ζήτηση για το οικονομικότερο μοντέλο της HD ξεπέρασε και τις προσδοκίες των υπευθύνων της εταιρείας.

Ταυτόχρονα η Hero MotoCorp (HROM.NS) ανακοίνωσε πως το 65% των προ-παραγγελιών -25.000- για την X440 αφορά την κορυφαία έκδοση αυτή της Harley-Davidson X440 S, με τις παραδόσεις να ξεκινούν τον Οκτώβριο.

X440

 

Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες