Honda CBR600RR 2024 - Παρουσιάζεται στις 8 ώρες της Suzuka - Video

Η γνωστή εξάτμιση κάτω από την ουρά του Honda CBR600RR “αναγγέλλει” το νέο μοντέλο
Honda CBR600RR 2024
Από το

motomag

28/7/2023

Η Honda με ένα σύντομο βίντεο στο YouTube, έκανε γνωστό σε όλους πως το νέο CBR600RR του 2024 θα κάνει την εμφάνιση του στα πλαίσια του αγώνα αντοχής των 8 ωρών της Suzuka, στην Ιαπωνία, στις 4-6 Αυγούστου.

Η κατηγορία των Supersport τα τελευταία χρόνια έχει χάσει το εμπορικό της ενδιαφέρον παγκοσμίως με αποτέλεσμα να σταματήσει τόσο η εξέλιξη από τους κατασκευαστές, όσο και η πώληση των μοτοσυκλετών σε μεγάλο μέρος του πλανήτη. Ωστόσο υπήρχαν κάποια μοντέλα τα οποία συνέχιζαν να παράγονται για τις αγορές της Ασίας, των Η.Π.Α. και της Αυστραλίας. Ένα από αυτά τα μοντέλα ήταν και το Honda CBR600RR το οποίο αν και ανανεώθηκε το 2021 δεν κατάφερε να βρει ποτέ τον δρόμο του για την Γηραιά Ήπειρο, με τις Euro προδιαγραφές να αποτελούν ένα ακόμη εμπόδιο -μαζί με το μικρό ποσοστό αγοράς της κατηγορίας.

Ωστόσο αυτό βλέπουμε σιγά σιγά να αλλάζει καθώς όπως είχατε διαβάσει στο MOTO, η Kawasaki ανανέωσε το ZX-6R για το 2024, με τη μοτοσυκλέτα να πληροί πλέον τις Euro 5 προδιαγραφές και να μπορεί να κυκλοφορήσει και στον δρόμο, στην Ευρώπη. Τώρα αναμένουμε να συμβεί το ίδιο και με το CBR600RR της Honda, και ελπίζουμε να μην απογοητευτούμε και δούμε απλώς κάποιο συντηρητικό makeover, χωρίς την πολυπόθητη για εμάς κάλυψη των ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Λίγες ημέρες απομένουν ακόμα μέχρι να δούμε το νέο CBR600RR να κάνει το ντεμπούτο του, μέχρι τότε μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από... την ουρά του (που δείχνει ακριβώς ίδια με το τρέχων μοντέλο), στο παρακάτω teaser βίντεο της Honda.

SK Motorium

Ετικέτες

Brembo - Για πρώτη φορά σε ένα τρίμηνο ο τζίρος ξεπέρασε το ένα δις ευρώ

Πολύ καλά πάνε οι δουλειές για την ιταλική εταιρεία η οποία είδε και πάλι τα έσοδα της να αυξάνονται
motomag Brembo - Για πρώτη φορά σε ένα τρίμηνο τα έσοδα ξεπέρασαν το ένα δις ευρώ
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

10/5/2024

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Brembo είδε σε ένα τρίμηνο τον τζίρο της να ξεπερνά το ένα δις ευρώ, καταγράφοντας αύξηση 4.4% ως προς τα έσοδα της αντίστοιχης περιόδου της περσινής χρονιάς.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ιταλικής εταιρείας, στο διάστημα από 1η Ιανουαρίου έως 31η Μαρτίου 2024 τα κέρδη προ φόρων (EBITDA) ανήλθαν σε 176.8 εκατομμύρια ευρώ ενώ τα καθαρά κέρδη έφτασαν τα 75.2 εκατομμύρια ευρώ.

Τα έσοδα βάσει των συγκρίσιμων συναλλαγματικών ισοτιμιών αυξήθηκαν κατά 5,3% σε σχέση με τα αντίστοιχα έσοδα της συγκεκριμένης περιόδου της περσινής χρονιάς, με τον χρηματοοικονομικό δανεισμό να φτάνει τα 529,5 εκατομμύρια ευρώ, αυξημένος κατά 23,1 εκατομμύρια ευρώ σε σύγκριση με αυτόν της 31ης Μαρτίου 2023.

Brembo - Για πρώτη φορά σε ένα τρίμηνο τα έσοδα ξεπέρασαν το ένα δις ευρώ

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Brembo, Matteo Tiraboschi ανέφερε: “H Brembo ξεκίνησε και το 2024 με θετικά αποτελέσματα, συνεχίζοντας την θετική τάση που υπήρχε και το 2023. Για πρώτη φορά σε ένα μόλις τρίμηνο ξεπεράσαμε το ένα δις ευρώ σε έσοδα. Αυτό το αποτέλεσμα οφείλεται στις αυξημένες σε όγκο πωλήσεις στους βασικούς επιχειρηματικούς μας τομείς και στις κύριες αγορές στις οποίες δραστηριοποιούμαστε παγκοσμίως.

Συνεχίζουμε να επενδύουμε, ώστε να προωθήσουμε τη στρατηγική παγκόσμιας επέκτασης του Ομίλου μας. Στην Ταϊλάνδη κατασκευάζουμε το πρώτο εργοστάσιο μας το οποίο θα παράγει προϊόντα που αφορούν μόνο τις μοτοσυκλέτες. Με αυτόν τον τρόπο θέτουμε τα θεμέλια για την περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της Brembo στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας”.

Με αυτά τα οικονομικά δεδομένα που βλέπουμε, ένα μόνο είναι το σίγουρο, πως η Brembo διάγει την καλύτερη της περίοδο όσον αφορά την εμπορική της πορεία παγκοσμίως.

Ετικέτες