Η Suzuki παρουσίασε στην Αττική το V-Strom 800 στα V-Strom clubs

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να οδηγήσουν όλη τη γκάμα των V-Strom
motomag Η Suzuki παρουσίασε στην Αττική το V-Strom 800 στα V-Strom clubs
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

12/12/2023

Η Suzuki Motorcycles το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023, προσκάλεσε τα V-STROM clubs & fora στο κατάστημα της Suzuki Σφακιανάκης επί της οδού Καλλιρρόης 23 στο κέντρο της Αθήνας, όπου και τους σύστησε το νέο Suzuki V-STROM 800 το οποίο στο ΜΟΤΟ σας έχουμε παρουσιάσει πριν λίγο καιρό.

Η εκδήλωση ξεκίνησε από τις 10:00 το πρωί του Σαββάτου όπου και άρχισαν να καταφθάνουν τα μέλη των clubs με τις Suzuki V-Strom μοτοσυκλέτες τους τις οποίες και παρέταξαν πλησίον της πρασιάς του καταστήματος δημιουργώντας έτσι μια παλέτα διαφορετικών μοντέλων και εκδόσεων Suzuki V-Strom από την πρώτη εμφάνιση του 20 χρόνια πίσω μέχρι και σήμερα. Σε ένα πολύ φιλικό κλίμα, τα μέλη των clubs είδαν από κοντά το νέο Suzuki V-Strom 800 όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας V-Strom τα οποία ήταν παρόντα στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος αλλά και στον εξωτερικό, μια που ήταν διαθέσιμα και για test ride από τους καλεσμένους που επιθυμούσαν να τα δοκιμάσουν σε μία σύντομη διαδρομή στους δρόμους της Αθήνας.

Η Suzuki παρουσίασε το V-Strom 800 στα V-Strom clubs

Με την παρουσίαση του V-Strom 800, η Suzuki επεκτείνει τη σειρά V-Strom για να προσφέρει στους αναβάτες που αγαπούν την περιπέτεια μία ακόμα εναλλακτική, η οποία έρχεται ως συνέχεια της κυκλοφορίας του V-Strom 800DE το 2023 και φέρει υπερήφανα την κληρονομιά της αριστείας που ξεκίνησε με το πρώτο V-STROM 1000 το 2002. Η προτεινόμενη λιανική τιμή του νέου Suzuki V-Strom 800 ανέρχεται σε 10.995 ευρώ.

Η Suzuki παρουσίασε το V-Strom 800 στα V-Strom clubsΗ Suzuki παρουσίασε το V-Strom 800 στα V-Strom clubsΗ Suzuki παρουσίασε το V-Strom 800 στα V-Strom clubs
Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες