ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ - Τιμήθηκε ως μεγάλος αρωγός του Humanity Greece

Η συνεργασία μεταξύ ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ και Humanity Greece θα ενισχυθεί το επόμενο έτος
motomag Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ τιμήθηκε ως μεγάλος αρωγός του Humanity Greece
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

11/12/2023

Την Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά, γιορτάστηκαν τα δύο χρόνια λειτουργίας του Humanity Greece, με τον όμιλο ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, να τιμάται ως μεγάλος αρωγός του ανθρωπιστικού αυτού οργανισμού.

Τιμώντας την Διεθνή Ημέρα Εθελοντών, 5 Δεκεμβρίου και θέλοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα να αναδείξει την πολύτιμη προσφορά των ανθρώπων που βρέθηκαν για ακόμα μια χρονιά στην πρώτη γραμμή προσφέροντας σημαντικό ανθρωπιστικό έργο, το Humanity Greece φωταγώγησε συμβολικά, σπουδαία μνημεία της χώρας. Στα χρώματα του Μωβ φωτίστηκαν εμβληματικά μνημεία και γλυπτά της χώρας από τον Δήμο Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, την Β. Εύβοια μέχρι τη Ζάκυνθο και τα ακριτικά νησιά, υπενθυμίζοντας πως όταν ο Άνθρωπος στέκεται δίπλα στον Άνθρωπο, υπάρχει ελπίδα. Δύο χρόνια τώρα, το Humanity Greece συνεχίζει να κάνει πράξη αυτό που υποσχέθηκε από το ξεκίνημά του, να δίνει φωνή σε όσους δεν μπορούν να ακουστούν και να υποστηρίζει μέσω μιας τεράστιας αλυσίδας εθελοντών, οποιαδήποτε ευάλωτη ή υψηλού κινδύνου κοινωνική ομάδα, που βρίσκεται σε άμεση ανάγκη, με στόχο τον εντοπισμό και την έγκαιρη αντιμετώπιση των προβλημάτων της. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μάλιστα, η οργάνωση επιχείρησε να φέρει ξανά στο προσκήνιο όλες τις σοβαρές καταστροφές που έχουν υποστεί και υφίστανται μέχρι και σήμερα οι συνάνθρωποί μας από τις επιπτώσεις των κλιματικών φαινομένων, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την πολύπλευρη και συγκινητική προσφορά του κόσμου, που με περίσσεια αγάπη στήριξε τις τεράστιες ανάγκες που προέκυψαν. Τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντών, το Humanity Greece απέτισε φόρο τιμής στους εθελοντές, με την πιο τρανή απόδειξη πως μαζί, μπορούμε να γίνουμε ο κόσμος που αλλάζει.

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ τιμήθηκε ως μεγάλος αρωγός του Humanity Greece

Ανάμεσα σε όσους προσφέρουν αδιάκοπα στο δύσκολο και απρόβλεπτο έργο του Humanity Greece, είναι και ο Όμιλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ. Έτσι, ως ένδειξη εκτίμησης και σεβασμού, τιμήθηκε στο πλαίσιο της μεγάλης εορτής του Εθελοντισμού, συμβολίζοντας τη σπουδαιότητα της ανεκτίμητης προσφοράς στην απρόσκοπτη ευρυθμία της ανθρωπιστικής βοήθειας που παρέχει το Humanity Greece στην ΚτΠ. H κυρία Μάιρα Πασσιά, Corporate Affairs Manager της εταιρείας, ανέλυσε τη φιλοσοφία αυτής της σύμπραξης και τους μελλοντικούς της στόχους. “Βρεθήκαμε δίπλα στο Humanity Greece στις σοβαρές οικολογικές καταστροφές που είχε να αντιμετωπίσει η χώρα μας με τις φωτιές και τις πλημμύρες. Συγκεκριμένα, παρείχαμε οχήματα για την καθημερινή μεταφορά προϊόντων στους πληγέντες από το Συντονιστικό Κέντρο, καθώς και επιπλέον οχήματα για να διευκολύνουμε τη δράση του σε Ρόδο, Κέρκυρα και Θράκη. Παράλληλα, φροντίζουμε και αναδεικνύουμε το έργο του μέσα από συνεργασίες μας με άλλους Οργανισμούς, Φορείς, Χορηγίες, όπως πχ. και μέσω της συνεργασίας μας με το Navarino Challenge, αλλά και του προγράμματος Sharing is Caring”.

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ τιμήθηκε ως μεγάλος αρωγός του Humanity Greece

Η κα. Πασσιά συμπλήρωσε: “Το Humanity Greece στηρίζεται στο κοινό όραμα μίας νέας, δυναμικής και δραστήριας γυναίκας της Γεωργίας Παράσχου και μίας ομάδας νεαρών εθελοντών. Νέοι άνθρωποι με πίστη στο όραμα “Κανείς Μόνος του”. Νέοι άνθρωποι που συνειδητά επιλέγουν να προσφέρουν. Αυτό ήταν που μας παρακίνησε να προσφέρουμε κι εμείς με όποιον τρόπο μπορούμε. Στο DNA του Humanity Greece, άλλωστε, υπάρχει η ανάγκη για συνεχή εξέλιξη το οποίο διέπει και τη ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ. O χώρος του στην οδό Μυλλέρου, είναι ένα φιλόξενο “μελίσσι”, καθώς ο καθένας από τους μόνιμους εθελοντές ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει και κάθε συμπολίτης μας που θέλει να προσφέρει εργασία ή αγαθά νιώθει αμέσως μέλος της ομάδας. Μέσα στο επόμενο έτος, σκοπεύουμε να ενισχύσουμε τη συνεργασία μας, βοηθώντας στην υλοποίηση του νέου προγράμματος Κινητή Μονάδα Έκτακτης Ανάγκης αλλά και στην αποκατάσταση ζημιών ενός δημοτικού σχολείου στην Θεσσαλία.”

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ τιμήθηκε ως μεγάλος αρωγός του Humanity GreeceΗ ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ τιμήθηκε ως μεγάλος αρωγός του Humanity Greece
Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες