Ο Τάσος Κωνσταντινίδης νέος Marketing Manager στην Yamaha Motor Greece

Μέχρι πρότινος εργαζόταν ως επικεφαλής marketing στην εταιρεία 3Μ
motomag Ο Τάσος Κωνσταντινίδης νέος Marketing Manager στην Yamaha Motor Greece
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

29/3/2024

Με εμπειρία στον χώρο των Πωλήσεων και του Marketing, o Τάσος Κωνσταντινίδης, αναλαμβάνει καθήκοντα Marketing Manager στην Yamaha Motor Greece.

Ο κος Κωνσταντινίδης κατέχει Masters of Engineering in Manufacturing & Management από το Πανεπιστήμιο UMIST, University of Manchester Institute of Science & Technology ενώ η μέχρι τώρα επαγγελματική του εμπειρία περιλάμβανε θέσεις ευθύνης σε πολυεθνικές εταιρείες στον τομέα των πωλήσεων και του marketing.

Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες