Robbie Maddison -Στο νοσοκομείο μετά από πτώση με την ηλεκτρική Sur-Ron Light Bee X Road - Video

Ευτυχώς πήρε εξιτήριο λίγο μετά, χωρίς να έχει υποστεί κάποιον σοβαρό τραυματισμό
Robbie Maddison ελαφρύς τραυματισμός
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

24/4/2023

Η βόλτα του Robbie Maddison με το αμιγώς ηλεκτρικό Sur-Ron Light Bee X Road δεν εξελίχθηκε όπως ο ίδιος θα περίμενε καθώς ο Αυστραλός κατέληξε σε τοπικό νοσοκομείο μετά από πτώση.

Ο Αυστραλός Robbie Maddison μας έχει συνηθίσει σε τρελούς άθλους σε δύο τροχούς. Ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει το άλμα 85 μέτρων που πραγματοποίησε το 2018 στον Ισθμό της Κορίνθου.

Ωστόσο πριν από δύο εβδομάδες ο Αυστραλός με βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος στο κανάλι του στο YouTube, έκανε γνωστό στους διαδικτυακούς ακόλουθους του πως είχε μια άσχημη πτώση με μία ηλεκτρική Sur-Ron Light Bee X Road κατά τη διάρκεια μια συνηθισμένης βόλτας με τους φίλους του.

Στο βίντεο που υπάρχει στο γνωστό κανάλι, βλέπουμε τον Robbie Maddison να πέφτει από ένα υπερυψωμένο (ελάχιστα) μονοπάτι και να προσγειώνεται άτσαλα στο γρασίδι, χτυπώντας στα πλευρά. Μετά την πτώση, ο Maddison δείχνει να πονά αρκετά, όμως όντας ιδιαίτερα σκληροτράχηλος, καταφέρνει να οδηγήσει (πονώντας αρκετά) το αυτοκίνητο του μέχρι το πλησιέστερο νοσοκομείο. Φυσικά βιντεοσκοπεί όλα τα τεκταινόμενα, καθώς το ατύχημα πολλοί εμίσησαν, τα views όμως ουδείς.

Αρχικά ο Maddion πίστευε πως είχε σπάσει κάποιο από τα πλευρά του, ενώ δυσκολεύεται εμφανώς να αναπνεύσει. Στο νοσοκομείο οι υπεύθυνοι του κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις ενώ ο ίδιος δεν χάνει το χιούμορ του καθώς τον βλέπουμε να διαφημίζει τη νέα σειρά ρουχισμού του. Λίγο αργότερα ο Robbie Maddison παίρνει εξιτήριο καθώς οι γιατροί τον διαβεβαιώνουν πως δεν έχει κάτι σοβαρό. Τελικά τέλος καλό όλα καλά για τον Αυστραλό αναβάτη.

Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες