ROBBIE MADDISON'S - THE MAKING OF "PIPE DREAM": Το ντοκιμαντέρ, πίσω από το τρελό video

Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

3/9/2015

Το τρίτο μέρος της ωριαίας ταινίας, για το πώς γύρισαν το “Pipe Dream”, είναι στον αέρα από εχθές και είναι το πιο δραματικό απ’ όλα! Γιατί περιγράφει το περιστατικό με το τελευταίο μεγάλο κύμα, εκεί που τελειώνει το video που είδαμε στις αρχές Αυγούστου. Αλλά όπως είχαμε πει και τότε, το συνεργείο έχασε τον Robbie Maddisson για 4-5 λεπτά, μετά από αυτό το κύμα. Αυτό που δεν ξέραμε, ήταν ότι μαζί με εκείνον, «έχασαν» και μερικούς κινηματογραφιστές, οι δύο από τους οποίους ήταν χωρίς προστατευτικό εξοπλισμό, και κρατιόντουσαν μονάχα από την κάμερα, που εξαιτίας της θήκης της, επέπλεε.. Το video, πολύ παραστατικά, περιγράφει την προσπάθεια του συνεργείου να εντοπίσει τον Maddisson, και δείχνουν όλη την προσπάθεια από την αρχή της… μέχρι το τέλος και τις κωλοτούμπες στο νερό! Πρόκειται για είκοσι λεπτά, καλά ξοδευμένου χρόνου, χώρια που στις κοντινές λήψεις φανερώνονται κι όλες οι λεπτομέρειες του εξοπλισμού της παραγωγής… Δείτε το τελευταίο κύμα λοιπόν, στην περιοχή Παπάρα! Δείτε επίσης, παρακάτω, το πρώτο και το δεύτερο μέρος:

DC SHOES: ROBBIE MADDISON'S BEHIND THE DREAM - Τρίτο Μέρος!

 

 

DC SHOES: ROBBIE MADDISON'S BEHIND THE DREAM - Δεύτερο Μέρος!

 

DC SHOES: ROBBIE MADDISON'S BEHIND THE DREAM - Πρώτο Μέρος!

 

 

Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες