Ecooter E3 - Ήρθε στην Ελλάδα, ανακοινώθηκε η τιμή του

Με αυτονομία που φτάνει έως και τα 210 χιλιόμετρα με 2 μπαταρίες, σε ιδανικές συνθήκες
Ecooter E3
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

5/7/2023

H Motoway Καμπράνης Α.Ε ανακοινώνει την άφιξη του νέου ηλεκτρικού μοντέλου της Ecooter, Ε3. Το E3 βρίσκεται πλέον στη χώρα μας και είναι διαθέσιμο προς πώληση.

Το E3 ξεχωρίζει για το μινιμαλιστικό του design, ενώ φέρει δυνατό κινητήρα 7kW (9,4 hp) στο κέντρο του οχήματος, και όχι στον πίσω τροχό, με την Ecooter να κάνει λόγο για τελική ταχύτητα έως και 95 χλμ/ώρα. Η αυτονομία του Ε3 σε ιδανικές συνθήκες φτάνει έως και τα 105 χλμ., ενώ μπορεί να δεχθεί και δεύτερη μπαταρία για διπλασιασμό των χιλιομέτρων που μπορεί να καλύψει με μία φόρτιση. Το Ε3 μπορεί μάλιστα να φορτιστεί με ταχυφορτιστή, με τη μπαταρία του να γεμίζει από το 0 στο 90% σε μιάμιση ώρα. Σημειώστε πως οι μπαταρίες του είναι αφαιρούμενες. Στα όργανα βρίσκουμε μια μεγάλη και έγχρωμη οθόνη 6,8 ιντσών με συνδεσιμότητα, ενώ στα όργανα μπορούμε να δούμε ακόμα και την ένδειξη πίεσης ελαστικών. Στις αναρτήσεις βρίσκουμε ένα συμβατικό τηλεσκοπικό πιρούνι και μονό αμορτισέρ πίσω. Οι τροχοί έχουν διάμετρο 14 ίντσες μπροστά και 13 πίσω (ή και 12 ανάλογα την έκδοση), ενώ το E3 έρχεται εξοπλισμένο με δυο δισκόφρενα και σύστημα CBS. Στον στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνονται: θύρα φόρτισης USB, αποθηκευτικούς χώρους, PKE smart key, κ.α.

  • Διαθέσιμα Χρώματα: Λευκό και Ασημί
  • Τιμή: 4170€Τιμή με Επιδότηση: 3161€ - Δώρο το Βαλιτσάκι!

Βρείτε το Νέο ηλεκτρικό όχημα της Ecooter Ε3 στα καταστήματα Motoway Καμπράνης Α.Ε και στο δίκτυο συνεργατών της σε όλη την Ελλάδα!

Ducati Scrambler x Van Orton - Κιτ πλαστικών που εξατομικεύει το μοντέλο Icon

Σε 50 μόλις κομμάτια και έρχεται σύντομα και συλλογή ρουχισμού
motomag Ducati Scrambler x Van Orton – Κιτ πλαστικών που εξατομικεύει το μοντέλο Icon
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

10/5/2024

Είναι πλέον της μόδας οι κατασκευαστές να συνεργάζονται με διάσημους σχεδιαστές ώστε να κάνουν τα μοντέλα τους ακόμη πιο ξεχωριστά δίνοντας τους ταυτόχρονα μια πιο φρέσκια εικόνα. Κάτι τέτοιο θέλησε να κάνει η Ducati με το Scrambler Icon και για τον λόγο αυτό ζήτησε από την Van Orton Design να σχεδιάσει ένα κιτ από πλαστικά και αυτοκόλλητα τα οποία θα πουληθούν σε μόλις 50 κομμάτια.

Πίσω από την Van Orton Design βρίσκονται τα δύο αδέρφια Stefano και Marco από το Τορίνο της Ιταλίας οι οποίοι δανείζονται το ψευδώνυμο "Van Orton", από τον Nicholas Van Orton, τον πρωταγωνιστή της διάσημης ταινίας του David Fincher "The Game" του 1997. Η Ducati θέλοντας φυσικά να στηρίξει τον Made in Italy χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας θέλησε να απευθυνθεί στους δύο Ιταλούς σχεδιαστές οι οποίοι συνδυάζουν την καινοτομία με την ποπ κουλτούρα.

Ducati Scrambler x Van Orton – Κιτ πλαστικών που εξατομικεύει το μοντέλο Icon

Τώρα όσον αφορά το κιτ που ανέλαβαν να σχεδιάσουν για την Ducati αυτό περιλαμβάνει τα πλαστικά που τοποθετούνται πέριξ του ρεζερβουάρ, στα φτερά, στην ουρά της μοτοσυκλέτας, και στα πλαϊνά μέρη της μοτοσυκλέτας. Στα πλαστικά βρίσκουμε γεωμετρικά σχέδια με τα έντονα χρώματα να κυριαρχούν παντού. 

To κιτ πλαστικών θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή 50 κομματιών στην τιμή των 690 ευρώ συν φ.π.α. με την τιμή να αλλάζει από χώρα σε χώρα με τους αγοραστές να το παραλαμβάνουν σε ειδικό κουτί μαζί με κάποια αυτοκόλλητα καθώς και πιστοποίηση γνησιότητας. Εκτός όμως από το κιτ πλαστικών η Ducati σε συνεργασία με την Van Orton Design θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο και μία σειρά ρουχισμού με την ονομασία Capsule την οποία θα μπορεί κάποιος να την προπαραγγείλει μέσα από το e-shop της Ducati.

Ducati
Ετικέτες