Triumph - Νέοι χρωματισμοί 2024 σε Roadsters, Adventure και Rocket

Έξι μοντέλα της βρετανικής εταιρείας αλλάζουν χρωματισμό για τη νέα χρονιά
Triumph νέα χρώματα 2024
Από το

motomag

5/7/2023

Η Triumph έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για τα νέα χρώματα που θα έχουν το 2024 τα μοντέλα Speed Triple 1200 RS, Tiger 850 Sport, Tiger Sport 660, Trident 660, Rocket 3 R και Rocket 3, με τα συγκεκριμένα μοντέλα να μην έχουν άλλες αλλαγές.

Όπως αναφέρει η εταιρεία του Hinckley, για το 2024 οι αλλαγές που θα δούμε σε κάποια από τα μοντέλα της των σειρών Roadsters, Adventure και Rocket -Speed Triple 1200 RS, Tiger 850 Sport, Tiger Sport 660, Trident 660, Rocket 3 R, Rocket 3- αφορούν μόνο τους χρωματικούς συνδυασμούς και όχι κάποια νέα τεχνολογική προσθήκη.

Ακολουθούν τα νέα χρώματα 2024 για τα παρακάτω μοντέλα της Triumph.

Speed Triple 1200 RS

Triumph 2024

Για το 2024, το Speed Triple RS αφήνει πίσω του τον Matt Baja Orange χρωματισμό και αποκτά έναν νέο, τον Carnival Red. Στον νέο αυτό χρωματισμό το κόκκινο χρώμα επικρατεί ενώ τα ασημένια γραφικά RS ολοκληρώνουν την εικόνα. Θα υπάρχουν ακόμη οι δύο χρωματισμοί Matt Silver Ice και Sapphire Black.

Tiger 850 Sport

Triumph 2024

Το Tiger 850 Sport, το 2024 θα κυκλοφορήσει μόνο σε δύο χρωματικούς συνδυασμούς σε σχέση με τους τρεις που συναντούσαμε μέχρι τώρα. Οι χρωματικοί συνδυασμοί Graphite Caspian Blue και Graphite/Baja Orange θα αποτελέσουν παρελθόν, ενώ ο νέος χρωματισμός Graphite Jet Black συμπληρώνει τον ήδη υπάρχοντα Graphite Diablo Red.

Tiger Sport 660

Triumph 2024

Το Tiger Sport 660 θα διατίθεται το 2024 σε τρεις χρωματικές αποχρώσεις, με τις νέες επιλογές Snowdonia White Jet Black και Jet Black Graphite να προστίθενται στον Korosi Red και Graphite. Στον πρώτο νέο χρωματικό συνδυασμό -Snowdonia White Jet Black- βλέπουμε το άσπρο χρώμα να κυριαρχεί ενώ στον δεύτερο νέο χρωματισμό -Jet Black Graphite- το μαύρο και το γκρι έχουν τη μερίδα του λέοντος.

Trident 660

Triumph 2024

Η Triumph Trident 660 για το 2024 θα συνεχίσει να έχει στις επιλογές της τέσσερις χρωματικές επιλογές, ωστόσο η Matt Baja Orange/Matt Storm Grey μας αφήνει, με τη νέα Jet Black & Triumph Racing Yellow να προστίθεται στις ήδη υπάρχουσες Silver Ice Diablo Red, Matt Jet Black/Matt Silver Ice και Sapphire Black. Στον νέο χρωματικό συνδυασμό το Racing κίτρινο χρώμα κυριαρχεί στα πλαϊνά των ψυγείων στο εμπρός φτερό του τροχού καθώς και στο πλαστικό της ουράς.

Rocket 3 R

Triumph 2024

H power cruiser μοτοσυκλέτα της Triumph Rocket 3 R, θα διατίθεται το 2024 σε τρεις χρωματικές επιλογές την νέα Sapphire Black & Carnival Red with Silver Ice, καθώς και τις ήδη υπάρχουσες Matt Silver Ice και Sapphire Black. Στον νέο χρωματισμό το μαύρο χρώμα κυριαρχεί ενώ κάποιες κόκκινες και γκρι πινελιές συναντάμε στο ρεζερβουάρ στο εμπρός φτερό, στο προστατευτικό του προβολέα, στα καλύμματα του ψυγείου και σε διάφορα άλλα πλαστικά μέρη της μοτοσυκλέτας.

Rocket 3 GT

Triumph 2024

Η Triumph Rocket GT για το 2024 αποκτά ομοίως και αυτή τον χρωματικό συνδυασμό Sapphire Black & Carnival Red with Silver Ice, ο οποίος έρχεται να προστεθεί στον χρωματισμό Sapphire Black.

Ετικέτες

Ducati Scrambler x Van Orton - Κιτ πλαστικών που εξατομικεύει το μοντέλο Icon

Σε 50 μόλις κομμάτια και έρχεται σύντομα και συλλογή ρουχισμού
motomag Ducati Scrambler x Van Orton – Κιτ πλαστικών που εξατομικεύει το μοντέλο Icon
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

10/5/2024

Είναι πλέον της μόδας οι κατασκευαστές να συνεργάζονται με διάσημους σχεδιαστές ώστε να κάνουν τα μοντέλα τους ακόμη πιο ξεχωριστά δίνοντας τους ταυτόχρονα μια πιο φρέσκια εικόνα. Κάτι τέτοιο θέλησε να κάνει η Ducati με το Scrambler Icon και για τον λόγο αυτό ζήτησε από την Van Orton Design να σχεδιάσει ένα κιτ από πλαστικά και αυτοκόλλητα τα οποία θα πουληθούν σε μόλις 50 κομμάτια.

Πίσω από την Van Orton Design βρίσκονται τα δύο αδέρφια Stefano και Marco από το Τορίνο της Ιταλίας οι οποίοι δανείζονται το ψευδώνυμο "Van Orton", από τον Nicholas Van Orton, τον πρωταγωνιστή της διάσημης ταινίας του David Fincher "The Game" του 1997. Η Ducati θέλοντας φυσικά να στηρίξει τον Made in Italy χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας θέλησε να απευθυνθεί στους δύο Ιταλούς σχεδιαστές οι οποίοι συνδυάζουν την καινοτομία με την ποπ κουλτούρα.

Ducati Scrambler x Van Orton – Κιτ πλαστικών που εξατομικεύει το μοντέλο Icon

Τώρα όσον αφορά το κιτ που ανέλαβαν να σχεδιάσουν για την Ducati αυτό περιλαμβάνει τα πλαστικά που τοποθετούνται πέριξ του ρεζερβουάρ, στα φτερά, στην ουρά της μοτοσυκλέτας, και στα πλαϊνά μέρη της μοτοσυκλέτας. Στα πλαστικά βρίσκουμε γεωμετρικά σχέδια με τα έντονα χρώματα να κυριαρχούν παντού. 

To κιτ πλαστικών θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή 50 κομματιών στην τιμή των 690 ευρώ συν φ.π.α. με την τιμή να αλλάζει από χώρα σε χώρα με τους αγοραστές να το παραλαμβάνουν σε ειδικό κουτί μαζί με κάποια αυτοκόλλητα καθώς και πιστοποίηση γνησιότητας. Εκτός όμως από το κιτ πλαστικών η Ducati σε συνεργασία με την Van Orton Design θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο και μία σειρά ρουχισμού με την ονομασία Capsule την οποία θα μπορεί κάποιος να την προπαραγγείλει μέσα από το e-shop της Ducati.

Ducati
Ετικέτες