VOGE DS525X - Σε εξωπραγματική τιμή γνωριμίας στην Ελλάδα!

Νέο δικύλινδρο On-Off με σύγχρονη σχεδίαση και κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού για την κατηγορία και όχι μόνο
VOGE DS525X
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

26/6/2023

Το VOGE DS525X είναι το νέο δικύλινδρο On-Off μοντέλο της κινέζικης εταιρείας, με σύγχρονο design και κορυφαίο εξοπλισμό, όπως Traction Control, ABS που μπορεί να απενεργοποιηθεί, ΚΥΒ ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, Riding Modes, TPMS, συνδεσιμότητα με δυνατότητα πλοήγησης, ακτινωτούς τροχούς 19 και 17 ιντσών με tubeless ελαστικά, και πολλά ακόμη, που εντυπωσιάζουν ακόμα περισσότερο σε συνδυασμό με την τιμή της μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα. 

Με το νέο 525 DSX η VOGE ανεβάζει το επίπεδο του ανταγωνισμού στην Α2 κατηγορία των on-off καθώς μαζί με το KTM 390 Adventure είναι οι μοναδικές μοτοσυκλέτες που διαθέτουν Traction Control και ρυθμιζόμενο ABS για οδήγηση σε άσφαλτο και χώμα. Η μοτοσυκλέτα αυτή έρχεται να προστεθεί στη γκάμα της Voge δίπλα στα 500 DS και 500 DSX, τα οποία παραμένουν και το 2023 στην παραγωγή.

VOGE DS525X

Η μοτοσυκλέτα έχει εντελώς νέα και πιο σύγχρονη εξωτερική εμφάνιση με το design να έχει γίνει σε ευρωπαϊκό έδαφος, και με το τελικό της εξάτμισης να βρίσκεται ψηλά, βοηθώντας να παραμείνει αλώβητο στα δύσκολα σε Off-Road χρήση. Παράλληλα φέρει υψηλής ποιότητα περιφερειακά, όπως τις αναρτήσεις της KYB, τα φρένα της Nissin, και το δικάναλο ABS της Bosch που έχει δυνατότητα απενεργοποίησης για Off-Road οδήγηση.

VOGE DS525X

Ο δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας έχει 23 επιπλέον κυβικά από του 500, (494 από 471) που προέκυψαν από την αύξηση τόσο της διαμέτρου του εμβόλου στα 68mm από 67mm, όσο και στην αύξηση της διαδρομής του, επίσης στα 68mm από 66,8mm. Αυτό σημαίνει πως έχει αλλάξει και ο στρόφαλος, ενώ υπάρχουν εμφανείς διαφορές και στην εξάτμιση. Η ονομαστική ιπποδύναμη για αυτόν τον υπερκυβισμένο κινητήρα ξεπερνά ελαφρώς τους 48 ίππους, αντί των 47 του 500 (στις ίδιες 8.500 rpm), με τη ροπή να παραμένει ίδια στα 4,5 kgm / 7.000 rpm. Η μοτοσυκλέτα οδηγείται και με Α2 δίπλωμα οδήγησης.

VOGE DS525X

Στα όργανα βρίσκουμε μια μεγάλη LCD οθόνη 7 ιντσών με ένδειξη πίεσης ελαστικών, και συνδεσιμότητα που περιλαμβάνει δυνατότητα turn by turn πλοήγησης μέσω smartphone, ενώ στον στάνταρ εξοπλισμό βρίσκουμε θύρα USB και πρίζα 12V για φόρτιση συσκευών καθώς και πλήρες σετ από προστατευτικά κάγκελα και βάσεις για βαλίτσες.

VOGE DS525X

Το βάρος της μοτοσυκλέτας ανακοινώνεται στα 192 κιλά με γεμάτο το ρεζερβουάρ των 17 λίτρων. Οι ακτινωτοί τροχοί έχουν διαστάσεις 19” εμπρός και 17” πίσω με τα tubeless ελαστικά να είναι 110/80-19 και 150/70-17 αντίστοιχα. Το ύψος της σέλας είναι στα 815mm με τις διαδρομές των αναρτήσεων να είναι 145mm και 155mm εμπρός-πίσω.

Κι ενώ όταν γράφαμε το άρθρο η τιμή του VOGE DS525X είχε ανακοινωθεί στα 5.995 ευρώ, η αντιπροσωπεία ανέβασε νέα, ακόμα πιο εξαιρετική τιμή γνωριμίας της μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα, στα μόλις 5.755 ευρώ -που όμως μάλλον ήταν λάθος, οπότε μια μέρα μετά επιστρέψαμε στα 5.995 ευρώ -που είναι και η σωστή τιμή προσφοράς. Όταν η προσφορά τελειώσει, η τιμή του DS525X θα ανέβει στα 6.395 ευρώ, 

Περισσότερα για τη μοτοσυκλέτα μπορείτε να δείτε στη σελίδα του μοντέλου ΕΔΩ.

VOGE DS525X

Στον στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνονται:

  • Ακτινωτοί τροχοί με ελαστικά χωρίς αεροθάλαμο
  • NISSIN φρένα με απενεργοποιούμενο ABS της Bosch
  • Ελαστικά πρώτης τοποθέτησης METZELER TOURANCE
  • TCS σύστημα ελέγχου πρόσφυσης
  • KYB ρυθμιζόμενες αναρτήσεις εμπρός και πίσω
  • 2 προγράμματα ισχύος ECO και SPORT
  • Συμπλέκτης περιορισμένηςολίσθησης
  • TPMS σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών
  • Φωτιστικά FULL LED
  • Έξτρα προβολείς LED
  • Έγχρωμη Οθόνη LED με πλήρεις ενδείξεις και αυτόματη εναλλαγή φωτισμού ημέρας/νύχτας
  • Συνδεσιμότητα Bluetooth με δυνατότητα πλοήγησης
  • Ρυθμιζόμενη ζελατίνα
  • Ρυθμιζόμενες μανέτες & προστατευτικές χούφτες
  • Άγκιστρο ασφάλισης κράνους
  • Πρίζα παροχής ρεύματος και θύρα φόρτισης USB
  • Πλευρικά προστατευτικά κάγκελα
  • Ανοξείδωτη σχάρα
  • Πλάγιο & κεντρικό σταντ

* Οι βαλίτσες αλουμινίου που απεικονίζονται σε κάποιες φωτογραφίες ανήκουν στον έξτρα εξοπλισμό

Ετικέτες

Ducati Scrambler x Van Orton - Κιτ πλαστικών που εξατομικεύει το μοντέλο Icon

Σε 50 μόλις κομμάτια και έρχεται σύντομα και συλλογή ρουχισμού
motomag Ducati Scrambler x Van Orton – Κιτ πλαστικών που εξατομικεύει το μοντέλο Icon
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

10/5/2024

Είναι πλέον της μόδας οι κατασκευαστές να συνεργάζονται με διάσημους σχεδιαστές ώστε να κάνουν τα μοντέλα τους ακόμη πιο ξεχωριστά δίνοντας τους ταυτόχρονα μια πιο φρέσκια εικόνα. Κάτι τέτοιο θέλησε να κάνει η Ducati με το Scrambler Icon και για τον λόγο αυτό ζήτησε από την Van Orton Design να σχεδιάσει ένα κιτ από πλαστικά και αυτοκόλλητα τα οποία θα πουληθούν σε μόλις 50 κομμάτια.

Πίσω από την Van Orton Design βρίσκονται τα δύο αδέρφια Stefano και Marco από το Τορίνο της Ιταλίας οι οποίοι δανείζονται το ψευδώνυμο "Van Orton", από τον Nicholas Van Orton, τον πρωταγωνιστή της διάσημης ταινίας του David Fincher "The Game" του 1997. Η Ducati θέλοντας φυσικά να στηρίξει τον Made in Italy χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας θέλησε να απευθυνθεί στους δύο Ιταλούς σχεδιαστές οι οποίοι συνδυάζουν την καινοτομία με την ποπ κουλτούρα.

Ducati Scrambler x Van Orton – Κιτ πλαστικών που εξατομικεύει το μοντέλο Icon

Τώρα όσον αφορά το κιτ που ανέλαβαν να σχεδιάσουν για την Ducati αυτό περιλαμβάνει τα πλαστικά που τοποθετούνται πέριξ του ρεζερβουάρ, στα φτερά, στην ουρά της μοτοσυκλέτας, και στα πλαϊνά μέρη της μοτοσυκλέτας. Στα πλαστικά βρίσκουμε γεωμετρικά σχέδια με τα έντονα χρώματα να κυριαρχούν παντού. 

To κιτ πλαστικών θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή 50 κομματιών στην τιμή των 690 ευρώ συν φ.π.α. με την τιμή να αλλάζει από χώρα σε χώρα με τους αγοραστές να το παραλαμβάνουν σε ειδικό κουτί μαζί με κάποια αυτοκόλλητα καθώς και πιστοποίηση γνησιότητας. Εκτός όμως από το κιτ πλαστικών η Ducati σε συνεργασία με την Van Orton Design θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο και μία σειρά ρουχισμού με την ονομασία Capsule την οποία θα μπορεί κάποιος να την προπαραγγείλει μέσα από το e-shop της Ducati.

Ducati
Ετικέτες