CryptoDATA RNF MotoGP Team - Η επίσημη παρουσίαση της περιφερειακής Aprilia

Με αναβάτες τους Miguel Oliveira και Raul Fernandez
Aprilia RNF
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

21/3/2023

Η επίσημη παρουσίαση της CryptoDATA RNF MotoGP Team έγινε στο Portimao, εν όψει του επερχόμενου πρώτου αγώνα της σεζόν του 2023. Εκεί είδαμε τα νέα χρώματα της πρώτης περιφερειακής ομάδας της Aprilia, με τις RS-GP και τους Oliveira και Fernandez.

Πέρα από το μπλε-λευκό, κόκκινο και μαύρο, το χρώμα που ξεφεύγει από την πεπατημένη είναι το rose gold του μεγάλου χορηγού CryptoDATA.

Αμφότεροι οι αναβάτες κάνουν το ντεμπούτο τους φέτος με τη μοτοσυκλέτα της Aprilia, με τον Miguel Oliveira να γράφει τον 11ο ταχύτερος χρόνο στο τελευταίο τεστ του Portimano, και τον νεαρό Fernandez τον 16ο. Σίγουρα κάθε νέα αρχή απαιτεί την εξοικείωση των αναβατών με τις νέες τους μοτοσυκλέτες, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πόσο γρήγορη θα είναι αυτή, ώστε να διαπιστώσουμε τις δυνατότητες του νέου συνδυασμού.

Στους χορηγούς της ομάδας βρίσκονται οι: Greenpower Generators, RCB, WRS, Sterilgarda, Castrol, Estrella Galicia, και Shark.

Ετικέτες

MotoGP 2024 - Ερωτηματικό για το GP Ινδίας, στο τραπέζι η αντικατάσταση του από το GP Καζακστάν!

Αν δεν πληρωθούν οι οφειλές, οι Ινδοί μπορεί να μείνουν χωρίς αγώνα
motomag MotoGP – Ερωτηματικό για το GP Ινδίας ενώ στο τραπέζι έπεσε η αντικατάσταση του από το GP Καζακστάν
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

13/5/2024

Το να πραγματοποιήσεις έναν αγώνα MotoGP δεν είναι καθόλου εύκολο, και αυτό το βιώνουν από πρώτο χέρι την τρέχουσα στιγμή οι Ινδοί διοργανωτές. Την περσινή χρονιά ο αγώνας διεξήχθη μετ’ εμποδίων λόγω των προβλημάτων με τις βίζες ομάδων και αναβατών ενώ φέτος όπως φαίνεται οι οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν από τη διοργανώτρια εταιρεία Fairstreet Sports προς τους συνεργάτες, συμπεριλαμβανομένης και της Dorna, θέτει εν αμφιβόλω τη διεξαγωγή του συγκεκριμένου αγώνα!

Σύμφωνα με το Autosport.com, η απόφαση ακύρωσης έχει ληφθεί ωστόσο η επίσημη ανακοίνωση δεν θα έρθει πριν από τις 20 Μαΐου, ημερομηνία λήξης της προθεσμίας πληρωμών. Επιπρόσθετα η Dorna σκέφτεται σε περίπτωση ακύρωσης του Ινδικού GP να τοποθετήσει στην θέση του όσον αφορά την ημερομηνία το GP του Καζακστάν το οποίο όπως διαβάσατε στο ΜΟΤΟ αναβλήθηκε λόγω των πλημμυρών στην περιοχή.

Αν όντως δούμε να συμβαίνει αυτό, το Grand Prix του Καζακστάν θα πραγματοποιηθεί στις 20 - 22 Σεπτεμβρίου, με το φετινό αγωνιστικό καλεντάρι του MotoGP να περιλαμβάνει 20 αγώνες αντί για 22 που ήταν αρχικά στο πρόγραμμα -η Αργεντινή ήταν αυτή που βγήκε εκτός πρώτη λόγω πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων στην χώρα.

Ετικέτες