Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος – Ολοκλήρωσε το δεύτερο τεστ στη Vallelunga με την ομάδα της Xgear

Σε πυρετό προετοιμασιών ο Έλληνας Πρωταθλητής ενόψει της συμμετοχής του στο Yamaha R3 Cup του 2024 στην Ιταλία
motomag Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος – Ολοκλήρωσε το δεύτερο τεστ στη Vallelunga με την ομάδα της Xgear
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

15/3/2024

Ο Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος ολοκλήρωσε το δεύτερο τεστ στη Vallelunga με την ομάδα της Xgear, με τον Έλληνα Πρωταθλητή να συνεχίζει την προετοιμασία του για το ιταλικό Yamaha R3 Cup 2024 στο οποίο θα λάβει φέτος μέρος.

Είχατε διαβάσει στο ΜΟΤΟ πως ο “Dinos31” κατά κόσμον Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος τη φετινή χρονιά θα αγωνιστεί με την ιταλική αγωνιστική ομάδα Xgear, στον θεσμό Yamaha R3 Cup.

Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος – Ολοκλήρωσε το δεύτερο τεστ στη Vallelunga με την ομάδα της Xgear

Ο Έλληνας αγωνιζόμενος και Πρωταθλητής βρέθηκε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην πίστα της Vallelunga στην οποία στις 28 Απριλίου θα διεξαχθεί ο πρώτος γύρος του Yamaha R3 Cup για να πραγματοποιήσει διήμερες δοκιμές με την ομάδα του. Στο τεστ ο Μαυρόπουλος κατάφερε να γράψει αρκετούς γύρους με την Yamaha R3 της Xgear έχοντας ως στόχο να είναι έτοιμος για το αγωνιστικό φετινό ντεμπούτο του στην ιταλική πίστα.

Ο Marcello Gentile, Team Manager της Xgear δήλωσε: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την δουλειά που κάναμε αυτές τις δύο ημέρες. Ο Ντίνος, είναι πολύ συγκεντρωμένος στον στόχο του, συνεργάζεται άψογα και μπορεί να μεταφέρει στην ομάδα όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζονται για την βελτίωση της μοτοσυκλέτας αλλά και του ίδιου”.

Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος – Ολοκλήρωσε το δεύτερο τεστ στη Vallelunga με την ομάδα της Xgear

Την προσπάθεια του Κωνσταντίνου Μαυρόπουλο στηρίζουν οι: Μοτοδυναμική Yamaha Hellas, Μοτοδίκτυο, Samba coffee Roasters, Motoholics, Intramoto Pirelli, Spiliotis Yamaha, Motoaccess.gr, Nolan, ARP Racing

Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος – Ολοκλήρωσε το δεύτερο τεστ στη Vallelunga με την ομάδα της XgearΚωνσταντίνος Μαυρόπουλος – Ολοκλήρωσε το δεύτερο τεστ στη Vallelunga με την ομάδα της Xgear

Kevin Benavides - Μένει εκτός του Desafio Ruta 40 λόγω τραυματισμού

Ένα ράγισμα στο αριστερό του χέρι και τραύματα στο κεφάλι δεν του επιτρέπουν να αγωνιστεί στο rally της πατρίδας του
motomagKevin Benavides – Μένει εκτός του Desafio Ruta 40 λόγω τραυματισμού
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

15/5/2024

Ο αναβάτης της Red Bull KTM Factory Racing, Kevin Benavides, δεν θα λάβει μέρος στον αγώνα Desafio Ruta 40, ο οποίος έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Ιουνίου στην Αργεντινή, εξαιτίας ενός ατυχήματος που είχε κατά την διάρκεια προπόνησης MX, το οποίο τον άφησε με ραγισμένο αριστερό χέρι και τραύματα στο κεφάλι.

Ειδικότερα, ο νικητής του Dakar 2023 βρισκόταν το Σάββατο 11 Μαϊου στην πίστα Mantillo MX Park, κοντά στο σπίτι του στην Salta της Αργεντινής, προκειμένου να προπονηθεί. Δυστυχώς, όμως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με τον Benavides να εμπλέκεται σε ένα ατυχές “περιστατικό” - δεν διευκρινίζεται αν μιλάμε για σύγκρουση με κάποιον άλλο αναβάτη ή απλή πτώση. Αποτέλεσμα ήταν να ραγίσει το χέρι του και να χτυπήσει στο κεφάλι του. Επομένως, δεν θα συμμετάσχει στον rally αγώνα Desafio Ruta 40, ο οποίος αναμένεται να διεξαχθεί 1-7 Ιουνίου στην πατρίδα του, την Αργεντινή.

Η ομάδα της Red Bull KTM Factory Racing ευχήθηκε από την μεριά της καλή και γρήγορη ανάρρωση στον Benavides, με τον Manager της ομάδας Rally, Andreas Holzl να δηλώνει ότι ο Αργεντινός βελτιώνεται μέρα με την ημέρα, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστό το πότε θα επιστρέψει στην ενεργό δράση. Οι τραυματισμοί του, ωστόσο, δεν εμπνέουν κάποια ιδιαίτερη ανησυχία.

Ετικέτες