Κωσταντίνος Μαυρόπουλος - Στο Yamaha R3 Cup 2024 με την ομάδα Xgear

Νέες προκλήσεις για τον νεαρό Έλληνα Πρωταθλητή
motomagYamaha R3 Cup – Ο Κωσταντίνος Μαυρόπουλος θα αγωνιστεί με την ομάδα Xgear
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

29/2/2024

Μέσα από ανακοίνωση στα κοινωνικά του δίκτυα ο “Dinos31” μας ενημερώνει για την ένταξή του στην ιταλική αγωνιστική ομάδα Xgear, με την οποία θα συμμετάσχει το 2024 στο Yamaha R3 Cup, έναν θεσμό που έχει αναδειχθεί σε φυτώριο αυριανών πρωταθλητών.

Ο Έλληνας αγωνιζόμενος και Πρωταθλητής, Κωσταντίνος Μαυρόπουλος, ταξιδεύει μέχρι την Ιταλία, με στόχο το επόμενο βήμα στην αγωνιστική του πορεία. Μετά από δύο συνεχόμενα Βαλκανικά Πρωταθλήματα (2022, 2023) στα SSP300, και έναν τίτλο στην αντίστοιχη κατηγορία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας, θα κάνει την εμφάνισή του στο Yamaha R3 Cup στην Ιταλία, έναν θεσμό που αποτελεί φυτώριο αναβατών για τις μεγαλύτερες κατηγορίες των Motul WSBK και MotoGP, πάνω σε μία μοτοσυκλέτα που γνωρίζει καλά.

Ο Ντίνος θα μεταβεί στη γείτονα χώρα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας για να δοκιμάσει την αγωνιστική του μοτοσυκλέτα, ενώ ο πρώτος αγώνας του R3 Cup θα λάβει χώρα στις 28 Απριλίου, με το Πρωτάθλημα να διεξάγεται σε Vallelunga, Mugello και Misano.

Η νέα ομάδα του Ντίνου, Xgear, μετρά ήδη πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, ξεκινώντας από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Stock 1000, το 2003. Στη συνέχεια, ασχολήθηκε με το Iταλικό Πρωτάθλημα CIV, συμμετέχοντας σε διάφορες κατηγορίες.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην νέα αγωνιστική πρόκληση του Ντίνου και είμαστε σίγουροι πως θα εντυπωσιάσει.

Yamaha R3 Cup – Ο Κωσταντίνος Μαυρόπουλος θα αγωνιστεί με την ομάδα Xgear

 

Ετικέτες

Kove 800X Rally: Νέα μειωμένη τιμή κατά 700 ευρώ! Φουντώνει ο ανταγωνισμός στην κατηγορία

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Kove ρίχνει την τιμή της ελαφρύτερης και πιο χωματερής έκδοσης κοντά στα οκτώ χιλιάρικα
Kove 800X Rally
Από τον

Σπύρο Τσαντήλα

12/6/2026

Είναι η ελαφρύτερη εκδοχή της ελαφρύτερης adventure της κατηγορίας της και πλέον ανταγωνίζεται και τη φθηνότερη.

Ο λόγος για την Kove 800X Rally, η οποία έχει νέα τιμή 8.195 ευρώ, μειωμένη κατά 700 ευρώ από τα 8.895 που ζητούσε ως σήμερα.

Η Rally έκδοση διαχωρίζει τη θέση της από τις υπόλοιπες της οικογένειας – 800Χ Pro, 800X Touring -–με το χαμηλότερο βάρος όλων στα 165 κιλά χωρίς καύσιμο, αλλά και με σχεδίαση και εξοπλισμό πιο καλά στοχευμένο για εκτός δρόμου περιπέτειες, όπως υποδηλώνεται από αριθμούς όπως τα 270 χιλιοστά διαδρομής του πιρουνιού και τα 293 χιλιοστά ελάχιστης απόστασης από το έδαφος.

Με τη νέα της τιμή πλέον η οικογένεια 800X έχει το βασικό μοντέλο Pro κάτω από το ψυχολογικό όριο των οκτώ χιλιάδων στα 7.995, μετά η ανανεωμένη έκδοση 800X Pro Up και η Rally με 8.195 και η ακριβότερη της φαμίλιας, 800X Touring, με 8.495.

Ετικέτες