Λ.Ε.ΜΟΤ. - Βράβευση αθλητών για τις επιδόσεις του 2022

ΛΕΜΟΤ Βράβευση
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

14/2/2023

Το Σάββατο 11/2/2023 η ΛΕΜΟΤ βράβευσε τους αθλητές της για τις αγωνιστικές τους επιδόσεις του 2022.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της ΛΕΜΟΤ:

"Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα νέα γραφεία της λέσχης σε κλίμα τέτοιο όπως αρμόζει στους λάτρεις της μοτοσυκλέτας με την παρουσία μελών, φίλων και ανθρώπων που έγραψαν ιστορία στον κόσμο των δύο τροχών.

Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές μας μια καλή αγωνιστική σεζόν!
 
ΛΕΣΧΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ
ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.
Σφιγγός 13 Αθήνα - Τ.Κ. 117 45  Τηλ: 210 9230082
Email: [email protected]"

Ετικέτες

Κωσταντίνος Μαυρόπουλος - Θετικά δείγματα στην πρώτη του επαφή με την πίστα του Mugello

Ένα μηχανικό πρόβλημα στην μοτοσυκλέτα του, τον ανάγκασε σε άδοξη εγκατάλειψη στον αγώνα
motomagΚωσταντίνος Μαυρόπουλος – Θετικά δείγματα στην πρώτη του επαφή με την πίστα του Mugello
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

13/5/2024

Στα πλαίσια του δεύτερου αγώνα του πρωταθλήματος COPPA Italia Yamaha R3 Cup bLU cRU, ο Κωσταντίνος Μαυρόπουλος βρέθηκε για πρώτη φορά στην πίστα του Mugello με την ομάδα του, Xgear, καταφέρνοντας να βρεθεί στην πρώτη δεκάδα στα προκριματικά.

Κατά τη διάρκεια των πρώτων χρονομετρημένων, ο Ντίνος Μαυρόπουλος, χρειάστηκε να κάνει κάποιες ρυθμίσεις στην μοτοσυκλέτα του, με στόχο την καλύτερη πληροφόρηση και την καλύτερη επαφή μαζί της. Το γεγονός ότι ήταν η πρώτη φορά που ο Έλληνας αναβάτης ερχόταν σε επαφή με τη συγκεκριμένη πίστα έκρυβε και άλλες προκλήσεις, καθώς όπως είναι φυσικό έπρεπε να βρει και τις γραμμές που θα του χάριζαν πολύτιμα δέκατα του δευτερολέπτου. Στα δεύτερα χρονομετρημένα και έχοντας ήδη βρει τα πατήματά του μέσα στην πίστα, αλλά και τις κατάλληλες ρυθμίσεις στη μοτοσυκλέτα του, ο Ντίνος κατάφερε να πλασαριστεί στην 9η θέση, ανάμεσα σε 22 συμμετέχοντες.

Κωσταντίνος Μαυρόπουλος – Θετικά δείγματα στην πρώτη του επαφή με την πίστα του Mugello

Όλα έδειχναν ότι την Κυριακή, με δεδομένη μία καλή εκκίνηση, ο Μαυρόπουλος μπορούσε να κυνηγήσει το μπροστινό γκρουπ, διεκδικώντας ένα καλό πλασάρισμα. Πράγματι, με το σβήσιμο των φώτων, ο Έλληνας αναβάτης πετάχτηκε μπροστά για να βρεθεί πέμπτος στην πρώτη στροφή. Ο υψηλός ανταγωνισμός χάρισε αρκετό θέαμα, με πολλές μάχες και συνεχείς εναλλαγές θέσεων -έχουμε δει πόσο κοντά βρίσκονται οι αναβάτες μεταξύ τους στις μικρές κατηγορίες. Δυστυχώς, στον τέταρτο γύρο και με τον Dinos#31 να δείχνει ότι έχει την ταχύτητα να ακολουθήσει το μπροστινό γκρουπ, η μοτοσυκλέτα του εμφάνισε μηχανικό πρόβλημα. Εξαιτίας αυτού, ο Έλληνας αναβάτης, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει άδοξα τον αγώνα...

Κωσταντίνος Μαυρόπουλος – Θετικά δείγματα στην πρώτη του επαφή με την πίστα του Mugello

Ο ίδιος, ήταν εμφανώς απογοητευμένος με την αναγκαστική επιστροφή στο box της ομάδας του πριν την καρό σημαία. Από την άλλη, δήλωσε ευχαριστημένος, καθώς μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η ομάδα του είχε καταφέρει να φέρει την μοτοσυκλέτα στα μέτρα του, δείχνοντας ότι υπάρχει μία καλή συνεργασία. Μετά το επιτυχημένο του ξεκίνημα στη Vallelunga, όπου κατάφερε να βρεθεί στην 8η θέση, ο Κωσταντίνος Μαυρόπουλος, έχοντας συλλέξει ακόμα περισσότερες εμπειρίες στις βαλίτσες του, κοιτάζει πλέον τον τρίτο γύρο του COPPA Italia Yamaha R3 Cup bLU cRU, ο οποίος έχει προγραμματιστεί για τις 30 Ιουνίου, στην πίστα του Misano.

Κωσταντίνος Μαυρόπουλος – Θετικά δείγματα στην πρώτη του επαφή με την πίστα του Mugello