Με την κάρτα Winners Club στηρίζουμε την αγωνιστική προσπάθεια του Βασίλη Παντελεάκη

Οι κάτοχοι της κάρτας θα μπουν το 2024 σε κλήρωση ενός Honda ADV 350
motomag Με την κάρτα Winners Club στηρίζουμε την αγωνιστική προσπάθεια του Βασίλη Παντελεάκη
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

19/12/2023

Ο 16χρονος Έλληνας αναβάτης ο οποίος την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στην κατηγορία JuniorGP του FΙΜ Junior World Championship, μέσω της κάρτας Winners Club ζητά την στήριξη όλων ώστε να συνεχίσει με αξιώσεις το αγωνιστικό του ταξίδι, με απώτερο σκοπό να βρεθεί τα επόμενα χρόνια στο MotoGP.

H κατηγορία JuniorGP αποτελεί τον προθάλαμο της Moto3, ενώ μέσα από αυτήν έχουν αναδειχθεί πρωταθλητές οι Alex Marquez (2012), Fabio Quartararo (2013-2014), Nicolo Bulega (2015), Angel Piqueras (2023) με τον τελευταίο να μεταπηδά από το 2024 στην Moto3. Το κόστος συμμετοχής σε έναν τέτοιο θεσμό είναι μεγάλο και για αυτό το λόγο ο Βασίλης Παντελεάκης και η ομάδα του σκέφτηκαν μια πρωτοποριακή ιδέα ένα υποστηρικτικό club ονόματι Winners Club όπου μαζί με τους χορηγούς του θα μπορέσουν να καλύψουν αυτό το budget.

Με την κάρτα Winners Club στηρίζουμε την αγωνιστική προσπάθεια του Βασίλη Παντελεάκη

Η κάρτα Winners Club απευθύνεται σε χιλιάδες κόσμου που αγαπάνε τη μοτοσυκλέτα και τους αγώνες καθώς και σε όλους αυτούς που αισθάνονται περήφανοι όταν οι Έλληνες διαπρέπουν σε παγκόσμια πρωταθλήματα διαφημίζοντας ταυτόχρονα την χώρα. Τα μέλη με την απόκτηση της κάρτας δίνουν μία ετήσια συνδρομή 20 ευρώ για την υποστήριξη του Βασίλη Παντελεάκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, κερδίζοντας ταυτόχρονα τις παροχές που τους προσφέρει η κάρτα μέλους Winners Club.

Πάνω από 120 καταστήματα με σκοπό να στηρίξουν κι αυτά την προσπάθεια του Βασίλη Παντελεάκη -που στο μέλλον θα γίνουν ακόμα περισσότερα- πραγματοποιούν ειδικές εκπτώσεις σε όλους τους κατόχους της κάρτας Winners Club για απεριόριστες αγορές εξοικονομώντας τους χρήματα. Επιπρόσθετα όλα οι κάτοχοι με τον αριθμό της κάρτας τους θα συμμετέχουν σε κληρώσεις με μεγάλα δώρα. Ήδη έχει ανακοινωθεί κλήρωση για το 2024 για μία μοτοσυκλέτα Honda ADV 350 αξίας 7.300 ευρώ.

Με την κάρτα Winners Club στηρίζουμε την αγωνιστική προσπάθεια του Βασίλη Παντελεάκη

O Βασίλης Παντελεάκης δήλωσε: “Τα δύο επόμενα χρόνια είναι τα πιο κρίσιμα για να καταφέρω τον τελικό μου στόχο που δεν είναι άλλος από το να αγωνιστώ στο MotoGP. Ξέρω ακριβώς που πρέπει να δουλέψω έτσι ώστε να βελτιωθώ και να πρωταγωνιστήσω στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα πριν από το MotoGP. Θα ήθελα να καλέσω όλους σας να γίνετε μέλη στο κλαμπ και να βαδίσουμε μαζί στο δρόμο για το MotoGP. Και όπως έχω ξαναπεί όταν οι Έλληνες ενωθούμε μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα!”

Στον σύνδεσμο ΕΔΩ μπορείτε να δείτε τα καταστήματα που προσφέρουν τις εκπτώσεις για τoυς κατόχους της Winners Club καθώς και για να γίνετε μέλος!

Ετικέτες

NW200 2024 – Τρομακτικό ατύχημα με απογείωση αναβάτη! [VIDEO]

Προσγείωση σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο σε γκαράζ σπιτιού, με αποφυγή σοβαρού τραυματισμού
NW200 Τρομακτικό ατύχημα
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

10/5/2024

Στον πιο γνωστό Road-Racing αγώνα της Ιρλανδίας, το φημισμένο NW200, ο αγωνιζόμενος Paul Cassidy είχε ένα τρομακτικό ατύχημα, όπου μετά από πρόσκρουση σε προστατευτική μαλακή μπαριέρα απογειώθηκε σε ύψος 7-8 μέτρων παίρνοντας τούμπες, για να προσγειωθεί πάνω σε αυτοκίνητο που βρισκόταν σε γκαράζ σπιτιού, αποφεύγοντας ως εκ θαύματος κάποιον σοβαρό τραυματισμό!

Ο Paul Cassidy ανέφερε τα εξής για το ατύχημά του: “Όπως γνωρίζετε είχα ένα μικρό ατύχημα στο NW200. Είμαι εντάξει, απλώς πολύ μελανιασμένος και πονεμένος. Βρισκόμουν πίσω από έναν άλλο αναβάτη, με 4η στο κιβώτιο, όταν η μοτοσυκλέτα του προπορευόμενου αγωνιζόμενου εμφάνισε πρόβλημα και έσβησε. Εκείνος τραβήχτηκε προς τα αριστερά, μη γνωρίζοντας πως βρισκόμουν ακριβώς από πίσω, και συγκρουστήκαμε. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο με αυτή την ταχύτητα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την υποστήριξή σας, και στο ιατρικό προσωπικό που έκανε εξαιρετικά τη δουλειά του. Έσκασα στον προστατευτικό φράχτη και πήρα ύψος 7 ή 8 μέτρων, για να προσγειωθώ στον κήπο ενός σπιτιού, πάνω σε ένα αυτοκίνητο.”

Αξίζει να σημειωθεί πως παρά την τεράστια επικινδυνότητα του NW200, η χρήση φόρμας με αερόσακο δεν είναι υποχρεωτική, απλώς συστήνεται. Υποχρεωτική είναι η χρήση συμβατικής φόρμας, αλλά και πέρα από τον υπόλοιπο εξοπλισμό τόσο η χρήση προστασίας πλάτης όσο και στήθους.

Paul Cassidy

Ο Cassidy φορούσε φόρμα της RST, όπως βλέπουμε πάνω, ενώ δεν γνωρίζουμε αν η συγκεκριμένη ερχόταν με αερόσακο.

 

Posted by Paul Cassidy on Thursday, May 9, 2024
Ετικέτες