Όμιλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ - Υποστηρίζει τους εθελοντές που δίνουν το παρών σε κάθε έκτακτη ανάγκη

Εξασφαλίζοντας τον απαραίτητο στόλο οχημάτων για την άμεση επέμβαση της εθελοντικής ομάδας του Humanity Greece
ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

25/4/2024

Οι επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης είναι πλέον εμφανείς στην Ελλάδα ενώ τα τελευταία έτη, αναπτύσσεται ένα νέο κεφάλαιο του εθελοντικού κινήματος από το Humanity Greece δίνοντας την δυνατότητα σε πολίτες κάθε ηλικίας να συνεισφέρουν εθελοντικά μέσα από το Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο που έχει δημιουργήσει στο Μεταξουργείο. Το Humanity Greece με την υποστήριξη του Ομίλου Μοτοδυναμική, έχει διαμορφώσει ένα ολόκληρο πλάνο προετοιμασίας και ετοιμότητας, για την άμεση παρέμβαση των εθελοντών εντός των πεδίων μάχης, σε συνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές, για την ανατροφοδότηση σε είδη έκτακτης ανάγκης στις δυνάμεις που επιχειρούν.

H εθελοντική ομάδα του Humanity Greece αποτελεί αποτελεσματικό παράγοντα για την προστασία των τοπικών κοινοτήτων, παρέχοντας γρήγορη και οργανωμένη βοήθεια κατά την αντιμετώπιση κρίσιμων καταστάσεων αφού στα πλαίσια των δράσεων της, ο Όμιλος Μοτοδυναμική έχει εξασφαλίσει τον απαραίτητο στόλο οχημάτων για την άμεση επέμβαση της ομάδας σε όποιο σημείο της χώρας κριθεί απαραίτητο. Η προετοιμασία και η ετοιμότητα είναι κρίσιμη για την αποτελεσματική αντίδραση σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης ενώ πλέον η συμβολή των εθελοντών είναι σημαντική σε κάθε επείγουσα κατάσταση που προκύπτει.

Στα πλαίσια του νέου δόγματος της Πυροσβεστικής, ενόψει της έναρξης αντιπυρικής περιόδου για το 2024, οι εκπαιδευμένες εθελοντικές ομάδες θα ενημερώνονται άμεσα για την συμβολή τους εντός των πεδίων σε περίπτωση πυρκαγιών. Σημαντική αλλαγή με την άμεση εμπλοκή στην επιχείρηση κατάσβεσης των εθελοντών πυροσβεστών, που κατά την πάγια τακτική που ακολουθούνταν, συμμετείχαν σε δεύτερο χρόνο στην επιχείρηση κατάσβεσης.

“Εθελοντές που δίνουν το παρών σε κάθε έκτακτη ανάγκη”

ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Πιο συγκεκριμένα, μέσω της συνεχούς υποστήριξης τoυ Ομίλου Μοτοδυναμική, με την εξασφάλιση στόλου οχημάτων, επιδιώκεται η άμεση παρέμβαση της ομάδας στα πεδία, όπου κρίνεται απαραίτητο, δίνοντας πνοή στις πληγείσες κοινωνίες και συμβάλλοντας καθοριστικά μέσω της παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας. Οι εθελοντές του Humanity Greece από το 2021 έως και σήμερα, έχουν επέμβει σε 27 πληγείσες περιοχές και πάνω από 157 δασικές πυρκαγιές με πιο πρόσφατη την μεγάλη πυρκαγιά στα Πιέρια Όρη αρχές του Απριλίου.

 
Ετικέτες

Brembo - Για πρώτη φορά σε ένα τρίμηνο ο τζίρος ξεπέρασε το ένα δις ευρώ

Πολύ καλά πάνε οι δουλειές για την ιταλική εταιρεία η οποία είδε και πάλι τα έσοδα της να αυξάνονται
motomag Brembo - Για πρώτη φορά σε ένα τρίμηνο τα έσοδα ξεπέρασαν το ένα δις ευρώ
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

10/5/2024

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Brembo είδε σε ένα τρίμηνο τον τζίρο της να ξεπερνά το ένα δις ευρώ, καταγράφοντας αύξηση 4.4% ως προς τα έσοδα της αντίστοιχης περιόδου της περσινής χρονιάς.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ιταλικής εταιρείας, στο διάστημα από 1η Ιανουαρίου έως 31η Μαρτίου 2024 τα κέρδη προ φόρων (EBITDA) ανήλθαν σε 176.8 εκατομμύρια ευρώ ενώ τα καθαρά κέρδη έφτασαν τα 75.2 εκατομμύρια ευρώ.

Τα έσοδα βάσει των συγκρίσιμων συναλλαγματικών ισοτιμιών αυξήθηκαν κατά 5,3% σε σχέση με τα αντίστοιχα έσοδα της συγκεκριμένης περιόδου της περσινής χρονιάς, με τον χρηματοοικονομικό δανεισμό να φτάνει τα 529,5 εκατομμύρια ευρώ, αυξημένος κατά 23,1 εκατομμύρια ευρώ σε σύγκριση με αυτόν της 31ης Μαρτίου 2023.

Brembo - Για πρώτη φορά σε ένα τρίμηνο τα έσοδα ξεπέρασαν το ένα δις ευρώ

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Brembo, Matteo Tiraboschi ανέφερε: “H Brembo ξεκίνησε και το 2024 με θετικά αποτελέσματα, συνεχίζοντας την θετική τάση που υπήρχε και το 2023. Για πρώτη φορά σε ένα μόλις τρίμηνο ξεπεράσαμε το ένα δις ευρώ σε έσοδα. Αυτό το αποτέλεσμα οφείλεται στις αυξημένες σε όγκο πωλήσεις στους βασικούς επιχειρηματικούς μας τομείς και στις κύριες αγορές στις οποίες δραστηριοποιούμαστε παγκοσμίως.

Συνεχίζουμε να επενδύουμε, ώστε να προωθήσουμε τη στρατηγική παγκόσμιας επέκτασης του Ομίλου μας. Στην Ταϊλάνδη κατασκευάζουμε το πρώτο εργοστάσιο μας το οποίο θα παράγει προϊόντα που αφορούν μόνο τις μοτοσυκλέτες. Με αυτόν τον τρόπο θέτουμε τα θεμέλια για την περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της Brembo στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας”.

Με αυτά τα οικονομικά δεδομένα που βλέπουμε, ένα μόνο είναι το σίγουρο, πως η Brembo διάγει την καλύτερη της περίοδο όσον αφορά την εμπορική της πορεία παγκοσμίως.

Ετικέτες