Indian FTR - Σε τέσσερα νέα έντονα χρώματα για το 2024

Καλοδεχούμενη αλλαγή που διευρύνει τις επιλογές των αγοραστών της οικογένειας
Indian FTR 2024
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

6/3/2024

Η Indian Motorcycle διευρύνει τις επιλογές των αγοραστών της γκάμας FTR με την προσθήκη τεσσάρων νέων, χτυπητών χρωμάτων για το 2024.

Η Indian FTR δεν έχει μηχανικές αλλαγές από το 2023, συνεχίζοντας να φέρει υγρόψυκτο V2 κινητήρα 1.203 κ.εκ., απόδοσης 120 hp, με 12,23 kgm ροπής. Το βάρος της μοτοσυκλέτας ανακοινώνεται στα 237 κιλά, το πλαίσιο είναι ατσάλινο τύπου χωροδικτύωμα, οι αναρτήσεις έχουν πλήρεις ρυθμίσεις και οι τροχοί είναι 17 ιντσών. Στα φρένα υπεύθυνη είναι η Brembo με ακτινικές τετραπίστονες δαγκάνες μπροστά, ενώ στις εκδόσεις Sport, R Carbon και τα μοντέλα περιορισμένης παραγωγής η μοτοσυκλέτα διατίθεται με έγχρωμη TFT ψηφιακή οθόνη 4 ιντσών με συνδεσιμότητα, πλοήγηση και touchscreen χαρακτηριστικά. Τρία είναι τα Ride Modes, ενώ έχουμε Cornering ABS & Traction Control, αλλά και wheelie control.

Indy red

Στη γκάμα της βασικής έκδοσης FTR νέο χρώμα για το 2024 είναι το φωτεινό Indy Red με λογότυπο FTR και λευκή ρίγα, χρώμα που συνδυάζεται με μαύρο πλαίσιο και μαύρους τροχούς.

Granite grey blue

Η έκδοση FTR Sport αποκτά με τη σειρά της δύο επιπλέον χρωματικές επιλογές. Το νέο Granite Gray Blue έρχεται σε αντίθεση με την “stealth” βαφή και το Granite Gray πλαίσιο με μπλε χρώμα στο λογότυπο FTR, τους τροχούς και το ελατήριο του αμορτισέρ.

Stormgray

Το δεύτερο νέο χρώμα FTR Sport Storm Gray Black εντυπωσιάζει με τροχούς και πλαίσιο σε έντονο κόκκινο χρώμα, που συμπληρώνουν το Storm Gray κοστούμι, το μαύρο λογότυπο και τη σκούρα γκρι ρίγα στο ρεζερβουάρ.

Carbon

Ολοκληρώνοντας τις νέες προτάσεις της οικογένειας, το FTR R Carbon αποκτά ένα νέο κοστούμι από ανθρακονήματα με το έντονο λογότυπο FTR να κάνει για πρώτη φορά εμφάνιση στο μοντέλο. Οι πινελιές, το πλαίσιο και οι τροχοί σε βυσσινί χρώμα τραβούν τα βλέμματα, ενώ η ανάρτηση Öhlins με χρυσό φινίρισμα και το κίτρινο ελατήριο αμορτισέρ αναδεικνύουν τα κορυφαία εξαρτήματα του R Carbon

Ετικέτες

Vespa Primavera 150 & Vespa Sprint 150 – Οι Ιταλοί εισβάλλουν με τη σειρά τους στην Κίνα

Μαζί με τα δύο ανανεωμένα μοντέλα, στην παρουσίαση της Σαγκάης είδαμε και τη νέα συλλογή ρουχισμού Vespa DEC
motomag Vespa Primavera 150 & Vespa Sprint 150 – Παρουσιάστηκαν ανανεωμένες στην Κίνα
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

20/5/2024

Οι ανανεωμένες Vespa Primavera 150 & Vespa Sprint 150 είχαν έρθει σε επαφή με το κοινό στην έκθεση της EICMA αρκετούς μήνες πριν, ενώ τώρα η ιταλική εταιρεία τις παρουσίασε και στην Σαγκάη, φέρνοντας τις και στην αχανή κινέζικη αγορά.

Vespa Primavera 150 & Vespa Sprint 150 – Παρουσιάστηκαν ανανεωμένες στην Κίνα

Ξεκινώντας από την ανανεωμένη Vespa Primavera 150 αυτή έχει επιπλέον ένα διακοσμητικό στο μέσο του φτερού, σε αντίθεση με τη Sprint 150 η οποία διατηρεί το παραδοσιακό μπροστινό φτερό. Αλλαγή έχουμε στις σέλες και των δύο μοντέλων οι οποίες έχουν νέα καλύμματα ενώ νέες είναι οι ζάντες και στα δύο μοντέλα. Στην Primavera 150 υπάρχουν ζάντες με πέντε μπράτσα ενώ στη Sprint 150 υπάρχουν ζάντες με το σχέδιο να παραπέμπει στο γράμμα “Y”. Η οθόνη είναι LCD 3 ιντσών και στα δύο μοντέλα με τον χρήστη να μπορεί να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο με την πλατφόρμα πολυμέσων Vespa MIA.

Vespa Primavera 150 & Vespa Sprint 150 – Παρουσιάστηκαν ανανεωμένες στην Κίνα

Εκτός από τις νέες Vespa Primavera 150 και Vespa Sprint 150, στη Σαγκάη παρουσιάστηκε η ολοκαίνουργια συλλογή ένδυσης Vespa DEC, η οποία είναι εμπνευσμένη από το εργοστάσιο και το μουσείο της Piaggio. Η νέα συλλογή εστιάζει στο σύγχρονο lifestyle, προωθώντας ταυτόχρονα το ιταλικό στιλ και design. Τα μοντέλα Vespa Primavera 150 και Vespa Sprint 150 θα προσφέρονται σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς.

Vespa Primavera 150 & Vespa Sprint 150 – Παρουσιάστηκαν ανανεωμένες στην Κίνα
Ετικέτες