Moto Guzzi V7 Stone Ten – Ανακοινώθηκε η τιμή του στην Ελλάδα

Τον Απρίλιο θα είναι διαθέσιμο το μοντέλο στα σημεία πώλησης της εταιρείας
Moto Guzzi V7 Stone Ten
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

1/2/2024

Η νέα roadster μοτοσυκλέτα της Moto Guzzi η οποία παρουσιάστηκε στην έκθεση Motor Bike Expo 2024 ξεκινά το εμπορικό της ταξίδι στη χώρα μας, με την ελληνική αντιπροσωπεία να κάνει γνωστό πως το V7 Stone Ten θα τιμάται στα 10.890 ευρώ.

Βασισμένο στο V7, το νέο μοντέλο της Moto Guzzi αντλεί έμπνευση από το λογότυπο της κοινότητας “The Clan”, που δημιουργήθηκε το 2014 με στόχο να συγκεντρώσει σε ένα σημείο όλους τους ιδιοκτήτες και φίλους της Moto Guzzi. Το V7 Stone Red χρησιμοποιεί τον εγκάρσια τοποθετημένο αερόψυκτο V2 κινητήρα των 583 κ. εκ. Στη συγκεκριμένη έκδοση το roadster ιταλικό μοντέλο εφοδιάζεται με τα δύο τελικά της Arrow, τα οποία ανήκουν στον κατάλογο των εξτρά αξεσουάρ της Moto Guzzi -μπορούν να τοποθετηθούν σε όλες τις εκδόσεις του roadster μοντέλου-, τα οποία σύμφωνα με την εταιρεία αυξάνουν την ιπποδύναμη με την μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 66,5 ίππους -από 65,2 στις άλλες εκδόσεις- στις 6.700 στροφές, με την ροπή να αγγίζει τα 7,64 χιλιογραμμόμετρα (από τα 7,44) στις 4.900 στροφές.

Moto Guzzi V7 Stone Ten – Ανακοινώθηκε η τιμή του στην Ελλάδα

Όσον αφορά την εμφάνιση του V7 Stone Ten, το λευκό ρεζερβουάρ έχει στο πάνω μέρος του βαφτεί με μαύρο και καρό, αντλώντας έμπνευση από το λογότυπο της “The Clan”. Γύρω από αυτό βλέπουμε ένα κόκκινο σιρίτι, με το ανωδιωμένο καπάκι του ρεζερβουάρ να είναι βαμμένο σε μαύρο χρώμα. Την σπορ εικόνα που αποπνέει η νέα έκδοση, συμπληρώνει το βαμμένο σε κόκκινο χρώμα έμβλημα του αετού, το σήμα V7 που βρίσκεται στα καπάκια κάτω από την μαύρη σέλα με κόκκινες εξωτερικές ραφές, οι λεπτομέρειες στους τροχούς, αλλά και τα δύο αμορτισέρ πίσω.

Moto Guzzi V7 Stone Ten – Ανακοινώθηκε η τιμή του στην Ελλάδα

Στον εξοπλισμό της Stone Ten, περιλαμβάνονται ακόμη μία πλάκα στο τιμόνι, στην οποία αναγράφεται το όνομα του μοντέλου, και bar-end καθρέπτες, οι οποίοι δίνουν μία πιο καθαρή εικόνα στη μοτοσυκλέτα. Για τη συγκεκριμένη έκδοση τα καπάκια της κεφαλής του κινητήρα έχουν βαφτεί σε ανθρακί χρώμα, ενώ τα προστατευτικά των σωμάτων ψεκασμού είναι μαύρα. Η νέα Moto Guzzi V7 Stone Ten αναμένεται να είναι διαθέσιμη στα σημεία πώλησης Moto Guzzi από τον Απρίλιο, με ενδεικτική τιμή λιανικής τα 10.890 € με την εταιρεία να παρέχει στους υποψήφιους αγοραστές ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα.

Moto Guzzi V7 Stone Ten – Ανακοινώθηκε η τιμή του στην ΕλλάδαMoto Guzzi V7 Stone Ten – Ανακοινώθηκε η τιμή του στην Ελλάδα
Ετικέτες

Vespa Primavera 150 & Vespa Sprint 150 – Οι Ιταλοί εισβάλλουν με τη σειρά τους στην Κίνα

Μαζί με τα δύο ανανεωμένα μοντέλα, στην παρουσίαση της Σαγκάης είδαμε και τη νέα συλλογή ρουχισμού Vespa DEC
motomag Vespa Primavera 150 & Vespa Sprint 150 – Παρουσιάστηκαν ανανεωμένες στην Κίνα
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

20/5/2024

Οι ανανεωμένες Vespa Primavera 150 & Vespa Sprint 150 είχαν έρθει σε επαφή με το κοινό στην έκθεση της EICMA αρκετούς μήνες πριν, ενώ τώρα η ιταλική εταιρεία τις παρουσίασε και στην Σαγκάη, φέρνοντας τις και στην αχανή κινέζικη αγορά.

Vespa Primavera 150 & Vespa Sprint 150 – Παρουσιάστηκαν ανανεωμένες στην Κίνα

Ξεκινώντας από την ανανεωμένη Vespa Primavera 150 αυτή έχει επιπλέον ένα διακοσμητικό στο μέσο του φτερού, σε αντίθεση με τη Sprint 150 η οποία διατηρεί το παραδοσιακό μπροστινό φτερό. Αλλαγή έχουμε στις σέλες και των δύο μοντέλων οι οποίες έχουν νέα καλύμματα ενώ νέες είναι οι ζάντες και στα δύο μοντέλα. Στην Primavera 150 υπάρχουν ζάντες με πέντε μπράτσα ενώ στη Sprint 150 υπάρχουν ζάντες με το σχέδιο να παραπέμπει στο γράμμα “Y”. Η οθόνη είναι LCD 3 ιντσών και στα δύο μοντέλα με τον χρήστη να μπορεί να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο με την πλατφόρμα πολυμέσων Vespa MIA.

Vespa Primavera 150 & Vespa Sprint 150 – Παρουσιάστηκαν ανανεωμένες στην Κίνα

Εκτός από τις νέες Vespa Primavera 150 και Vespa Sprint 150, στη Σαγκάη παρουσιάστηκε η ολοκαίνουργια συλλογή ένδυσης Vespa DEC, η οποία είναι εμπνευσμένη από το εργοστάσιο και το μουσείο της Piaggio. Η νέα συλλογή εστιάζει στο σύγχρονο lifestyle, προωθώντας ταυτόχρονα το ιταλικό στιλ και design. Τα μοντέλα Vespa Primavera 150 και Vespa Sprint 150 θα προσφέρονται σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς.

Vespa Primavera 150 & Vespa Sprint 150 – Παρουσιάστηκαν ανανεωμένες στην Κίνα
Ετικέτες