Billy Bolt - Μετά την κατάκτηση του τίτλου στο SuperEnduro, βρέθηκε στο χειρουργείο για... service

Θα χάσει τη μισή σεζόν του φετινού Hard Enduro
motomag Husqvarna - Μετά την κατάκτηση του τίτλου στο χειρουργείο ο Billy Bolt
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

7/3/2024

O Billy Bolt μετά την κατάκτηση του Παγκόσμιου Τίτλου στο SuperEnduro με τη Husqvarna υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο αριστερό του γόνατο, με τον Βρετανό να κάνει γνωστό πως θα χάσει τη μισή φετινή σεζόν του θεσμού Hard Enduro.

Ο αναβάτης της Husqvarna στον αγώνα της Γερμανίας υπέστη έναν τραυματισμό στο αριστερό γόνατο του μετά από μία άτσαλη προσγείωση από ένα άλμα με τον Bolt όχι μόνο να μην σταματά αλλά επιπρόσθετα να κερδίζει τον τρίτο αγώνα της χρονιάς.

Husqvarna - Μετά την κατάκτηση του τίτλου στο χειρουργείο ο Billy Bolt

Ο αστέρας της Husqvarna Factory Racing ο οποίος κατάφερε να κερδίσει αήττητος τον φετινό τίτλο στον θεσμό SuperEnduro αποφάσισε μαζί με την ομάδα του να μπει στο χειρουργείο ώστε να διορθώσει το πρόβλημα στο γόνατο, με τον Bolt να μένει εκτός αγωνιστικής δράσης για το πρώτο μισό της σεζόν του θεσμού Hard Enduro.

Ο Billy Bolt δήλωσε: "Οι γιατροί κατάφεραν να αποκαταστήσουν τη ζημιά που είχα στο γόνατο μου, ωστόσο με ενημέρωσαν πως η ανάρρωση θα διαρκέσει αρκετούς μήνες. Δεν θέλω να πάρω περιττά ρίσκα οπότε θα επιλέξω να χάσω τους πρώτους γύρους του Hard Enduro ώστε να επιστέψω στην καλύτερη δυνατή κατάσταση”.

Husqvarna - Μετά την κατάκτηση του τίτλου στο χειρουργείο ο Billy Bolt

O Team Manager της Husqvarna Factory Racing Enduro, Fabio Farioli ανέφερε: "Ήταν εντυπωσιακό το πώς ο Billy κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο του SuperEnduro με αυτόν τον τραυματισμό. Αποφασίσαμε από κοινού να κάνει την επέμβαση καθώς η υγεία του προηγείται. Είμαστε σίγουροι πως θα επιστρέψει πιο δυνατός και αποφασισμένος”.

Husqvarna - Μετά την κατάκτηση του τίτλου στο χειρουργείο ο Billy Bolt
Ετικέτες

Πανελλήνιο Enduro 2024: Mega Gallery με όλη την δράση του 1ου αγώνα Τρίκαλα

500 φωτογραφίες!
Πανελλήνιο Enduro 2024: Mega Gallery με όλη την δράση του 1ου αγώνα Τρίκαλα
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

16/4/2024

Ο πρώτος αγώνας Enduro στα Τρίκαλα ήταν άψογα διοργανωμένος, αποτελώντας διαφήμιση για το άθλημα του Enduro όπως είχαμε σημειώσει στο ρεπορτάζ κατά την διεξαγωγή του. Τον παρακολουθούσαμε από όσο πιο μέσα θα μπορούσε να γίνει καθώς αγωνιζόταν ο συντάκτης Enduro του MOTO, Κίμων Καράμπελας που τερμάτισε 4ος γενικής και 2ος στην κατηγορία Ε3 όπου και αγωνίζεται με πρώτο τον Γεροντάκη.

Ο Ζώρας πήρε μία μεγάλη νίκη εκείνη την ημέρα με μισό δευτερόλεπτο διαφοράς από τον περσινό πρωταθλητή Κακολύρη στην δεύτερη θέση γενικής και ταυτόχρονα της Ε2. Την πρώτη πεντάδα έκλεισε ο Χρήστος Παπαθεοδώρου ενώ το ρεπορτάζ του αγώνα καθώς και τα αναλυτικά αποτελέσματα υπάρχουν εδώ.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα & Κύπελλο Enduro, Ρίζωμα Τρικάλων – Αγώνας διαφήμιση για το Enduro

Εμείς επανερχόμαστε σήμερα στον αγώνα των Τρικάλων με την πλήρη συλλογή φωτογραφιών που ζωντανεύουν την δράση του αγώνα στην οθόνη μας.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες: