Stefan Pierer KTM: Αποσπασματικές δηλώσεις του κυκλοφορούν παραποιημένες και λάθος μεταφρασμένες.

Αποκλειστική συνέντευξη στο ΜΟΤΟ
Stefan Pierer - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Θάνο Αμβρ. Φελούκα
Από τον

Θάνο Αμβρ. Φελούκα

24/3/2023

Ο Stefan Pierer παραχώρησε μία συνέντευξη στον συνεργάτη του MOTO, Alan Cathcart που μεγάλο κομμάτι της δημοσιεύσαμε εδώ, και που αυτούσια θα υπάρχει στο επόμενο τεύχος. Η συνέντευξη κυκλοφορεί κατά αποκλειστικότητα από το ΜΟΤΟ, ενώ στην Γερμανία από το MOTORRAD που έχει βγάλει αποσπάσματα στο site του, από το τεράστιο κείμενο που θα βρείτε στο ΜΟΤΟ. Μάλιστα αυτά που υπάρχουν στο site του MOTORRAD είναι ΛΙΓΟΤΕΡΑ από αυτά που ανεβάσαμε στο MOTOMAG.GR.

Το θέμα είναι πως ελληνικά site αντιγράφουν το site του MOTORRAD και μάλλον από κακή μετάφραση παραποιούν τα λόγια του Stefan Pierer από την συνέντευξη που αποκλειστικά παραχώρησε στον Alan Cathcart.

Έτσι λοιπόν ο ισχυρός άντρας της KTM υποστήριξε τα ηλεκτρικά οχήματα αλλά για συγκεκριμένη χρήση, επαίνεσε την CFMOTO και την Bajaj με τους οποίους συνεργάζεται, αποκάλυψε τα μελλοντικά πλάνα για την MV Agusta και τους υπόλοιπους συνεργάτες του, όπως επίσης και τους στόχους του για την Pierer Mobility την επόμενη πενταετία, αναφέρθηκε ακόμη και σε πιθανότητες μελλοντικών εξαγορών, με ένα από τα παραδείγματα να είναι της Moto Guzzi. Στην μακρά του συνέντευξη υπάρχουν ευθείες αναφορές στην Triumph και την Ducati, αποκαλύψεις για σχέδια που δεν προχώρησαν αλλά και για μελλοντικά μοντέλα, όπως επίσης και νούμερα πωλήσεων, κερδών κτλ. Είναι μία αποκαλυπτική συνέντευξη, από έναν άνθρωπο που δεν κρύβει τα λόγια του και αξίζει κανείς να την διαβάσει ολόκληρη και όχι αποσπασματικά ή παραποιημένη.

Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες