CryptoDATA RNF εναντίον Dorna – Ζητά αποζημίωση από την Dorna

Το θρίλερ συνεχίζεται
motomag CryptoDATA RNF εναντίον Dorna – Η πρώην ομάδα του MotoGP κατηγορεί την διοργανώτρια του θεσμού πως δεν της κατέβαλε αποζημίωση
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

11/1/2024

Αναμφίβολα ο αποκλεισμός της ομάδας CryptoDATA RNF από το πρωτάθλημα του 2024 από την Dorna και την IRTA και ο ερχομός της νέας αμερικανικής ομάδας Trackhouse Racing στη θέση της ήταν ένα γεγονός που σημάδεψε το MotoGP το 2023. Ο πόλεμος δηλώσεων μεταξύ CryptoDATA RNF και Dorna, οι υποσχέσεις του CEO της πρώην δορυφορικής ομάδας της Aprilia, Ovidiu Toma πως θα τα “πούμε στο δικαστήριο” και εν τέλει ο “ειρηνικός διακανονισμός” των δύο πλευρών έδειξαν πως το θέμα διευθετήθηκε και θα έμπαινε στα συρτάρια του MotoGP. Τελικά όπως φαίνεται η υπόθεση δεν έχει κλείσει καθώς η CryptoDATA RNF κατηγορεί την Dorna πως δεν έχει καταβάλει την αποζημίωση που της όφειλε μετά τον αποκλεισμό.

CryptoDATA RNF εναντίον Dorna – Η πρώην ομάδα του MotoGP κατηγορεί την διοργανώτρια του θεσμού πως δεν της κατέβαλε αποζημίωση

Η πρώην πλέον δορυφορική ομάδα της Aprilia υπερασπιζόμενη τα δικαιώματα της συνεχίζει όπως φαίνεται την μάχη εναντίον της Dorna και της IRTA. Η CryptoDATA RNF τώρα κατηγορεί τη διοργανώτρια αρχή ότι αποφεύγει την καταβολή μιας αποζημίωσης που είχε συμφωνηθεί, ισχυριζόμενη ότι έχει καταβληθεί μόνο το μισό περίπου του ποσού και ότι "εφευρίσκουν" λόγους για τη μη καταβολή της. Επιπρόσθετα η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών -μετά τον αποκλεισμό της CryptoDATA RNF- θα περιλάμβανε δραστηριότητες για την αποκατάσταση της φήμης της ρουμανικής εταιρείας καθώς το status και η υπόληψη της έχει ζημιωθεί σε μεγάλο βαθμό από όλη την υπόθεση, ωστόσο η CryptoDATA RNF υποστηρίζει πως Dorna και  IRTA αρνούνται να πάρουν μέρος σε αυτές τις δραστηριότητες.

Ταυτόχρονα ο ιδιοκτήτης της CryptoDATA RNF φέρεται να έχει ξεκινήσει συνομιλίες με τους μετόχους της Dorna, εντείνοντας τις κατηγορίες προς αυτούς, τονίζοντας πως η Dorna και η IRTA δεν ενδιαφέρονται για την τήρηση των συμβολαίων τους. Ο δεύτερος “πόλεμος” που έχει ξεσπάσει μεταξύ Dorna και CryptoDATA RNF συνέβη στο χρονικό διάστημα το οποίο η Dorna όπως σας είχαμε ενημερώσει διερευνά την πώληση του MotoGP σε άλλη εταιρεία.

CryptoDATA RNF εναντίον Dorna – Η πρώην ομάδα του MotoGP κατηγορεί την διοργανώτρια του θεσμού πως δεν της κατέβαλε αποζημίωση

 

Ετικέτες

MotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Ο Βρετανός αναβάτης αναμένεται να κάνει τρεις wildcard MotoGP εμφανίσεις
motomagMotoGP – Ο Cal Crutchlow επιστρέφει στην δράση
Από τον

Αλέξανδρο Λαμπράκη

26/4/2024

Με ανακοίνωση στα κοινωνικά της δίκτυα, η Monster Energy Yamaha MotoGP μας ενημερώνει ότι ο αναβάτης εξέλιξής της, Cal Crutchlow, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση των MotoGP, ως wildcard συμμετοχή σε τρεις γύρους, με στόχο να συλλέξει δεδομένα για την εξέλιξη της M1.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βρετανός αναμένεται αρχικά να βρεθεί στο Mugello -31 Μαΐου μέχρι 2 Ιουνίου. Επόμενος σταθμός είναι το Silverstone (2-4 Αυγούστου), με την τρίτη και τελευταία του συμμετοχή για φέτος να είναι στο San Marino στις 6-8 Σεπτεμβρίου.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Crutchlow επιστρέφει, με στόχο να βοηθήσει την Yamaha με την εξέλιξη της M1. Εκκρεμεί, ωστόσο, ακόμα η έγκριση από την IRTA, που πιθανότατα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ετικέτες