Marc Marquez - Ακόμη ένα χειρουργείο, για arm pump αυτή τη φορά

Υπεύθυνος γιατρός ήταν ο Ισπανός Dr. Ignacio Roger de Oña
mootmag MotoGP – Ακόμη ένα χειρουργείο για τον Marc Marquez
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

30/11/2023

Ο Marc Marquez της Gresini Racing μετά το τέλος του μονοήμερου τεστ στη Βαλένθια υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση ώστε να αντιμετωπίσει  τα συμπτώματα του γνωστού συνδρόμου και ως "arm pump".

Ο Ισπανός ο οποίος μέχρι πρότινος δεν είχε αποκαλύψει πως πάσχει από το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα -το σύνδρομο κατά το οποίο πρήζονται οι πήχεις των χεριών με αποτέλεσμα να μην μπορούν να δουλέψουν οι μύες και είναι κάτι που αντιμετωπίζουν πολύ συχνά οι αναβάτες των GP- ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως χρειάστηκε να χειρουργηθεί στο δεξί του χέρι σε κλινική της Μαδρίτης, ώστε να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Ο Marquez ο οποίος εντυπωσίασε στο ντεμπούτο του με την Desmosedici GP23 στο τεστ στη Βαλένθια, θα χρειαστεί να αναρρώσει από την επέμβαση και στη συνέχεια θα ξεκινήσει την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν.

Ετικέτες

MotoGP 2024 - Ερωτηματικό για το GP Ινδίας, στο τραπέζι η αντικατάσταση του από το GP Καζακστάν!

Αν δεν πληρωθούν οι οφειλές, οι Ινδοί μπορεί να μείνουν χωρίς αγώνα
motomag MotoGP – Ερωτηματικό για το GP Ινδίας ενώ στο τραπέζι έπεσε η αντικατάσταση του από το GP Καζακστάν
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

13/5/2024

Το να πραγματοποιήσεις έναν αγώνα MotoGP δεν είναι καθόλου εύκολο, και αυτό το βιώνουν από πρώτο χέρι την τρέχουσα στιγμή οι Ινδοί διοργανωτές. Την περσινή χρονιά ο αγώνας διεξήχθη μετ’ εμποδίων λόγω των προβλημάτων με τις βίζες ομάδων και αναβατών ενώ φέτος όπως φαίνεται οι οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν από τη διοργανώτρια εταιρεία Fairstreet Sports προς τους συνεργάτες, συμπεριλαμβανομένης και της Dorna, θέτει εν αμφιβόλω τη διεξαγωγή του συγκεκριμένου αγώνα!

Σύμφωνα με το Autosport.com, η απόφαση ακύρωσης έχει ληφθεί ωστόσο η επίσημη ανακοίνωση δεν θα έρθει πριν από τις 20 Μαΐου, ημερομηνία λήξης της προθεσμίας πληρωμών. Επιπρόσθετα η Dorna σκέφτεται σε περίπτωση ακύρωσης του Ινδικού GP να τοποθετήσει στην θέση του όσον αφορά την ημερομηνία το GP του Καζακστάν το οποίο όπως διαβάσατε στο ΜΟΤΟ αναβλήθηκε λόγω των πλημμυρών στην περιοχή.

Αν όντως δούμε να συμβαίνει αυτό, το Grand Prix του Καζακστάν θα πραγματοποιηθεί στις 20 - 22 Σεπτεμβρίου, με το φετινό αγωνιστικό καλεντάρι του MotoGP να περιλαμβάνει 20 αγώνες αντί για 22 που ήταν αρχικά στο πρόγραμμα -η Αργεντινή ήταν αυτή που βγήκε εκτός πρώτη λόγω πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων στην χώρα.

Ετικέτες