Steve Holcombe - Τίτλοι τέλους στη μακρόχρονη συνεργασία του με τη Beta!

Η ανακοίνωση για τη νέα του ομάδα θα γίνει την 1η Ιανουαρίου 2024, με τις πληροφορίες να δείχνουν τη Honda
Steve Holcombe leaves Beta
Κώστα Γκαζή
Από τον

Κώστα Γκαζή

28/12/2023

Λίγο πριν την έλευση του 2024, ο Πολυπρωταθλητής στο EnduroGP, αλλά και σε ιταλικό και βρετανικό Πρωτάθλημα Enduro, Steve Holcombe, ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ομάδα της Beta με την οποία έγραψε ιστορία από το 2016 μέχρι σήμερα.

Σε 8 χρόνια αγώνων με τη Betta, ο Βρετανός αναβάτης κατέκτησε 4 τίτλους γενικής στο EnduroGP, 3 στην E3 με την 300RR, και 2 E2 με την 350RR. Παράλληλα, στέφθηκε 3 φορές Πρωταθλητής στο ιταλικό πρωτάθλημα Enduro, και μια φορά στο βρετανικό.

Σε ανάρτηση του στα social media, ο Holcombe ευχαριστεί τους ανθρώπους της Beta για την ευκαιρία που του έδωσαν να δείξει τι αξίζει στο κορυφαίο επίπεδο αγώνων Enduro, ενώ απαντώντας σε ένα σχόλιο για την επόμενη ομάδα του, αναφέρει “θα πρέπει να περιμένετε μέχρι την 1η Ιανουαρίου για αυτό”.

Holcombe

Υπενθυμίζουμε πως μία κατά λάθος αποκάλυψη που έκανε κατασκευαστής αξεσουάρ και aftermarket εξαρτημάτων κατά την διάρκεια παρουσίασης ενός νέου προϊόντος στην EICMA 2023 τον Νοέμβριο, σύνδεσε το όνομα του Holcombe με την Honda. Κάπως έτσι λοιπόν, έγινε γνωστό πως έρχεται διαζύγιο μεταξύ Beta και Holcombe. Παράλληλα υπάρχει ήδη ανεπιβεβαίωτη πληροφορία πως ο Nathan Watson της Honda RedMoto Racing έχει συμφωνήσει με την Beta στα τέλη του καλοκαιριού, οπότε το πιθανότερο είναι να δούμε τους δυο αναβάτες να… ανταλλάζουν θέσεις για τη νέα σεζόν του EnduroGP.

Ετικέτες

Πανελλήνιο Enduro 2024: Mega Gallery με όλη την δράση του 2ου & 3ου αγώνα στη Σπάρτη

Αγωνιστική δράση η οποία ζωντανεύει μέσα από 500 φωτογραφίες!
motomag Πανελλήνιο Enduro 2024: Mega Gallery με όλη την δράση του 2ου & 3ου αγώνα στη Σπάρτη
Από τον

Γιάννη Τσινάβο

1/5/2024

Ο δεύτερος και τρίτος αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro & Κύπελλο Enduro στη Σπάρτη ήταν άρτια διοργανωμένος, με τους 83 συμμετέχοντες όλων των κατηγοριών να προσφέρουν πλούσιο θέαμα στον αρκετό κόσμο που βρέθηκε στις ειδικές διαδρομές τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι την πρώτη ημέρα ο Αλέξης Ζώρας (GASGAS), πήρε τη νίκη στην γενική και στην Ε2, με τους Παναγιώτη Κακολύρη (Beta) και Παναγιώτη Κουζή (Honda), να τερματίζουν στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Στη δεύτερη ημέρα του αγώνα είχαμε διαφορετικά αποτελέσματα με τον Κουζή να κερδίζει και τους Ζώρα και Κακολύρη να συμπληρώνουν το βάθρο της γενικής και της Ε2 κατηγορίας.

Ταυτόχρονα στη Σπάρτη πραγματοποιήθηκε και ο αγώνας του Πανελληνίου Κυπέλλου Enduro. Στην C1 νικητής αναδείχθηκε ο Χρήστος Ραυτόπουλος (Yamaha), με τους Μιχάλη Τράντζα (Honda) και Ναθαναήλ Κολεύρη (ΚΤΜ) να συμπληρώνουν το βάθρο. Στην C2, o Στέφανος Ζελέστης (Beta), ήταν ο νικητής με τον Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου (Sherco) να κερδίζει στην κατηγορία C3. Οι Χριστόφορος Αποστολόπουλος (Beta) και Παναγιώτης Αναστασόπουλος (Beta), πήραν τις νίκες στις κατηγορίες CS και CV, με τον Αλέξανδρο Γρούτσο (Yamaha) να κερδίζει στην κατηγορία Junior Sprint.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα & Κύπελλο Enduro, Σπάρτη – Διαβάστε το ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ

Απολαύστε όλες τις φωτογραφίες του 2ου και 3ου αγώνα ο οποίος έλαβε χώρα στη Σπάρτη!

Ετικέτες