MOTO 578 - 1η Ιανουαρίου 2018

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 
Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017
Αριθμός τεύχους: 
578

Ξεκινάμε την νέα χρονιά με ένα πολύ δυναμικό τεύχος, παραδοσιακά με δώρο αυτοκόλλητα για να κυκλοφορείτε ανανεωμένοι το 2018!

Οδηγούμε στα Κανάρια Νησιά την νέα Multistrada 1260S, την απάντηση της Ducati στον ανταγωνισμό της κατηγορίας που η ίδια δημιούργησε!

Από την Ισπανία επίσης, βλέπουμε την Triumph Tiger 1200 XRT&XCA, που με περισσότερες από 100 αλλαγές διεκδικεί μερίδιο στο στενό προσκήνιο των μεγάλων on-off!

Οδηγούμε, στρώνουμε και ταξιδεύουμε στην Ελλάδα με BMW G310GS για να δούμε πόσο BMW και πόσο GS, είναι η μικρή 310 με τις μεγάλες αναλογίες!

Οι αντιθέσεις των κυβικών συνεχίζονται αμείωτες, όσο στρίβουμε με Yamaha MT-03, την μοτοσυκλέτα που μάχεται τους νόμους!

Το Monster 797 είναι το Ducati που βρίσκεται πιο κοντά στον καθένα μας κι αν καταφέρει να προσφέρει περισσότερα από ακόμη κι αυτά που το ίδιο υπόσχεται, τότε μιλάμε για ευκαιρία… είναι;

Στο χρώμα που πρέπει και με βαρύ όνομα, το Suzuki GSX-R 250 είναι μία καθημερινή μοτοσυκλέτα με μεγάλες όμως δυνατότητες. Το βάζουμε στην πίστα, το οδηγούμε με βροχή και κρύο, ταξιδεύουμε και το εξαντλούμε στις δοκιμές για να δούμε πόσους ρόλους μπορεί να υποδυθεί!

Με όλα τα παραπάνω κι ακόμα δεν έχουμε φτάσει ούτε στην μέση! Έρχεται το «χώμα»! Οδηγούμε, πραγματικά κι όπως τους αρμόζει, τα νέα Husqvarna TE250i / TE300i / FC350 και 701 Enduro. Απογειωνόμαστε με KTM 250SX-F μία μοναδική δοκιμή για τα ελληνικά δεδομένα και με μεγάλη μας χαρά υποδεχόμαστε –πάντα οδηγώντας- την Sherco στην Ελλάδα! Sherco SE-F 300 και SE 300 στην πρώτη τους δοκιμή από κάποιον που γνωρίζει πολύ καλά το enduro!

Γράψαμε πολλά, πάρα πολλά χιλιόμετρα με Yamaha Tricity 155 και απαντάμε σε κάθε ερώτημα για το τρίκυκλο μικρό της Yamaha!

Το παπί ζει και βασιλεύει και.. ταξιδεύει, όχι κάπου κοντά, αλλά μέχρι την Μικρά Ασία! Ένα ταξιδιωτικό τροφή στα όνειρα!

Τεύχος 578, Ιανουάριος 2018: Το MOTO της νέας εποχής, σας εύχεται μία χρονιά γεμάτη μοτοσυκλέτα, μία χρονιά γεμάτη MOTO!

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ιανουάριος 2018 – ΤΟΜΟΣ ΛΔ' - ΤΕΥΧΟΣ 578

 

Ducati Multistrada 1260S

Οδηγούμε την καλύτερη Multistrada που έχει φτιαχτεί ποτέ, μια μοτοσυκλέτα που δεν θέτει κανέναν περιορισμό και όριο

 

Triumph Tiger 1200 XRT & XRA

Ανανεωμένο σε πάνω από 100 σημεία και με τον πλουσιότερο εξοπλισμό της κατηγορίας, το νέο Tiger 1200 τα βάζει με όλους!

 

Ducati Monster 797

Το εισιτήριο για τον κόσμο της "Κόκκινων" λέγεται Monster 797 και έχει όλα τα φόντα για να γίνει το πρώτο σου Ducati

 

BMW G310GS

Το μικρότερο των GS είναι ποτισμένο με μεγάλη δόση από το μαγικό φίλτρο που πίνουν τα μεγαλύτερα αδέρφια του και κάνει τα νούμερα να δείχνουν μεγαλύτερα απ' ό,τι είναι!

 

Yamaha MT-03

Εμφάνιση και επιδόσεις, που κάνουν το μικρό δικύλινδρο της Yamaha γοητευτικό για… μικρούς και μεγάλους

 

Suzuki GSX-R 250

H… συμπιεσμένη μορφή της supersport φιλοσοφίας, που μπορεί να ανοίξει νέους ορίζοντες διασκέδασης!

 

Husqvarna off road 2018

Με ώθηση από τις αλλαγές των "αδερφών" ΚΤΜ, τα χωματερά της Husqvarna ανεβάζουν επίπεδο!

 

Sherco Enduro 2018

Ορμώμενες εκ Γαλλίας, οι μοτοσυκλέτες που εντυπωσιάζουν στο παγκόσμιο ήρθαν και στην Ελλάδα, και φυσικά δεν χάσαμε την ευκαιρία να βρεθούμε στις σέλες τους

 

ΚΤΜ SX-F 250

Η μοτοσυκλέτα που χτίζει αθλητές και χαρίζει τίτλους!

 

Yamaha Tricity 155

Περισσότερα κυβικά, χώροι και… τροχοί! Το scooter της Yamaha Που εκφράζει απόλυτα την φιλοσοφία του Urban Mobility

 

Ταξίδι Μικρά Ασία με παπί

Μια περιπλάνηση στα βάθη της ελληνικής Ιστορίας που ο χρόνος άφησε τις μνήμες αναλλοίωτες

 

race report

Φτωχή η αγωνιστική κίνηση, αλλά πλούσιο το παρασκήνιο. Εν αναμονή της εκκίνησης των πρωταθλημάτων, οι προετοιμασίες και οι φήμες παίρνουν φωτιά. Και για να είστε πάντα ενημερωμένοι, το διεθνές αγωνιστικό ημερολόγιο για όλα τα παγκόσμια πρωταθλήματα!

 

μόνιμες στήλες
EDITORIAL
ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ
ΑΓΟΡΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ       
MOTOMARKET
ΤΙΜΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΝ ΜΟΤΟ
ΕΝΤΟΣ-ΕΚΤΟΣ
MINI TEST
ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ

 

Το επόμενο ΜΟΤΟ θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου