MOTO 581 - 1η Απριλίου 2018

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 
Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018
Αριθμός τεύχους: 
581

Ένα μοναδικό τεύχος που δύο μέρες αργότερα να κυκλοφορούσε, θα φάνταζε ένα ψέμα, με όλα όσα είναι φορτωμένο: 6 αποστολές στο εξωτερικό από τις οποίες οι 4 είναι δυνατές αποκλειστικότητες! 9 νέα μοντέλα! Μία υπερπαραγωγή από όλους εμάς, για όλους εσάς! Το πιο πυκνογραμμένο Ελληνικό περιοδικό, κυκλοφορεί αύριο Παρασκευή 30 Μαρτίου σε όλη την Ελλάδα, με ένα τεύχος που το εξώφυλλό του ήταν η μεγαλύτερη σπαζοκεφαλιά μας! Τουλάχιστον 4 από τα θέματα θα μπορούσαν να το μονοπωλήσουν!

Προσκαλέσαμε τον Έλληνα πολυπρωταθλητή Σάκη Συνιώρη, δεσμεύσαμε την πίστα των Μεγάρων αποκλειστικά για εμάς, και στήσαμε έτσι το κατάλληλο σκηνικό για μία δοκιμή ακριβώς όπως του αξίζει: Kawasaki ZX-10RR, στα χέρια του Συνιώρη και τα δικά μας, αποδεικνύει πως όσο πιο γρήγορα πηγαίνεις, τόσα περισσότερα έχει να σου δώσει!

Οδηγήσαμε αποκλειστικά στην Ισπανία το BMW F850GS, που σηματοδοτεί την ριζική ανανέωση της σειράς F και έρχεται για να ταράξει τα νερά σε μία κατηγορία που ποτέ δεν τα είδε και τελείως ήρεμα…

Ζήσαμε, επίσης αποκλειστικά, μία από τις πιο δυνατές συγκινήσεις στα Κανάρια Νησιά με το KTM 790 Duke, που μας έκανε να αναθεωρήσουμε πολλά από όσα είχαμε δεδομένα! Πανάλαφρο και κοφτερό, μπαίνει στην ζωή μας και υπόσχεται να ρίξει τα όρια με… βαριοπούλα!

Επίσης στην Ισπανία, είδαμε την εποχή της ωριμότητας για το νέο Yamaha MT-07, μία από τις πιο εμπορικές μοτοσυκλέτες έγινε καλύτερη, κι έχουμε να πούμε πολλά για αυτό!

Στην Πορτογαλία ταξιδέψαμε για να δοκιμάσουμε με βροχή και να… πέσουμε με Honda CB125! Κι όταν πέσεις με μία μοτοσυκλέτα, μπορεί να την εκτιμήσεις ακόμα περισσότερο!

Στο Μαρόκο συναντήσαμε τα νέα ελαστικά της Bridgestone A41 και T31 που όμως… ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, τα είχαμε οδηγήσει ήδη στην Ελλάδα! Ναι, πήγαμε μέχρι το Μαρόκο για να τα δοκιμάσουμε ξανά, και όλη αυτή η συμπυκνωμένη γνώση μεταφέρεται σε εσάς!

Στην Σεβίλλη, σε μία πίστα που την ξέρουμε καλά, δοκιμάσαμε και το νέο Michelin Road 5, τον συνεχιστή του πιο εμπορικού ελαστικού της Michelin στην Ευρώπη, και ναι, δεν έχει καμία ταύτιση με το προκάτοχό του, την στιγμή που τεχνολογικά ξεφεύγει από κάθε άλλο ελαστικό μοτοσυκλέτας, σε όλες τις κατηγορίες! Φτιαγμένο με καλούπι 3D τεχνολογίας, το νέο Michelin εφεύρει τον… τροχό για την μαζική παραγωγή ελαστικών!

Με όλα αυτά κι αυτό το τεύχος είναι μονάχα στην μέση! Διαβάστε για το Triumph Speedmaster - το Honda CRF250R – το Beta RR125 – το Sym Jet 14 και όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο της μοτοσυκλέτας! Ένα τεύχος με τεράστια αποθέματα ιπποδύναμης κυκλοφορεί τώρα σε όλη την Ελλάδα! Για να είσαστε μέσα στα πράγματα, διαβάζετε MOTO!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Απρίλιος 2018 – ΤΟΜΟΣΛΔ' - ΤΕΥΧΟΣ 581

 

KTM 790 Duke

Ίσως η πιο σημαντική μοτοσυκλέτα της ΚΤΜ, ένα ορόσημο της ώριμης εποχής της!

 

BMW F850GS

Ριζική ανανέωση, πληρέστατος εξοπλισμός με μια ουσιαστικά εντελώς καινούργια έκδοση που κρατά μόνο τη φιλοσοφία ως κοινό χαρακτηριστικό με το παρελθόν

 

Kawasaki ZX-10RR

Το σημείο αναφοράς στα superbikes μας αποκαλύπτει τα μυστικά του σε μια αποκλειστική δοκιμή στην πίστα των Μεγάρων

 

Bridgestone Battlax A41 & T31

Διπλή "επίθεση" από την Bridgestone στα μέτωπα των Adventure και Sport Touring ελαστικών, σε άλλη μια αποκλειστική παρουσίαση στο Μαρόκο!

 

Yamaha MT-07

Το δικύλινδρο best seller ωρίμασε, άλλαξε και μεγάλωσε την "αγκαλιά" του, για να χωρέσει ένα ακόμη πιο ευρύ κοινό

 

Honda CB125R

Όταν η ποιότητα συναντά την entry level φιλοσοφία, το λογότυπο της Honda θεωρείται αυτονόητο πάνω στο ρεζερβουάρ του αποτελέσματος…

 

Michelin Road 5

Η Michelin εκτοξεύει την τεχνολογία των ελαστικών σε άλλο επίπεδο, με λάστιχα που… βελτιώνονται όσο φθείρονται!

 

Triumph Speedmaster

Μια μοτοσυκλέτα που μετατρέπει σε… καρτ ποστάλ κάθε βόλτα μαζί της

 

Honda CRF250R

Φιλοσοφία από 450, λύσσα σαν 125. Το CRF250R παίρνει το καλύτερο από δύο κόσμους

 

Beta RR125

Ανόθευτη δόση αδρεναλίνης που μόνο ένα δίχρονο 125 μπορεί να προσφέρει

 

SYM Jet 14 200i

Η SYM αρνείται να μείνει πίσω από τον ανταγωνισμό και ανεβάζει επίπεδο στο Jet 14!

 

Race report

Επιτέλους αγώνες! MotoGP και WSBK ξεκίνησαν αμφότερα τη δράση, με τους πρώτους γύρους να υπόσχονται δύο άκρως ανταγωνιστικά πρωταθλήματα

 

Μόνιμες στήλες

EDITORIAL

MOTORIAL

ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ

ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΑΓΟΡΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ

MOTOMARKET

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΝ ΜΟΤΟ

ΕΝΤΟΣ-ΕΚΤΟΣ

MINITEST

ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ

 

Το επόμενο ΜΟΤΟ θα κυκλοφορήσει το Σάββατο 28 Απριλίου