MOTO 585 - 1η Αυγούστου 2018

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 
Τετάρτη 01 Αυγούστου 2018
Αριθμός τεύχους: 
585

MEGA TEST 2018 «το story»! Πώς είναι να οδηγείς παρέα με τον Chris Birch – Γιατί κάποιος να αντιμετωπίζει την άσφαλτο όπως ο θαλασσοδαρμένος την αμμουδιά – Πώς θα μπορούσε μία αγελάδα να κοστίζει 40.000 Ευρώ & το πιο βασικό: Οι κρυμμένοι θησαυροί του φετινού MEGA TEST που ο καθένας τους θα μπορούσε να είναι μία ξεχωριστή εκδρομή, χωρίς να χρειάζεται να είστε μία βδομάδα στα βουνά! Συνιστούμε την ανάγνωση δίχως κόσμο τριγύρω, καθώς από τα δικά σας γέλια και επιφωνήματα, θα σας διακόπτουν συνεχώς θέλοντας να μάθουν το λόγο! Η παρέα του MEGA TEST οδήγησε πολύ, κοιμήθηκε λίγο, έπεσε... «λίγο» διαφώνησαν πλήρως για τους λόγους αυτής της περιπέτειας και στο τέλος σας τα μεταφέρουμε όλα, όπως ακριβώς συνέβησαν!

Μόλις ξεμπλέξετε με την πυκνογραμμένη ιστορία του MEGA TEST όμως, το Αυγουστιάτικο τεύχος φέρνει μπόλικες δοκιμές για δημοφιλή νέα μοντέλα, ώστε να μένετε ενημερωμένοι για κάθε εξέλιξη:

Οδηγήσαμε (και) στην Ελλάδα, το νέο BMW F750GS που μεγάλωσε και σοβάρεψε!

Δοκιμάζουμε αναλυτικά και τις δύο εκδόσεις του Yamaha Tracer 900 & 900GT, συμπληρώνοντας μπόλικα χιλιόμετρα στη σέλα του!

Βάζουμε επίσης το Yamaha MT-07 να αναμετρηθεί με τον παλιό του εαυτό, τώρα που ανανεώθηκε και βελτιώθηκε στα σημεία!

Οδηγήσαμε στην Ιταλία το BMW C400X και έχουμε να πούμε ορισμένα πράγματα για την περίπτωσή του και το μέλλον των scooter…

Απογειωνόμαστε, κυριολεκτικά, με δυνατό motocross τεστ, από τον πλέον αρμόδιο για αυτές τις δοκιμές: Yamaha YZ450: Ραντεβού στα άστρα!

Ταυτόχρονα με όλα αυτά, πεταχτήκαμε και στην Γαλλία, εκεί που τα δοκιμάσαμε τα νέα ηλεκτρικά NIU, που έρχονται φιλικά και ήρεμα, δίχως να θέλουν να απειλήσουν την δίτροχη ζωή μας, όπως την ξέρουμε!

Βάζουμε στα όριά του ένα εργαλείο δουλειάς, το Daytona Monster 125 και με όλα αυτά, μένουν πολλές ακόμα σελίδες να σας κρατήσουν συντροφιά όλο τον Αύγουστο!

Η καλύτερη παρέα για τον Αύγουστο κυκλοφορεί αύριο Τετάρτη 1η του μήνα, κρατώντας σφιχτά μία παράδοση που μετρά 33 χρόνια, πιστά στο ραντεβού μας!

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Αύγουστος 2018 – ΤΟΜΟΣΛΔ' - ΤΕΥΧΟΣ 585

 

MEGA TEST – Το Story

Αφιονισμένες αγελάδες, επιθετικά νεροφαγώματα, δέντρα που πετάγονται ξαφνικά στο δρόμο, αναβάτες-ζογκλέρ και αναβάτες που φιλούσαν την άσφαλτο μόλις την είδαν… Το φετινό MEGA TEST είχε πλούσιο παρασκήνιο!

 

Yamaha Tracer 900 / GT

Νέο κεφάλαιο και νέα μέλη για γενεαλογικό δέντρο των Tracer, που εμφανίζονται πιο ώριμα από ποτέ!

 

BMW F750GS

Μεγαλύτερο και πιο σοβαρό, το δικύλινδρο της BMW αλλάζει στόχο και κοινό

 

Yamaha MT-07

Μια άσκηση λεπτής ισορροπίας που η Yamaha εκτελεί με απόλυτη επιτυχία, με ένα ανανεωμένο σύνολο που διατηρεί τις αρετές της φιλοσοφίας της προηγούμενης γενιάς

 

BMW C400X

Το πλάνο της BMW για "εισβολή" σε όλες τις κατηγορίες συνεχίζεται κανονικά, με το C400X να αποτελεί το διαβατήριο για τα μεσαίου κυβισμού scooter

 

E-scooters NIU

Μπαίνουμε πλέον στην εποχή των smart scooters και η NIU δείχνει το μέλλον

 

Daytona Monster 125

Ένα τέρας εργατικότητας που κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις σε όποιον βρεθεί στη σέλα του

 

Yamaha YZ450F

Με ένα καλό smart phone και με τη βοήθεια του wi-fi, το YZ450F έρχεται στα μέτρα σας!

 

Race report

Στα MotoGP συνεχίζεται το παιχνίδι "ο Marquez μόνος του και όλοι οι άλλοι" με την καλοκαιρινή διακοπή να τον βρίσκει με μια ασφαλή βαθμολογική διαφορά πρώτο, ενώ στα Motul WSBK ο Rea αντιστέκεται σθεναρά στις επιθέσεις. Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και η συνέντευξη του πολυπρωταθλητή Σάκη Συνιώρη που αναλύει τα δεδομένα για την εκπληκτική φετινή πορεία του

 

Μόνιμες στήλες
EDITORIAL
MOTORIAL
ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ
ΑΓΟΡΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ
LONG TERM TEST
MOTOMARKET
ΤΙΜΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΝ ΜΟΤΟ 
ΕΝΤΟΣ-ΕΚΤΟΣ
MINI TEST
ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ

 

Το επόμενο ΜΟΤΟ θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 31 Αυγούστου