MOTO 606 - 1η Μαΐου 2020

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 
Τετάρτη 29 Απριλίου 2020
Αριθμός τεύχους: 
606

Με μία γροθιά συμπυκνωμένου μοτοσυκλετισμού, το δυναμικό τεύχος 606 του Μαΐου, σπάει καραντίνα και περιορισμούς ταξιδιών!

Γεμάτο δοκιμές και συγκριτικά σε ελληνικό έδαφος, το νέο ΜΟΤΟ σε ταξιδεύει, σε ενημερώνει και σε ψυχαγωγεί με τον πλέον μοτοσυκλετιστικό τρόπο! Σχεδόν 2.000 χιλιόμετρα διαδρομών κρύβει κάθε του δοκιμή!

BMW F900XR δοκιμή και αμέσως μετά συγκριτικό με Yamaha Tracer 900 GT! Το νέο BMW δημιουργήθηκε για να πάρει το ψωμί του Tracer και το δηλώνει τελείως απροκάλυπτα. Μόνο εύκολη δουλειά δεν έχει διαλέξει ωστόσο…

Yamaha Tracer 700 πρώτη δοκιμή στην Ελλάδα και συγκριτικό με Kawasaki Versys 650 και CFMOTO 650MT! Ανανεωμένο το νέο Tracer 700 και με ορισμένα πολύ δυνατά βέλη στην φαρέτρα του, αντιμετωπίζει μεταξύ άλλων και τους ανταγωνιστές από Ιαπωνία και Κίνα. Το πήραμε με μηδέν χιλιόμετρα στο κοντέρ και εν μέσω καταιγίδων και πανδημίας, φορτώσαμε 2.000 (1.950) χιλιόμετρα στο κοντέρ του, πριν γράψουμε την πρώτη γραμμή!

Απογειωνόμαστε στην συνέχεια με Husqvarna 701 Enduro, την μοτοσυκλέτα που κάνει τον εντουρά μας Κίμων Καράμπελα, να αμφιταλαντεύεται ανάμεσα σε δύο κόσμους!

Οι R1 ανήκουν στην πίστα και ακριβώς εκεί μεταφερόμαστε και μάλιστα με πολύ σημαντική παρέα: Οδηγούμε μαζί με τον πολυπρωταθλητή Σάκη Συνιώρη την ανανεωμένη Yamaha R1!

Συνεχίζουμε την δράση αλλά σε έναν πιο ήπιο ρυθμό: Harley Davidson Low Ride S, την οδηγούμε στην Ελλάδα και βρίσκουμε μετά από όλα τα παραπάνω την χαρά στις 30ο μοίρες κλίσης!

Από την Γαλλία μία παρουσίαση που περιμένει καιρό να μπει στις σελίδες μας: Indian Challenger Limited! Η Polaris χτυπά την H-D με όχημα την Indian και κερδισμένοι είμαστε μονάχα εμείς!

Παραμένουμε εκτός συνόρων γιατί οδηγούμε το «Παπί του Σατανά» - Suzuki F50 SuperStepthru το παπί που ντροπιάζει μοτοσυκλέτες, με την σωστή όμως έννοια!

Motocross από τον καλύτερο στο είδος του: Ο Δημήτρης Κεραμιδάς απογειώνεται με Yamaha YZ250F τώρα που σταμάτησε τα ταξίδια στο εξωτερικό και έχει αποκλειστεί στις εγχώριες πίστες!

Συμπληρώνουμε όλα τα παραπάνω με ένα ταξίδι Ελλάδα – Αφγανιστάν με Honda CB500X από τον ειδικό στο είδος του Κωνσταντίνο Μητσάκη!

Όλα τα παραπάνω είναι απλά το κυρίως πιάτο διότι η ύλη δεν τελειώνει έτσι εύκολα: Ο Scott συνεχίζει να μας γράφει για τα MotoGP, η δοκιμή του Long Term έφτασε τις 5.000, mini-test μεταχειρισμένου, νέα αγοράς και νέα κόσμου μαζί με όλες τις μόνιμες στήλες θα σας κρατήσουν συντροφιά τον Μάιο, με την καλύτερη και πλέον ανεξάρτητη ενημέρωση!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Μάιος 2020 – ΤΟΜΟΣ ΛE' - ΤΕΥΧΟΣ 606

 

BMW F900XR

Το δικύλινδρο των Βαυαρών που φιλοδοξεί να δώσει ταυτότητα, σε μια κατηγορία που δεν έχει!

 

BMW F900XR vs Yamaha Tracer 900GT

Ο Βασιλιάς και ο σφετεριστής. Μια κόντρα που δεν περιορίζεται στα τεχνολογικά όπλα και τις επιδόσεις, αλλά και στην βαθύτερη φιλοσοφία κατασκευής

 

Yamaha Tracer 700

Η λεπτή ισορροπία χαρακτήρων που ραφινάρισε η Yamaha, κάνει το ανανεωμένο Tracer 700 κάτι παραπάνω από ελκυστικό!

 

Η τράπουλα των μεσαίου κυβισμού sport-adventure-touring, ανακατεύεται για τα καλά και οι ρόλοι ξεκαθαρίζουν

 

Harley Davidson Low Ride S

Η μοτοσυκλέτα που φιλοδοξεί να επαναφέρει την ειρήνη ανάμεσα στο φανατικό κοινό των Dyna και την "μαμά" εταιρεία

 

Yamaha YZF-R1

H Yamaha πέτυχε "bull's eye" με το αναβαθμισμένο R1, όπως διαπιστώσαμε μέσα στο φυσικό της περιβάλλον –στην πίστα- παρέα με τον πολυπρωταθλητή, Σάκη Συνιώρη!

 

Indian Challenger Limited

Το Challenger, όπως λέει και το όνομά του, είναι ακόμη μια ανοιχτή πρόκληση της Indian απέναντι στην H-D, προτάσσοντας περισσότερες σπορ αρετές

 

Suzuki F50 SuperStepthru

Μια μοναδική περίπτωση ενός αγωνιστικού… παπιού, που έκανε τα καθαρόαιμα αγωνιστικά δίχρονα 125 να ντρέπονται, κάθε φορά που το συναντούσαν στις πίστες!

 

Yamaha YZ250F

Ένα κλικ πάνω από το τέλειο; Κι όμως, το ανανεωμένο motocross 250 της Yamaha βάζει πλώρη για το "αδύνατο"

 

Husqvarna 701 Enduro

Από την πόλη μέχρι τις κορφές των βουνών! Το 701 Enduro της Husqvarna είναι ένα πραγματικό πολυεργαλείο

 

Ταξίδι

Ελλάδα – Αφγανιστάν με Honda CB500X

Στα ίχνη του διάσημου Έλληνα εξερευνητή, Παναγιώτη Ποταγού, ο Κωνσταντίνος Μητσάκης μας ταξιδεύει στα βάθη της Ιστορίας και μιας από τις πιο επικίνδυνες χώρες του κόσμου!

 

Race report

Το στερητικό σύνδρομο από τους αγώνες έχει χτυπήσει κόκκινο και το μοναδικό μας καταφύγιο –προς το παρόν- είναι μια "βουτιά" στο παρελθόν των GP

 

Μόνιμες στήλες
EDITORIAL
MOTORIAL
ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ
ΑΓΟΡΑ ΜΟΤΟ
LONG TERM TEST
ΕΝΤΟΣ-ΕΚΤΟΣ
MOTO MARKET
ΤΙΜΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΝ ΜΟΤΟ
MINI TEST
ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ

 

Το επόμενο ΜΟΤΟ θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 29 Μαΐου