MOTO 608 - 1η Ιουλίου 2020

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 
Τετάρτη 01 Ιουλίου 2020
Αριθμός τεύχους: 
608

Mega Test ON-OFF 2020! Τεύχος Ιουλίου – Κυκλοφορεί το συγκριτικό, το πρώτο κομμάτι του Mega Test που αφορά αποκλειστικά τις μοτοσυκλέτες!

ΚΑΙ ΜΑΖΙ - Δυνατές ασφάλτινες αποκλειστικότητες πλαισιώνουν το μεγαλύτερο και πιο σκληρό Adventure συγκριτικό που για άλλη μία φορά μεταφράζεται και κυκλοφορεί και εκτός Ελλάδας!

BMW R 1250 GS EXCLUSIVE / HONDA CRF1100L AFRICA TWIN ADVENTURE SPORTS DCT / HUSQVARNA 701 RALLY EDITION / KTM 790 ADVENTURE R / SUZUKI V-STROM 1050XT / TRIUMPH TIGER 900 RALLY PRO / YAMAHA TENERE XTZ700 – Σε μία περιπέτεια επικών διαστάσεων κατά τον ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΚΥΚΛΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, όπου περάσαμε πάνω από ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΩΝ!

Αμέσως μετά οδηγούμε στις Σέρρες το νέο BMW S1000RR παρέα με δύο κορυφαίους Έλληνες πολύ-πρωταθλητές, αλλάζοντας τα ελαστικά το ένα πίσω από το άλλο – Η πιο εμπεριστατωμένη, η πιο λεπτομερής και αναλυτική δοκιμή για το superbike της BMW!

Επίσης πρώτη και αποκλειστική δοκιμή του KTM 1290 Super Duke GT που το ταΐσαμε πολλά χιλιόμετρα πριν μιλήσουμε για αυτό!

Δοκιμάζουμε στην Ελλάδα δύο νέα ελαστικά, τα Dunlop Meridian και Mutant που μαζί καλύπτουν το μεγαλύτερο ποσοστό της αγοράς ελαστικών μοτοσυκλέτας για ορισμένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα που υπάρχουν!

Στον κόσμο των σκούτερ, δοκιμάζουμε τα Yamaha TMAX 560 και SYM Maxsym TL κι έπειτα φεύγουμε για ένα εκπληκτικό ταξίδι στην Ινδία, την πατρίδα – εδώ και δεκαετίες- της Royal Enfield για να οδηγήσουμε στους ίδιους δρόμους – και με τα ίδια ελαστικά – με τους Ινδούς!

Το Mega Test, το σκληρότερο συγκριτικό των Adventure μοτοσυκλετών, παρέα με μία εξίσου ακριβή παραγωγή στην πίστα των Σερρών, συνθέτουν ένα μοναδικό τεύχος που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ιούλιος 2020 – ΤΟΜΟΣ ΛE' - ΤΕΥΧΟΣ 608

 

MEGA TEST - Το συγκριτικό

BMW R1250GS – Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT – Husqvarna 701 Rally Edition - KTM 790 Adventure R – Suzuki V-Strom 1050ΧΤ – Triumph Tiger 900 Rally Pro – Yamaha TÉNÉRÉ XTZ700

"Ήγγικεν η ώρα" του MEGA TEST. Αυτό που περιμένατε (και περιμέναμε…) όλη τη χρονιά, το κρατάτε επιτέλους στα χέρια σας. Πάνω στις σέλες εφτά adventure μοτοσυκλετών, ενώσαμε τα ψηλότερα χωριά και οικισμούς της Ελλάδας. Το πρώτο μέρος με το συγκριτικό των εφτά μοτοσυκλετών, ανεβάζει κι άλλο την θερμοκρασία του πιο ζεστού μήνα του καλοκαιριού!

 

BMW S1000RR

Το αντίδοτο στο overdose περιπέτειας του MEGA TEST, είναι το τετρακύλινδρο superbike της BMW που ξεδίπλωσε τις αρετές του στο ΠΡΩΤΟ τεστ στην Ελλάδα, στην πίστα τον Σερρών παρέα με δύο πολυπρωταθλητές!

 

ΚΤΜ 1290 Super Duke GT

Μία διπολική προσωπικότητα που συνθέτει έναν ολοκληρωμένο χαρακτήρα! Μόνο η ΚΤΜ θα μπορούσε να παντρέψει δύο διαμετρικά αντίθετους κόσμους, σε ένα τέτοιο αποτέλεσμα

 

Dunlop Meridian & Mutant

Οδηγούμε επί ελληνικού εδάφους τα δύο νέα ελαστικά της Dunlop για τα μεγάλα on-off και τα πολυδιάστατα sport touring

 

Yamaha TMAX 560

Το καλύτερο, δυνατότερο και πιο εξοπλισμένο ΤΜΑΧ που έχει φτιαχτεί ποτέ, δια χειρός Yamaha!

 

SYM Maxsym TL

Ένα scooter με ξεκάθαρο στόχο και προσανατολισμό, τον οποίο υπηρετεί με απόλυτη επιτυχία

 

Ταξίδι - Ινδία

Μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία στην μαγευτική κουλτούρα της Ινδίας, πάνω στη σέλα ενός –τι άλλο;- Royal Enfield Himalayan!

 

Race report

Στον μήνα που διανύουμε ξεκινούν –επιτέλους!- τα παγκόσμια πρωταθλήματα MotoGP και Motul WSBK, με αναβάτες και κοινό διψασμένους για δράση! Προς το παρόν, το παρασκήνιο και οι διεργασίες για την επόμενη σεζόν, κλέβουν την παράσταση.

 

Μόνιμες στήλες
EDITORIAL
MOTORIAL
ΝΕΑΚΟΣΜΟΥ
ΝΕΑΑΓΟΡΑΣ
ΑΓΟΡΑΜΟΤΟ
ΕΝΤΟΣ-ΕΚΤΟΣ
MOTO MARKET
ΤΙΜΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΝ ΜΟΤΟ
MINI TEST
ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ

 

Το επόμενο ΜΟΤΟ θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 31 Ιουλίου