ΜΟΤΟ 638 - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2023

Ημερομηνία Κυκλοφορίας :
Αριθμός Έκδοσης :
Μπαίνει δυναμικά στο 2023 με ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΕΣ

Εκπληκτικό Τεύχος #638 – Ιανουάριος 2023!

Η νέα χρονιά έρχεται πολύ δυνατά στο MOTO με φοβερές αποκλειστικότητες και ένα πρώτο τεύχος που ξεχειλίζει από ύλη και συνοδεύεται από μία σειρά με αυτοκόλλητα για την μοτοσυκλέτα και το κράνος!

BMW S1000RR: Το οδηγούμε αποκλειστικά στην Αλμερία! Η BMW ανανεώνει το superbike της με στόχο την απόλυτη επικράτηση σε εθνικά πρωταθλήματα και σε track-days, την ίδια ώρα που διατηρεί και τον εξοπλισμό δρόμου αυτούσιο, όπως το cruise control και τα θερμαινόμενα γκριπ! Για πρώτη φορά με quickshifter που δουλεύει και εκτός πίστας και ριζικά αλλαγμένο, το νέο S1000RR έρχεται για να αποτελέσει το πρότυπο της κατηγορίας, έχοντας πλέον πιο δύσκολο ανταγωνισμό!

BMW M1000R: Η πρώτη φορά που η γυμνή μοτοσυκλέτα δεν μείνει μία ή ακόμη και δύο γενιές πίσω από το αντίστοιχο superbike και ακολουθεί στον απόλυτο βαθμό: 210 άλογα, γυμνή και πλήρως εξοπλισμένη!

KTM 890 Adventure: Η KTM θέλει να έχει την απόλυτη μοτοσυκλέτα στα «έως 900 κυβικά» και με αλλαγές στις αναρτήσεις, στα ηλεκτρονικά και -επιτέλους για την πλειοψηφία- και στην εμφάνιση, ανεβάζει τον πήχη πάρα πολύ ψηλά!

SEGWAY SNARLER AT6L: Ένας εργάτης παντός δρόμου που δεν καταλάβαμε πως έχει τέσσερις τροχούς γιατί είτε δεν πατούσε κανείς στο έδαφος, είτε πηγαίναμε με τους δύο μόνο. Εξοπλισμένο για άνεση και έτοιμο για περιπέτεια!

ROYAL ENFIELD HNTR 350: Η μοτοσυκλέτα που θα βάλει την Royal Enfield στην καρδιά περισσότερου κόσμου και θα την κάνει γνωστή και σε όσους δεν την βλέπουν μονάχα ως μία εξωτική από το παρελθόν. Ένα σύγχρονο μοντέλο αλλά ταυτόχρονα πιστό στην full metal παράδοση της εταιρείας!

Bajaj Dominar 400 Tour: Αν χρειάζεσαι μία προσιτή μοτοσυκλέτα που θα είναι και αξιόπιστη θα μπορεί να σε πάει και παντού, από την δουλειά μέχρι ταξίδια κοντινά και μακριά, πρέπει να δεις εδώ!

Malaguti Mission 200: Προετοιμασμένο για να κυριαρχήσει στους δρόμους της πόλης, με δυνατό όνομα στα πλαστικά του και δοκιμασμένο κινητήρα κάτω από αυτά.

CFMOTO 300NK: Όχι απλά μία καθημερινή μοτοσυκλέτα για μικρούς και μεγάλους (στο δίπλωμα) αλλά και με μία σωστή δόση σπορ οδήγησης για να σε πάει παρακάτω, ή απλά να σε κρατήσει σε εγρήγορση!

Piaggio MP3 530 hpe Exclusive: Αν η άνεση είναι το ζητούμενο, αυτή η έκδοση του MP3 στην προσφέρει σαν Φουά Γκρα! Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα περισσότερο από αυτό για να διαβάσετε την δοκιμή αυτή.

Συνέντευξη Andrea Verona: Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής enduro αποκαλύπτει στον Έλληνα πρωταθλητή και συντάκτη του ΜΟΤΟ, Κίμωνα Καράμπελα… ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Γ’ Μέρος «Καρδιά Αμερικάνικων Μεσοδυτικών»: Ένα διαφορετικό ταξίδι, ένα ταξίδι που ακόμη και ο μέσος Αμερικανός ζηλεύει και θέλει να πραγματοποιήσει. Διαβάζεις αυτή την σειρά άρθρων και είναι σαν να πήγες εκεί, ή απλά παίρνεις τις διαδρομές και προετοιμάζεις το δικό σου, σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να το χάσεις…

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ιανουάριος 2023 – ΤΟΜΟΣ ΛZ' - ΤΕΥΧΟΣ 638

 

Αποστολή Ισπανία

BMW S1000RR & M1000R

Αναβαθμισμένη η γερμανική superbike και “τουμπανιασμένη” η γυμνή streetfighter

 

Αποστολή Πορτογαλία

KTM 890 Adventure

Και ομόρφυνε και βελτιώθηκε σε όλους τους τομείς

 

KTM 790 Adventure

Η έκπληξη από την KTM που θα έρθει για να χτυπήσει σε τιμή τους Ιάπωνες στα μεσαία on-off

 

Royal Enfiel HNTR 350

Για πρώτη φορά η Enfield έφτιαξε μια μοτοσυκλέτα με σαφή στόχο το νεανικό κοινό

 

Piaggio MP3 530 Exclusive

Παραμένει μοναδικό και αναβαθμίζεται τεχνολογικά

 

CFMOTO 300 NK

Κρατάει την χαμηλή τιμή και ανεβάζει την ποιότητα

 

Segway Snarler AT6 L

Το πιο hi-tech ATV που έχουμε δοκιμάσει έως σήμερα!

 

Bajaj Dominar 400 Tour

Ευσυνείδητος εργάτης και πιστός φίλος

 

Rieju MR 300 Pro

Τα δίχρονα enduro δεν έχουν πει ακόμα την τελευταία τους κουβέντα

 

Malaguti Mission

Αποστολή του η κυριαρχία του κέντρου της πόλης

 

Συνέντευξη Andrea Verona

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής enduro της GASGAS μας αποκαλύπτει την αγωνιστική πλευρά της ζωής του

 

Ταξίδι στην Καρδιά Αμερικάνικων Μεσοδυτικών Μέρος Γ’

Το ταξίδι στις απέραντες εκτάσεις της “καρδιάς” των ΗΠΑ συνεχίζεται με διαρκείς εναλλαγές τοπίων και συναισθημάτων

 

Race Report

Όπως πάντα μία μέρα μετά το τέλος του πρωταθλήματος των MotoGP οι αναβάτες έχουν την πρώτη τους επαφή με τις μοτοσυκλέτες που θα οδηγήσουν την επόμενη χρονιά και… όπως πάντα κάποιους τους περίμεναν εκπλήξεις

 

Μόνιμες στήλες

EDITORIAL        

ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ   

ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ

ΑΓΟΡΑ ΜΟΤΟ

ΕΝΤΟΣ-ΕΚΤΟΣ   

MOTO MARKET

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΝ ΜΟΤΟ

MINI TEST

ΜΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ

ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ

 

Το επόμενο ΜΟΤΟ θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου