MOTO 647 - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2023

Ημερομηνία Κυκλοφορίας :
Αριθμός Έκδοσης :

Νέο MOTO - Οκτώβριος 2023! Κυκλοφορεί!

Ατέλειωτο σερί: Άλλος ένας μήνας με την πιο πλούσια ύλη!

Οδηγούμε σε Ελληνικούς δρόμους την νέα Ducati Diavel V4, το πρώτο Diavel με τον νέο κινητήρα της Ducati είναι εδώ και έχουμε την απάντηση για το αν είναι καλύτερο από το προηγούμενο!

Δυνατή αποκλειστικότητα: Ταξιδεύουμε στην Κίνα και μπαίνουμε στο εργοστάσιο της CFMOTO! Μία ματιά που ξεδιαλύνει τα πάντα για αυτό τον μεγάλο Ασιάτη κατασκευαστή και αποκαλύπτει την εικόνα των γραμμών παραγωγής!

KTM 890 SMT: Στρίβει στους δρόμους της Κρήτης και σουζάρει κοιτώντας τον ουρανό στο λιβυκό πέλαγος. Το SMT επέστρεψε και έχουμε είναι καλύτερο από ποτέ!

Suzuki GSX-8S: Ανάσταση της κατηγορίας των μεσαίων naked με πανστρατιά νέων μοτοσυκλετών και δύο από τους τέσσερις Ιάπωνες να έχουν την τελευταία πρόταση. Έχει τα φόντα το GSX-8S να κάνει την διαφορά;

Royal Enfiled Super Meteor 650: Η Ινδική εταιρεία δεν αλλάζει, έχει ήδη αλλάξει και κομμάτι της νέας της ταυτότητας είναι ο Μετεωρίτης που αλλάζει την πορεία της κατηγορίας!

QJMOTOR SRT 800: Καταιγισμός νέων μοντέλων από την QJMOTOR με το SRT να βιάζεται να αποδείξει την αξία του!

Dunlop Trailmax Raid: Το νέο ελαστικό 50-50 που σου δίνει το 100% σε κάθε έδαφος! Θα ήταν μαθηματικό παράδοξο αν δεν ήταν απλή Φυσική και Χημεία που η Dunlop κατέχει απόλυτα. Η πιο σκληρή δοκιμή ελαστικού από το MOTO, κάνοντας 14x4.000 χιλιόμετρα!

Voge R125: Η πρώτη μοτοσυκλέτα της Voge στην Α1 κατηγορία διπλώματος είναι απευθείας έτοιμη να γίνει ανάρπαστη για τα δεδομένα της συγκεκριμένης αγοράς και ευελπιστούμε να τα πάει ακόμη καλύτερα και να φέρει νέο κόσμο στην μοτοσυκλέτα!

Peugeot XP400 GT: Λίγα σκούτερ κάνουν ακριβώς όσα υπόσχεται η εμφάνισή τους, όταν στοχεύουν σε sport η Adventure καταστάσεις, παράλληλα με την καθημερινή μετακίνηση. Το XP400 GT έχει συγκεκριμένους λόγους που το κάνουν να κρατά την υπόσχεση που δίνει με την εικόνα του.

Vespa GTS 300: Μία Vespa ήθελε πολύ δουλειά για να είναι σπορ και όχι απλά όμορφη ή εύχρηστη, η GTS 300 είναι ήδη έτοιμη!

Zeeho AE8+: Πάρ’ το για ένα test ride και πήγαινε βόλτα με ένα φίλο σου που κοροϊδεύει τα ηλεκτρικά σκούτερ σε περιοχή που εκείνος δεν την ξέρει. Άνοιξε το γκάζι και άσ’ τον μόνο του να ψάχνει τον δρόμο για τιμωρία που μίλησε χωρίς να ξέρει. Στείλε μας μήνυμα με το αποτέλεσμα.

Suzuki Avenis 125: Επιτέλους ένα σκούτερ που να γράφει Suzuki! Γιατί; Γιατί αγαπάς τα Suzuki και θέλεις κάτι μικρό και πρακτικό για μέσα στην πόλη!

Horwin EK/SK: Ολόκληρη η γκάμα των νέων ηλεκτρικών! Μάθετα τώρα γιατί θα ακούς το όνομα στο μέλλον.

Γίνεται περισσότερη ύλη μαζεμένη; Στο MOTO γίνεται και όλα τα παραπάνω δεν μας έχουν φτάσει παρά μόνο στην μέση! Μάθε για το τι κάνουν οι Long Term μοτοσυκλέτες μας, τα νέα της αγοράς, τα νέα κόσμου που έχουμε ξεχωρίσει, δεν το καινούριο κόμικ γιατί ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ και συνέχισε στις μόνιμες στήλες – Ένα γεμάτο τεύχος σε περιμένει!

 

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Οκτώβριος 2023 – ΤΟΜΟΣ ΛZ' - ΤΕΥΧΟΣ 647

 

 

Ducati Diavel V4

Η Ducati έχει μπει για τα καλά στην V4 εποχή και τώρα ήρθε η σειρά του Diavel να αποχωριστεί τον V2 κινητήρα του 

 

Αποστολή Κίνα

Φάκελος CFMOTO

Πρώτη φορά Έλληνες δημοσιογράφοι μπαίνουν μέσα στο εργοστάσιο της CFMOTO, αποκαλύπτοντας το παρόν και τα σχέδια του μέλλοντος μιας ανερχόμενης δύναμης

 

SUZUKI GSX-8S

Με τον νέο δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα του V-Strom 800 DE η Suzuki δημιούργησε μια μοντέρνα γυμνή μοτοσυκλέτα για όλους

 

KTM 890 SMT

Η επιστροφή του SMT στην γκάμα της Αυστριακής εταιρείας είναι πολύ πιο hard core απ’ όσο δείχνει

 

QJ Motors SRT 800 X

Νέος παίκτης στην κατηγορία των μεσαίων on-off με ισχυρό touring χαρακτήρα

 

Royal Enfield Super Meteor 650

Με αυτή τη μοτοσυκλέτα η Royal Enfield κλείνει ερμητικά πίσω της την πόρτα στο παρελθόν

 

MEGA TEST Ελαστικών

Dunlop Trailmax Raid

Βάζουμε στις μοτοσυκλέτες του MEGA TEST τα νέα On-Off ελαστικά της Dunlop και φτάνουμε έως την άκρη της Ρουμανίας, αλωνίζοντας εθνικές, επαρχιακούς και κάθε είδους χωματόδρομους

 

VOGE 125 R

Η πρώτη μοτοσυκλέτα της Voge στην Α1 κατηγορία

 

Peugeot XP400GT

Το On-Off scooter της Peugeot που έρχεται για να συμπληρώσει την γκάμα της… Honda!

 

Vespa GTS 300

Μπορεί μια Vespa να είναι σπορ; Ναι αμέ!

 

Zeeho AE8+

Premium ηλεκτρικό scooter με τεχνολογία και επιδόσεις που ενθουσιάζουν

 

Suzuki Avenis 125

Το πυραυλάκι της γειτονιάς

 

Horwin EK/SK

Ολόκληρη η γκάμα της Horwin σε μια αναλυτική παρουσίαση

 

Long Term Test

CFMOTO 800MT

Σε ρόλο “διεκπεραιωτή”

 

Long Term Test

Royal Enfield HNTR 350

Ο αποχαιρετισμός του Λύκου

 

Race Report

Έδειξε τα δόντια του στο Misano ο Jorge Martin, συνεχίζεται το σήριαλ με τον Marc Marquez, θέλει καινούρια μοτοσυκλέτα ο Quartararo

 

Transanatolia 2023

Πάμε Τουρκία για να παρακολουθήσουμε έναν αγώνα που θέλει να μπει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα των Rally

 

MX-GP 17ος Γύρος

Οι τελευταίες μάχες για τους τίτλους της χρονιάς

 

Μόνιμες στήλες

EDITORIAL

ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ    

ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ

ΝΕΑ ΑΓΟΡΑΣ     

ΑΓΟΡΑ ΜΟΤΟ    

ΕΝΤΟΣ-ΕΚΤΟΣ  

MOTO MARKET  

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΝ ΜΟΤΟ  

MINI TEST 

ΜΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ 

ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ

 

Το επόμενο ΜΟΤΟ θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου