ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ!

Μεγάλη προσφορά αποκλειστικά για τους αναγνώστες του ΜΟΤΟ!

Μία πρωταρχική κίνηση για την ασφάλειά μας!

Απευθυνθήκαμε στην ΡΟΔΑ ΜΟΤΟ και εξασφαλίσαμε μία δυνατή έκπτωση 33% σε νέα ελαστικά και 10% σε δισκόπλακες, τακάκια, αλυσίδες και γρανάζια για όλους τους αναγνώστες, απλά και γρήγορα, με το ψηφιακό-κουπόνι που θα βρείτε παρακάτω στην σελίδα!

Η ΡΟΔΑ ΜΟΤΟ προσφέρει σε όλους τους αναγνώστες του ΜΟΤΟ μία μεγάλη έκπτωση και μάλιστα υπολογίζεται στην αναγραφόμενη τιμή των επίσημων τιμοκαταλόγων!

Η προσφορά για τους αναγνώστες ισχύει για όλες τις συνεργαζόμενες εταιρείες ελαστικών με την ΡΟΔΑ ΜΟΤΟ: METZELER – PIRELLI – BRIDGESTONE – MICHELIN – DUNLOP – CONTINENTAL και ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ την ΔΩΡΕΑΝ τοποθέτηση και ζυγοστάθμιση ενώ επιπλέον πραγματοποιούνται αποστολές σε όλη την Ελλάδα!

Η ΡΟΔΑ ΜΟΤΟ με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης για την ασφάλεια στους δρόμους και με δεδομένη την αύξηση της κίνησης τους επόμενους μήνες, προχωρά σε μία δυναμική έκπτωση ώστε περισσότερος κόσμος να κυκλοφορεί με νέα ελαστικά

Ως ΜΟΤΟ στην αρχή της Άνοιξης πάντα πραγματοποιούμε κάποια κλήρωση ελαστικών. 'Όμως αυτή την φορά στόχος ήταν να μην επωφεληθούν μόνο ένας ή δύο αναγνώστες με ένα ζευγάρι ελαστικών, αλλά να διευκολυνθούν όλοι εξασφαλίζοντας μία πολύ καλή τιμή για τους φίλους του ΜΟΤΟ.

Χωρίς άλλες διαδικασίες, χωρίς εγγραφές με email, τηλέφωνο κτλ, ή υποχρεωτικές κοινοποιήσεις στα κοινωνικά δίκτυα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιδείξετε το παρακάτω κουπόνι. Είτε εκτυπώνοντάς το, είτε αποθηκεύοντάς το στο κινητό σας τηλέφωνο