Το επίσημο παιχνίδι του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIM Motocross!

Αποκλειστικά στο MUD, θα έχετε την ευκαιρία να αγωνιστείτε στα συναρπαστικά πρωταθλήματα motocross κατηγοριών MX1 και MX2, με όλες τις επίσημες ομάδες και τους αναβάτες, αλλά και να λάβετε μέρος στο μοναδικό Monster Energy FIM Motocross of Nations 2011.

Με το MUD θα ζήσετε την πιο αυθεντική και απολαυστική εμπειρία καθαρόαιμου motocross που είδατε ποτέ!

- Το επίσημο παιχνίδι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας FIM: προσφέρονται 3 επίσημα πρωταθλήματα (ΜΧ1, ΜΧ2 και MxoN) στα οποία περιλαμβάνονται: 12 τοποθεσίες, 32 επίσημες ομάδες ΜΧ1 και ΜΧ2, 84 αυθεντικοί αναβάτες, καθώς και όλοι οι επίσημοι χορηγοί του πρωταθλήματος 2011.

- Monster Energy FIM Motocross of Nations 2011: 16 εθνικές ομάδες, 48 αναβάτες και μοτοσικλέτες (με όλες τις στολές και τα χρώματα των διαφορετικών εθνικών ομάδων), συμπεριλαμβανομένων των παγκόσμιων πρωταθλητών των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι προσωπικές διαφορές σταματούν με την εκκίνηση του πρώτου γύρου!

- MUD World Tour: η απόλυτη εμπειρία MUD μέσα από μια παγκόσμια περιοδεία! Ζήστε την καριέρα ενός αναβάτη, αντιμετωπίστε ποικιλία προκλήσεων και αγώνων και αποδείξτε πόσο αποφασισμένοι είστε να αναρριχηθείτε στο πάνθεον των ηρώων του μοτοκρός!

- Monster Energy Trick Battle Mode: επειδή “μοτοκρός” σημαίνει και freestyle, αγωνιστείτε σε 7 θεαματικές αρένες και αναμετρηθείτε σε 30 διαφορετικές φιγούρες και κόλπα!

ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  •  Προηγμένα μοντέλα μοτοσικλετών και animation.
  •  Παραμόρφωση εδάφους σε πραγματικό χρόνο
  •  Photo Mode
  •  Online σύστημα κατάταξης
  •  Πραγματικοί ήχοι από μοτοσικλέτες