Η ΠΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ TSOKOS RACING

Για την καινούργια χρονιά που μόλις ξεκίνησε, το μόνο σίγουρο είναι, ότι δεν πρέπει να αφήσετε την αγαπημένη σας μοτοσυκλέτα, χωρίς συντήρηση.

 

Ελάτε να σας ενημερώσουμε, για το νέο μας πρόγραμμα, όπου με την κάρτα ετήσιου service “ANNUAL SERVICE SAVER”,  θα μπορείτε να φροντίστε την αγαπημένη σας μοτοσυκλέτα με τον πλέον συμφέρον τρόπο!

 

Κλείστε σήμερα κιόλας το ετήσιο service της, είτε έχετε παπάκι, είτε scooter, είτε οποιαδήποτε άλλη μοτοσυκλέτα μέχρι 350 cc, στην κλάση Α, μόνο με 70,00 € ετησίως!

 

Για να μην αφήσουμε εκτός προγράμματος, τους φίλους μοτοσυκλετιστές με τις μεγαλύτερες σε κυβικά μοτοσυκλέτες, έχοντας προβλέψει και γι' αυτούς, στην κλάση Β λοιπόν, μέχρι 1000 cc, έχουμε το ετήσιο κόστος εργασιών συντήρησης, στα 140,00 €.

 

Φυσικά και δεν ξεχνάμε τις ακόμα μεγαλύτερες σε κυβικά  μοτοσυκλέτες, οι οποίες δεν μένουν απ' έξω από το πρόγραμμα μας, γι' αυτό και οι μοτοσυκλέτες άνω των 1000 κυβικών έχουν ένα πολύ μεγάλο δέλεαρ για το ετήσιο κόστος εργασιών συντήρησης τους.

Στην κλάση C λοιπόν, μέχρι 1800 cc, το ετήσιο κόστος είναι 200,00 €!

 

Αν σκεφθείτε ότι μέσα στα ποιό πάνω αναφερόμενα ποσά ετήσιων εργασιών συντήρησης, έχετε επιπλέον μια δωρεάν μεταφορά της μοτοσυκλέτας σας, με κάθε αλλαγή ελαστικών -15% έκπτωση στην αγορά τους και -5% με κάθε αγορά ανταλλακτικών που θα τοποθετήσουμε στην μοτοσυκλέτα σας…

 

…τι λέτε; Δεν συμφέρει τελικά;

 

Οι παροχές μας δεν σταματούν εδώ, αυτά είναι μόνο η αρχή!

 

Σας περιμένουμεγια να σας ενημερώσουμε από κοντάστο κατάστημα μας: Λεωφ. Εθν. Αντιστάσεως 75, 142 34, Ν.Ιωνία, τηλ. 210 27 96 599, info@tsokosracing.gr