ΚΡΑΝΟΣ SENA OUTRIDE BT®

Είναι ένα κομψό full face κράνος με ενσωματωμένο σύστημα ενδοεπικοινωνίας 4 κατευθύνσεων Sena το οποίο διαθέτει και σύζευξη με το smartphone για μουσική, GPS και πολλά άλλα. Συνδέστε το κράνος OutRide με οποιαδήποτε άλλη συσκευή Sena με Bluetooth.

•           Εξωτερικό κέλυφος κατασκευασμένο από ABS και EPS πολλαπλής πυκνότητας

•           Εξωτερική διάφανη και εσωτερική φυμέ ζελατίνα:

•           Αφαιρούμενο εσωτερικό που πλένεται εύκολα.

•           Κλείσιμο με ατσάλινη πόρπη γρήγορης απελευθέρωσης

•           Σύστημα εξαερισμού: Πάνω μέρος - Πηγούνι - Πίσω

Το OutRide προσφέρει ενδοεπικοινωνία Bluetooth 4 κατευθύνσεων και είναι συμβατό με οποιαδήποτε από τις συσκευές Bluetooth της Sena. Όταν συνδέονται μόνο με έναν ακόμα αναβάτη, οι χρήστες του OutRide θα έχουν αμφίδρομη ενδοεπικοινωνία HD. Το κράνος έχει απόσταση λειτουργίας ενδοεπικοινωνίας 900 m  και χρόνο ομιλίας έως και 12 ώρες.

Το OutRide μπορεί να συνδεθεί με το smartphone σας μέσω συνδεσιμότητας Bluetooth, επιτρέποντάς σας να έχετε πρόσβαση σε μια σειρά από λειτουργίες εν κινήσει. Μπορείτε να ακούσετε τις αγαπημένες σας λίστες αναπαραγωγής, να ακούσετε της οδηγίες του GPS, ακόμη και να λάβετε τηλεφωνικές κλήσεις. Είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία Sena's Audio Multitasking, που σας επιτρέπει να συνομιλείτε με τους φίλους σας ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες του smartphone σας όπως μουσική.

Το OutRide διαθέτει αεραγωγούς στο πηγούνι, στο επάνω και στο πίσω μέρος, για να σας κρατήσει δροσερούς καθ' όλη τη διάρκεια της διαδρομής σας.

 

Πληροφορίες: Αθήνα, Ελ. Βενιζέλου 25 (Θησέως) Καλλιθέα, τηλ.: 2109222349 και Θεσσαλονίκη, Εθν. Αντιστάσεως 139 Καλαμαριά 2310444466 www.motomarket-shop.gr MOTO MARKET

www.motomarket-shop.gr/sena-outride

 

Category Market :